barbara.h Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 te fotki na pościeli są świetne,model z niego jak się patrzy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a uszy poprostu bomba :multi::multi::multi: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Wszystkim wielkie dzięki za komplementy, bo się Baks zawstydzi:cool3: A torciku nie ma jak zwykle bo dziadek jest cukrzykiem a i niestety ma słodyczomanie:evil_lol: Jestem ciekawa jak Baksik jutro będzie się zachowywał, dostał dzisiaj rutinoscorbin bo taki jakiś gorący był i miałam obawy żę to gorączka, a teraz jest już chłodniejszy i nawet troszkę żywszy, chyba jakies przeziębienie go bierze, ale my się nie damy:) Jutro kolejna malutka dawka rutinoscorbinu:evil_lol: Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 no to przytul go mocno i nie daj mu chorować!!! Quote
beria Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Jest on tutaj u koleżanki na rękach(on ma jej dość ona tylko wiecznie za nim łazi i go męczy) Minka Baksia mówi wszystko :cool3: A pieski mają takie dni lenia, jeśli tylko Baksiu ma apetyt, to nie ma się czym martwić ;) Quote
bos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Pati niech Ci Baksio szybko zdrowieje :multi: :multi: :multi: A co do koleżanki, która za nim chodzi.:lol: .......nie dziw sie jej :evil_lol:, może nie ma pieska :lol: i Baksio jest dla niej wyjatkowy , tak samo jak i dla Ciebie.:loveu: :multi: :multi: Musisz pozwolić się i innym cieszyć Baksiem.:multi: :multi: :multi: Masz przecież terriera i on lubi być w kregu zainteresowania by móc się popisywać........:evil_lol: :multi: :multi: :loveu: :loveu: ;) Quote
leemonca Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 a może mu brakuje panny baksińskiej? i popada w melancholię? :cool3: nie martw się na pewno wszystko będzie w porządku Quote
Patikujek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Dzisiaj juz jest dobrze. Baksiu biega sobie wesoło nawet rano mnie przywitał czego nie robił od trzech dni:) A co di koleżnki Eweliny to ona ma psiaka ale ona lubi się tak wiecznie droczyć z psiakami i "męczyć" je:evil_lol: Tylko ona mojego Baksa jeszcze nie zna i jak on na prawdę bedzie miał dość to pokaże swoje:wvil_lol: Quote
marlena924 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Coś Mu się chyba na spacerek nie chciało iść :lol: Quote
KaRa_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']A, że moich zdjęć nie ma dzisiaj zbyt wiele to przedstawię wam reszte menażerii, która się panoszy w moim domu:shake: . Na początku gdy zobaczyłem tego stworka to myślałem że to zabawk ale okazało się, że nie!!!:-o Pani powiedziała, że mam nawet nie próbować zrobić mu krzywdy bo mogę wylądować w schronisku więc wolałem nie ryzykować:mad: .Po pewnym czasie okazało sie żę to szczur:) Na początku pojawiła się jedna. Nazwali ją Siwa (ale głupie imię, co???:eviltong: ) Po miesiącu z kartoniku moja pani przyniosła nastepnego :angryy: Tego nazwali Haski (bo ma takie umaszczenie podobne) A po jeszcze kolejnym miesiacu trafiła do nas mała poczwara, która nie dała się utrzymać na rękach i przez pierwszy miesiąc srała gdzie popadło:evil_lol: Tą nazwali Hasiok (to dopiero bez sensu imię ale do niej pasuje - zeżera wszystko co można) No a tutaj kochające się dziewuszki Haski i Hasiok:loveu: Najgorsze w tym wszystkim jest to, żę mężczyzn w domu jest mniej niż bab. Z facetów jestem tylko ja (i to nie do końca:placz: ), starszy (mówią na niego tata) i młody (znaczy się brat pani - Daniel), a kobiet to już teraz będzie 5, moja pani - Pati, starsza (mówią na nią mama) i trzy szczurzyce:placz: Zauwazylam w Twoim banerze zdjecia szczurow to wiec cala galerie przeszukalam i mam:lol: A Haski to naprawde husky bo tak sie to umaszczenie nazywa ale trafilas:lol: Bardzo ladne ogonki;)Nie jestem pewna ale chyba na pierwszej fotce widze kolowrotek w klatce, jesli to on radze szybko zdejmowac nie jeden szczur doznal kontuzji ogona badz kregoslupa na tym glupim urzadeniu. Quote
milena182 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 hehe ja tez mam szczura ale moj nie jest przyjazny:placz:http://www.bobek10.pupile.com Quote
Alka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 śliczności :loveu::loveu::loveu: a co takiego Baksiu ma na obróżce, czyżby dzwoneczek? Quote
Patikujek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 marlena924 - pisłam żę Baks miał ciężkie dni opstatnio(jakieś napięcie przedmiesiączkowe czy co???:evil_lol: ) KaRa_Tc - kiedys były 2 kołowrotki a właściwie same kółka przyczepione do klatki, jedno to co widać na zdjęciu zostało rozdrobnione(chyba im się kolor nie podobał:evil:lol: ) i zostało jeszcze drugie ale tak jak mówię ono się nie ktęci jest na stałe do klatki przymocowane i służy im po prostu jako drabinka i zabawka do wspinania się:) A z tym imieniem to wiem mam w domu bardzo fajną książeczkę o szczurach:)A ty masz jakiegoś szczurkosia??? milena182 - z tego co widzę twój szczurek jest jeszcze mały, moja Siwa jak trafiła do mnie po raz pierwszy to gryzła okropnie, a gdy wyciągałm ją z pudełka po przyjeździe do domu abu włożyć do klatki to tak mi z rak skakała żę tata cudem ją złapał i uratował przed upadkiem na ziemie, przez pierwszy miesią praktycznie nie wyciagałam jej z klatki a zmieniła się gdy do domu trafiła druga szczxurka(również maleńka ale nie taka panikara i zadziora) Mo że twojemu też by toważystwo pomogło(w końcu szczury najlepiej chowają się w grupie):) Alka - to nie dzwoneczek to adresarzyk, obróżkę ma na szyjce zawsze a na obróżce adresarzyk. Jakby kiedyś gdzieś zaginął too może ten kto by go znalazł(jeśli oczywiście dałby się obcemu złapać) dał by mi znać żę u niego przebywa mój pies:) Quote
nathaniel Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Pati mama powiedziała, że ona by mnie puściła na to Zaborze, ale starszy pracuję w Niemczech no i bywa raz na jakiś czas to sie bierze za wychowywanie mnie :evil_lol: :D a fotki się właśnie zmniejszają, pomęczyłam młodego troszkę :) Quote
KaRa_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ja oczywiscie,że mam chwili obecnej mam 2 jeszcze pare miesiecy mialam 6lecz wiek i choroby robia swoje:shake: A teraz lada dzien jade po szczura z rodowodem dumbo;) Jestem wielka milosniczka szczurow i zamierzam teraz isc tylko na rasowych. Quote
Mysia_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 I co tam u Baksika słychać? :loveu: Za to słyszałam, że Ty jesteś chora? :roll: Quote
nathaniel Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Mysia pojechała na Zaborze godiznke temu ;) Quote
Mysia_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ale podobno rano źle się czuła :eviltong: Chyba, że to jakaś ściema była :mad: jak tak to Pati lepiej uważaj na Luce :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Dziś już nie dam rady wrzucić wszystkich zdjęć, ale na zachęte dam kilka ;) :loveu: śliczny Mikuś zdrajca :) Quote
nathaniel Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Muszę jechac z wami nastepnym razem... jak tylko starszy pojedzie :evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 nathaniel - nie martw się jak mój tata z trasy wraca to też mi mówią że mogłabym z rodzinką posiedziec:) KaRa_Tc - ja się na rasowych szczurach nie znam więc jaki to dumbo nie wiem, jak będziesz miała fotki to pokazuj, a i gdzie po niego jedziesz do jakiejś specjalnej hodowli??? Mysia_Zabrze - Baksik był na spacerku a teraz śpi, a co do mnie to rano(do południa) miałam ciężkie samopoczucie, musiałm się czymś zatruć, bo moje heftownie sięgało szczytu:) żaba14 - dzięki za pomoc w wklejaniu zdjęć ja dopiero się zabieram za wrzucanbie naserwer:) ale jeszcze dzisiaj wstawie:) Quote
Patikujek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 marlena924 - dziękujemy za komplement:) Quote
Patikujek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 HAU Cześć wiecie co mam dzisiaj dla was lawine zdjęć:multi: ,mktóre mam nadzieję się wam spodobają(a spóbowały by nie:mad: ) Zacznę od małej wycieczki na nasz łąki, puszczaliśmy wtedy latawca:) W sumie na dzjęciuach w tym formacie nie widaż zbyt wiele bo latawiec latał strasznie wysoko:crazyeye: i to ten malutki prawie nie widoczny punkcik na niebieskim niebie:shake: Widzicie go ??? Ja tak:) A tutaj w przybliżeniu:) A dzisiaj od rana było wesoło, jakimś cudem pani starsza zaczęla się ze m,ną bawić:crazyeye: (swoją pidżamą), no ja zaczęłem:oops: A potem pani zaczęła mnie miziać:shake: Po długiej męczrni udało mi się uwolnić z objęć mojej pani: CDN... Quote
Patikujek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 CD... Po zabawie nastąpił czas odpoczynku:multi: : Wyłożyłem się na pościeli jak to zwykle bywa i leżałem zadowolony:razz: No i jeszcze przybliżenie mojej cuownej, uroczej, pięknej, itp, itd...:loveu: :loveu: :loveu: CDN... Quote
Patikujek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 A teraz przyszedł czas na fotki ze spacerku z żabą14:) Było fajnie na początku wystraszyłem się Mikiego, on tak nachalnie chciał się ze mną przywitać, ale potem okazało się że to równy pies. Poszliśmy na dłuuugi spacer i nawet jakies bajorko mijaliśmy:) No to proszę: Najpierw ja znczy się Baksymilian:loveu: : No i czas na Mikiego:cool3: : A teraz dodam jeszcze fotki pięknego krajobrazu jaki mieliśmy mozliwość podziwiać:loveu: : CDN... Quote
Recommended Posts