Anza&Hacker Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 W końcu udało mi się przebrnąć przez całą Twoją galerie:multi: To też w końcu zabieram głos:cool3: - Baksio zawsze mi się podobał, zwłaszcza długo-kłaczny, ale w nowej fryzurce też mu do twarzy:lol: Szkoda mi tylko tych cudnych charakterystycznych dla niego wcześniej kłaków zwisających z uszek - teraz to już nie te same uszka, które wzbudzały taki podziw:-( Masz super szczurki! - mi zawsze mażył się szczur husky, ale jak zawsze mam inne - teraz dwa czarnuchy u mnie są, ale za to myśle o rodowodowym huskim, tylko jak tych rodziców namówić na dziewiątego futrzaka w domu:angryy: Czekamy na nowe zdjęcia - zwłaszcza te w lepszej jakości:p Quote
nathaniel Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pati gdzie Ty się szwendasz, może jakiś spacer ? Czy cus :evil_lol: Quote
anetta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Jakie on jest wesolutki na tych fotuniach :jumpie: Quote
Mysia_ Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nathaniel , Pati pewnie przygotowuj się do imprezy :cool3: W końcu jutro pani Baksia kończy "osiemnastkę" :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 No to mprawda troche robotki mam bo jutro moje urodziny a wczoraj urodzinki taty były.:) A po urodzinkach aparacik sobie kupuje to będzie dużo fajnych fotek:) P.S Musiałaś wszystkim wypaplać???:mad::mad::mad: Quote
zaba14 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Hej Pati!! :) Wszystkiego Naj Naj Naj! raz jeszcze :) i niech ta 18 Ci do głowy nie uderzy :evil_lol: :tort: :BIG: Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzięki Aniu:loveu: Ja z Baksymilianem świętujemy dzisiaj moje 18 więc troche fotek postaram się porobić i jutro wkleje:):BIG: :tort: :new-bday: Tylko szkoda że pada bo nie da się grilla na ogródku zrobć i cała hołota znaczy się rodzina:loveu: będzie w domu siedziec:angryy: Pzrdóffka:):multi: Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Wszystkiego najpsiesiejszego z okazji 18'stki:Rose: ...dobrego aparatu, udanych fotek, nowego pieska, więcej zwierzątek, miłych chwil z podopieńczymi, braku złości na kudłacze, ciepłych serduszek do okoła.... i mnustwo, mnustwo, mnustwo cierpliwości do wybryków i niespodzianek mniejszych braci:p Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 100 lat , 100 lat :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :new-bday: :new-bday: :tort: teraz to ci już życie z górki poleci :evil_lol: :evil_lol: do osiemnastki strasznie się ślimaczy ,a potem ..... cholera ja nawet nie wiem kiedy tyle lat przeleciało już. Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzięki Anza&Hacker oraz Vectra :loveu: Quote
nathaniel Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Wszystkiego naj upolowałas juz jakaś cyfrówkę? Mnie cyfrówki opętały :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzięki nathaniel za życzonka:loveu: :* A i upolowałam już jeden aparacik Canon A430 ma dośc fajny zzom przy tej cenie i ludzie go sobie chwalą:) Quote
Pianka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 To i ja sie dołanczam do życzeń:evil_lol: Wszystkiego Naj:Rose: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ooo widzę, że ktoś tutaj urodzinki ma, i to nie byle jakie :lol: :lol: W związku z ukończeniem 18 roku życia pomyśl o : Kremie przeciwzmarszczkowym :evil_lol: Funduszu emerytanlnym :evil_lol: osteoporozie :evil_lol: [SIZE=4]schizofreni :evil_lol: ... może już przestanę wymieniać, bo jeszcze się załapmiesz :eviltong: 18 LAT MINĘŁO ... JAK JEDEN DZIEŃ ! P.S. i ani się obejrzysz, a stuknie Ci 40! :evil_lol: :evil_lol: To Twoje 18 urodziny :BIG: więc idziemy na wycieczkę :Dog_run: i bierzemy buteleczkę :drinking: ... Teraz już dozwolona impreza szalona :cunao: , byle misiu Fiku-Miku :lol: :cool3: nie narobił kłopociku!! :evil_lol: Quote
Dosia&Borys Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [SIZE="4"]Sukcesów w dorosłym życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń :new-bday: :new-bday: :new-bday: [SIZE="4"]Osiemnasty stukł Ci roczek, zrobiłaś kolejny w dorosłość kroczek. Niechaj zawsze szczęście Ci sprzyja, to co złe z daleka omija, wszystko co pragniesz by się ziściło i tak jak chcesz zawsze było. [SIZE="4"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18! ŻYCZY DOSIA&BORYS :BIG: P.S. Ty masz dziś urodzinki, a ja miałam przedwczoraj ;) Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ale jesteś stara!!! :cool3: wszystkiego najlepszego :BIG: Quote
onek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 My też - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:new-bday: :bday: :tort: :cunao: :BIG: Czy fotki z imprezki będą? Quote
lothia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 wszystkiwgo czego Ci inni nie życzyli , a o czy marzysz :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :drinking: :drinking: :beerchug: Twoje zdrowie Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 onek napisał(a):My też - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:new-bday: :bday: :tort: :cunao: :BIG: Czy fotki z imprezki będą? jeżeli będą najpierw fotki a potem imprezka, to pewnie będą :cool3: w odwrotnej kolejności to chyba raczej na pewno nie :diabloti: Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Jak strumyk bystrej wody po zielonej płynie niwie tak niech płynie wiek Twój młody mile i szczęśliwie. :BIG::sweetCyb::cunao::cunao::knajpa::BIG: Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Bardzo dziękuję za życzenia: Piance Dadze i Oskarowi Dosi&Borysowi (P.S Które urodzinki obchodziłaś i wszystkiego najlepszego:)) leemonce onkowi lothii anettcie Mysi Zabrze nathanielowi żabie14 Anzie$Hakerowi Vektrze Urodzinki były udane choć to tylko rodzina dzisiaj była więc babciwe się szybko zmyły:evil_lol: Kaska na aparat się uzbierała a i nawet na artykuły do niego :) Fotek nie ma bo zapomniałam robić ale jest kilka z wczorajszej kompieli:) Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzonka również ekipie dogo od której e-maila dostałam:loveu: Quote
BORA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday::BIG::tort: P.S. Życzonka trochę spoźnione bo nie zaglądałam na dogo kilka dni... Quote
Basia&Safi Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dziś Twoja 18-tka. Kończy się życie pod specjalnym nadzorem. Nareszcie nadszedł czas, kiedy wszystkie drzwi stają przed Tobą otworem! * Prawdziwej miłości wiele radości wspaniałych orgazmów zwariowanych odjazdów łóżka bez wibratora kochanka,-nie amatora portfela pełnego i życia udanego *:):):):):):)) Quote
Recommended Posts