Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, ja miałam dwa chomiki.
Pierwszy był całkowicie oswojony, ani razu nie próbował mnie ugryźć, był milutki i kochany, Miluś odszedł w styczniu
[*]

Drugiego Milusia kupiłam miesiąc po śmierci tamtego Milusia. Ten nie jest całkowicie oswojony, tzn. czasem się buntuje, ale też jest kochaniutki..

Posted

Ja miałam wiele chomików już i wszystkie były oswojone, jak miałam raz 2 takie najkochańsze to nawet po pokoju chodziły i nie uciekały jak się je zabrać chciało:loveu:
Jutro postaram się o nowe focie:)

Posted

Pati dzieki dzieki :evil_lol:

blaszka zamowiona.. mam nadzieje że dojdą do srody przy okazji dałabym Ci ją jakbysmy jechaly :) oby oni to syzbko zrobili i poczta nie zawiodla.. :roll:

Posted

Bo on to taki grubas jedynie na sucho, jak jest mokry to jak wychudzona koza wyglada:evil_lol:

Dzięki Aniu, fajnie jakby szybko doszły:lol: A kase ci dam przy najbliższym spotkaniu i przypuszczam że to kiedy dostaniemy blaszki zależy od tego ile czasu kasa będzie szła do tego gościa:)

A mniej więcej tak b ędzie wygladać blaszka Baksia

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Bo on to taki grubas jedynie na sucho, jak jest mokry to jak wychudzona koza wyglada:evil_lol:

Dzięki Aniu, fajnie jakby szybko doszły:lol: A kase ci dam przy najbliższym spotkaniu i przypuszczam że to kiedy dostaniemy blaszki zależy od tego ile czasu kasa będzie szła do tego gościa:)

Hm.. kasa poszła przez neta wiec to zalezy kiedy będą ksiegować w tamtym banku.. nie wiem czy w soboty to się robi, w niedziele napewno nie.. priorytet idzie 2 dni.. wiec moze w środe będą ale jakoś na to nie liczę ;) ale w środe i tak się widziec bedziemy wiec jak cos to poszukaj tej beczułki :oops:

Posted

Ile nowych fotek Baksia :multi:

[quote name='Patikujek_Zabrze']

Gertruda ma dokładnie taki identyfikator - kosteczkę :razz: Tylko od frontu jest jej imię, a nr. tel na odwrocie ;)

Posted

beria napisał(a):
Ile nowych fotek Baksia :multi:

Gertruda ma dokładnie taki identyfikator - kosteczkę :razz: Tylko od frontu jest jej imię, a nr. tel na odwrocie ;)

niestety w tych sie tak nie da :(

Posted

Niestety, ale w końcu cena też niewygórowana więc nie mozna narzekać a tak też mi się podoba, dzisiaj byliśmy troszkę na rowerku i Baks rzecz jasna z nami, znów przy koniach panikował jutro foteczki wstawie razem z tymi z jutrzejszego spacerku:)

A i pisałam ci chyba w sms'ie że znalazłam tą adresówke dla ciebie, jutro ci ją dam:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Niestety, ale w końcu cena też niewygórowana więc nie mozna narzekać a tak też mi się podoba, dzisiaj byliśmy troszkę na rowerku i Baks rzecz jasna z nami, znów przy koniach panikował jutro foteczki wstawie razem z tymi z jutrzejszego spacerku:)

A i pisałam ci chyba w sms'ie że znalazłam tą adresówke dla ciebie, jutro ci ją dam:)

No to czekamy na fotki :cool3: a co do adresowki to spoko :) jak dojda te kostki w srode to Ci ja oddam zaraz na spacerku ;)

Posted

Baksiu na wszystkich fotkach bosko wychodzi:loveu:

Oj, dawno się tutaj nie wypowiadałem...no bo mi się nie chciało powiem szczerze :p
No to opowiem wam kilka ostatnich dni:
Sobota: byczyłem się cały dzień, pani se do schronbiska pojechała to miałem spokój:evil_lol:
Niedziela: byliśmy razem z Patrycją i panią starszą na rowerach, niestety zatrzymaliśmy się koło tej stajni z tymi mutantami końmi i staliśmy tam chyba z 15 min. więc Pati porobiła fotki, szkoda tylko że prawie samym koniom:( (nie wiem co ona w tych zwierzętach widzi:shake: )

Na szczęście przypomniała sobie o mnie i pstrykneła mi od niechcenia kilka fotek:)

A taki piękny był zachód słońca, w którego blasku wracaliśmy do domu:loveu:

CDN...

Posted

Poniedziałek: byłem na spacerku koło naszych mikulczyckich stawów...a ta wredota Patrycja nawet wrzuciła mnie raz do wody i musiałem płynąć, na szczęście zdjęcie nie wyszło na jej komórce:lol: na spacerku nie byłem sam. Byli ze mną Miki od żaby14, Miki od Marty(nie ma jej na dogo) i Misio od Manixsy.Sesje czas zacząc:
Ja(tylko na jednym zdjęciu) :)

Następnie Misio:) (jego tez do wody wrzucili)

Następnie Mikuś od żaby:)

I jeszcze Mikuś od Marty:)

Jeszcze trochę i pani ma urodzinki i ostatnio powiedziała że kupi sobie po urodzinach aparat cyfrowy więc mam nadziję że dzięki temu będzie więcej moich fotek i ładniejsze:lol:

Pozdrowienia dla wszystkich ludzi i zwierzaków oglądających moją galerię:)

Posted

Pati widzę, że dorwałaś koniki na Leśnej :eviltong: śliczne :loveu: oj jak ja tam dawno nie byłam :roll:
Baksio nie martw się koniki nie są takie straszne :razz: mój Shogun , albo w ogóle na nie nie zwraca uwagi, albo chce je zjeść - zależy jaki ma humorek :evil_lol: