Nadziejka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 :bigcry:matko jedynoooooooo co z Babelkiem , nie moze wrocic do schronu ....o nie! Graziu ja mam odlozone 40 , jutro wysylam ci dla malunia , wiecej cholewka niemam! jasny gwint ...ta praca zakichana ....bedzie dobrze Babelus prawda Graziu?:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Nadziejka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 :crazyeye:u Zuzienki bedzie mial raj ten slodziaczek1:multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='ewa gonzales']:bigcry:matko jedynoooooooo co z Babelkiem , nie moze wrocic do schronu ....o nie! Graziu ja mam odlozone 40 , jutro wysylam ci dla malunia , wiecej cholewka niemam! jasny gwint ...ta praca zakichana ....bedzie dobrze Babelus prawda Graziu?:thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] ewcia...dziekuje moz eznajde sponsorow pisze do ciotek privy...moze ktoras jeszcze pomoze na miejsce u zuzi sie czeka a on ma juz zaklepane....tylko deklaracje potrzebne:( Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='ollalaa']Ja wysłałam kilka PW oraz zrobiłam kilka offów. Ile Bąbel ma teraz kasy na koncie? Ile deklaracji stałych?[/QUOTE] wszystko w pierwszym poscie...... Quote
Awit Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Bąbelek na jednooko nie widzi, a na drugie słabo? Ile on ma lat? I czemu nie może już być w tym DT gdzie teraz jest? Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Awit']Bąbelek na jednooko nie widzi, a na drugie słabo? Ile on ma lat? I czemu nie może już być w tym DT gdzie teraz jest?[/QUOTE] posty wczesniej,wszystko napisane Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='czerda']jeśli zbieramy na hotelik to deklaruję 20 stałych[/QUOTE] zbieramy i bardzo dziekujemy:) Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 jakis bazarek tez wystawimy ,moze nazbieramy..... Quote
ranias Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='giselle4']kojcowy.....dla straszych i chorych psiakow[/QUOTE] Proszę o numer kont wpłacę 100 zł dla psiaka. Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Moge przekazać na Bąbelka 50 zł z bazarku ;)[/QUOTE] dziękuje,bardzo w imieniu Babelino:) Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='ranias']Proszę o numer kont wpłacę 100 zł dla psiaka.[/QUOTE] bardzo dziekuje i zapisuje:) Quote
ollalaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 giselle4 uda się, musi się udać. Ciotki przybywają, kaski przybywa, to dobre znaki :-) A transport? Gdzie jest hotelik ZuziM. Może gdzieś w moją stronę, to pomogę w transporcie. Daleko Bąbelek pojedzie? Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='ollalaa']giselle4 uda się, musi się udać. Ciotki przybywają, kaski przybywa, to dobre znaki :-) A transport? Gdzie jest hotelik ZuziM. Może gdzieś w moją stronę, to pomogę w transporcie. Daleko Bąbelek pojedzie?[/QUOTE] to chyba gdzies koło Zgorzelca..... pozniej znajde wątek ZuziM to napisze:) Quote
fiorsteinbock Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ZuziaM ma hotelik niedaleko Zgorzelca, okolo 2 godz w jedna strone. Grazynko, wysylam PW Quote
fiorsteinbock Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Grazynko, dopisz 100zł miesiecznie dla chlopaka od stowarzyszenia Help for Animals. Quote
Nadziejka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Grazynko, dopisz 100zł miesiecznie dla chlopaka od stowarzyszenia Help for Animals.[/QUOTE]:loveu::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:[COLOR=MediumTurquoise]rajuniu ale piekny gest juhuuuuuuuuuuuuuu!:loveu::loveu:[SIZE=5][COLOR=DeepSkyBlue]Babeluuuuuuuuuu musi sie udac![/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 EDYTKO,KIEDY BEDA JECHAC dOBROCINIAKI ? MOZE I DLA NIEGO W KLATCE BY SIE MIEJSCE ZNALAZŁO? a moze ktos bedzie w tamtym kierunku pomyklał...? Quote
fiorsteinbock Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Z dobrociniakami chyba troszke zejdzie, zaim zbierzemy pieniadze i wyslemy. Czytalam taki pomysl na watku ogolnym. Dlatego moze wpierw Babelka wyslijmy do Zuzi, zwlaszcza, ze u niego sytuacja podbramkowa. Transport sie znajdzie. Jak dziewczyny nasze nie beda mogly, ostatecznie Krzyska wysle, tylko jakas kobitke mu trzeba na droge, zeby zajela sie Babelkiem :) jakkolwiek to brzmi :roflt: Quote
czerda Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 tak tak -jakkolwiek to to brzmi...... bardzo się uśmiałam z rana Quote
Tarzanka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Grażynko, ja mam jechać do ZuziM, tylko nie wiem kiedy, ale jakoś na dniach. Teraz mnie nie ma jestem nad morzem, jutro wracam, będę wieczorem w domu. Co prawda grypsko mnie rozkłada, ale jakby się okazało, że dziewczynom pasuje żebym w czwartek jechała do ZuziM to mogę małego zabrać jakby go Ktoś do mnie przywiózł. Żeby dziewczyny nie mówiły, że łączę a one nie korzystają to zabiorę małego za 50 zł. Pasowałoby Ci to w razie czego ? Quote
ollalaa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dobrze, że tyle ciotek przybyło i że kasy przybyło. Trzeba chyba wszystko podliczyć, żeby wiedzieć jak finanse konkretnie się mają. Wiem, że to i tak cud, że ZuziaM ma dla Bąbla miejsce, ale dużo lepszy by był tymczasik domowy. Tylko gdzie taki znaleźć... A dziewczyny jak by się DT domowy znalazł, to byście Bąbelka przeniosły? Widzę, że giselle4 zrobiła juz zestawienia w 1 poście. Więc Bąbel ma stałych deklaracji 205zł. Do tego jednorazowe 190zł. Czyli wystarczy na razie na pierwszy miesiąc oraz na transport. Trzeba dalej szukać deklaracji bo brakuje jeszcze 145zł miesięcznie. Zgadza się? Quote
giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='ollalaa']Dobrze, że tyle ciotek przybyło i że kasy przybyło. Trzeba chyba wszystko podliczyć, żeby wiedzieć jak finanse konkretnie się mają. Wiem, że to i tak cud, że ZuziaM ma dla Bąbla miejsce, ale dużo lepszy by był tymczasik domowy. Tylko gdzie taki znaleźć... A dziewczyny jak by się DT domowy znalazł, to byście Bąbelka przeniosły? Widzę, że giselle4 zrobiła juz zestawienia w 1 poście. Więc Bąbel ma stałych deklaracji 205zł. Do tego jednorazowe 190zł. Czyli wystarczy na razie na pierwszy miesiąc oraz na transport. Trzeba dalej szukać deklaracji bo brakuje jeszcze 145zł miesięcznie. Zgadza się?[/QUOTE] Jest-395zł wiec hotel-350zł transport-70zł lub -50zł to jednak mało.... i prosze o deklaracje stałe ciotki pozniej zostane z problemem -150zł....a szkoda psa zabierac bo nie mamy na nastepny miesiąc olalla .jaa bedzie tymczas to pewnie ze poleci na Dt:) Quote
giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Z dobrociniakami chyba troszke zejdzie, zaim zbierzemy pieniadze i wyslemy. Czytalam taki pomysl na watku ogolnym. Dlatego moze wpierw Babelka wyslijmy do Zuzi, zwlaszcza, ze u niego sytuacja podbramkowa. Transport sie znajdzie. Jak dziewczyny nasze nie beda mogly, ostatecznie Krzyska wysle, tylko jakas kobitke mu trzeba na droge, zeby zajela sie Babelkiem :) jakkolwiek to brzmi :roflt:[/QUOTE] brzmi bardzo dobrze:) Quote
Recommended Posts