Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie znam Pienska, ale pan mi mowil, ze mieszka w domu .... ma daleko do najblizszych domostw... bisko pola, laki i las..... dom z ladnym ozdobnym ogrodzeniem ( pewnie metaloplastyka ) , bo pytalam, czy dom jest ogrodzony i czy Lupi nie przejdzie .... sa ponoc dosc szerokie szczeliny w ogrodzeniu.
Tyle jeszcze wiem.

Posted

Olutka była na wizycie przedadopcyjnej u państwa - bardzo dziękujemy. Domek fajny, Lupi ma być pieskiem synka 12-latka. Małgosiu, państwo chcą przyjechac po Lupiego we wtorek.
A i jeszcze ktoś w rodzinie jest szkoleniowcem, więc pomoże w nauczeniu Lupiego różnych rzeczy

Olutka, dziękujemy za sprawdzenie domku

Posted

Ale fajnie, i to pierwszego dnia, wiadomość z portalu, gdzie wyświetla się nie dużo wejść - adopcje.org. Ja ogłoszenie około 10 dodałam, jeszce akceptacja i o 12 była odpowiedź, w dodatku mieszkają tak blisko. Ze ściągnięciem poczekam do wtorku i odebraniem psiaka. Jakby Tibbi jesczze tak szybko poszedł:) Leni masz oko.

Posted

To swietnie !!! Jestem pewna, ze sie zakochaja wszyscy w maluchu bez pamieci... on jest taki slodki !!!
Pan ma moj numer, wiec pewnie zadzwoni przed przyjazdem.
Wstepnie bylismy umowieni na srode o 13-tej. Ale moze byc i wtorek.

Posted

OK, nie musisz sie spieszyc. Tylko jakbys mi rozpisala, ile na ktorego psiaka to bylabym wdzieczna.....
Potem sama musze dzielic je miedzy psiaki zeby jakos porozliczac sie na watkach, a nie jestem pewna, czy akurat tak bys to widziala......
Czy pan potwierdzil przyjazd na wtorek ? Bo do mnie jeszcze nie dzwonil.

Posted

Lupcio o 16 tej pojechal do swojego domku !!!
Panstwo wygladali na bardzo ale to bardzo zaskoczonych, ze Lupi jest taki malutki i taki piekny !
Bo szczerze powiedziawszy, naprawde nie jest za bardzo fotogeniczny i w rzeczywistosci to z Lupiego 100 % cukru w cukrze !
A jego charakter ujmuje juz do konca. Jest tak mily i sympatyczny.
Panstwo obiecali wysylac zdjecia.
Lupi zamieszka w domu oczywiscie. Pani jest caly czas w domu, wiec Lupcio bedzie miala swoja pania dla siebie stale.
A mlody pan chodzi do szkoly, ale zakochal sie w Lupim okropnie.
Z ust tego przesympatycznego chlopca chyba ze sto razy slyszalam : " ale on jest piekny ".
Lupi bedzie mial kolege, ponoc nawet do niego podobnego, ale ciut wiekszego. To juz 8-letni psiak.
Mam nadzieje, ze polubi Lupiego. Bo Lupi kocha wszystkie inne pieski.

Lupciu, powodzenia kochana psinko w nowym , naprawde wspanialym, domku !

Posted

Małgosiu, dzięki za wieści :multi::multi: Już od rana wyczekuję, cieszę się że tak mu się udało znaleźć fajny domek :loveu: Będę męczyć pana o wiadomości o naszym Lupciu

Ta nowa fryzurka była strzałem w dziesiątkę :) chociaż on i w dłuższych kudełkach wyglądał ślicznie, ale miał dużo dredów.

Dziękujemy za opiekę nad Lupim :calus: