Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:bigcry:matko jedynoooooooo co z Babelkiem , nie moze wrocic do schronu ....o nie! Graziu ja mam odlozone 40 , jutro wysylam ci dla malunia , wiecej cholewka niemam! jasny gwint ...ta praca zakichana ....bedzie dobrze Babelus prawda Graziu?:thumbs::thumbs::thumbs:

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']:bigcry:matko jedynoooooooo co z Babelkiem , nie moze wrocic do schronu ....o nie! Graziu ja mam odlozone 40 , jutro wysylam ci dla malunia , wiecej cholewka niemam! jasny gwint ...ta praca zakichana ....bedzie dobrze Babelus prawda Graziu?:thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE]
ewcia...dziekuje
moz eznajde sponsorow
pisze do ciotek privy...moze ktoras jeszcze pomoze
na miejsce u zuzi sie czeka
a on ma juz zaklepane....tylko deklaracje potrzebne:(

Posted

[quote name='ollalaa']Ja wysłałam kilka PW oraz zrobiłam kilka offów.
Ile Bąbel ma teraz kasy na koncie? Ile deklaracji stałych?[/QUOTE]
wszystko w pierwszym poscie......

Posted

[quote name='Awit']Bąbelek na jednooko nie widzi, a na drugie słabo? Ile on ma lat?
I czemu nie może już być w tym DT gdzie teraz jest?[/QUOTE]
posty wczesniej,wszystko napisane

Posted

giselle4 uda się, musi się udać. Ciotki przybywają, kaski przybywa, to dobre znaki :-)

A transport? Gdzie jest hotelik ZuziM. Może gdzieś w moją stronę, to pomogę w transporcie.
Daleko Bąbelek pojedzie?

Posted

[quote name='ollalaa']giselle4 uda się, musi się udać. Ciotki przybywają, kaski przybywa, to dobre znaki :-)

A transport? Gdzie jest hotelik ZuziM. Może gdzieś w moją stronę, to pomogę w transporcie.
Daleko Bąbelek pojedzie?[/QUOTE]
to chyba gdzies koło Zgorzelca.....
pozniej znajde wątek ZuziM to napisze:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Grazynko, dopisz 100zł miesiecznie dla chlopaka od stowarzyszenia Help for Animals.[/QUOTE]:loveu::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:[COLOR=MediumTurquoise]rajuniu ale piekny gest juhuuuuuuuuuuuuuu!:loveu::loveu:[SIZE=5][COLOR=DeepSkyBlue]Babeluuuuuuuuuu musi sie udac![/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

Z dobrociniakami chyba troszke zejdzie, zaim zbierzemy pieniadze i wyslemy. Czytalam taki pomysl na watku ogolnym.
Dlatego moze wpierw Babelka wyslijmy do Zuzi, zwlaszcza, ze u niego sytuacja podbramkowa.
Transport sie znajdzie. Jak dziewczyny nasze nie beda mogly, ostatecznie Krzyska wysle, tylko jakas kobitke mu trzeba na droge, zeby zajela sie Babelkiem :) jakkolwiek to brzmi :roflt:

Posted

Grażynko, ja mam jechać do ZuziM, tylko nie wiem kiedy, ale jakoś na dniach. Teraz mnie nie ma jestem nad morzem, jutro wracam, będę wieczorem w domu. Co prawda grypsko mnie rozkłada, ale jakby się okazało, że dziewczynom pasuje żebym w czwartek jechała do ZuziM to mogę małego zabrać jakby go Ktoś do mnie przywiózł. Żeby dziewczyny nie mówiły, że łączę a one nie korzystają to zabiorę małego za 50 zł. Pasowałoby Ci to w razie czego ?

Posted

Dobrze, że tyle ciotek przybyło i że kasy przybyło. Trzeba chyba wszystko podliczyć, żeby wiedzieć jak finanse konkretnie się mają.
Wiem, że to i tak cud, że ZuziaM ma dla Bąbla miejsce, ale dużo lepszy by był tymczasik domowy. Tylko gdzie taki znaleźć...
A dziewczyny jak by się DT domowy znalazł, to byście Bąbelka przeniosły?

Widzę, że giselle4 zrobiła juz zestawienia w 1 poście. Więc Bąbel ma stałych deklaracji 205zł.
Do tego jednorazowe 190zł. Czyli wystarczy na razie na pierwszy miesiąc oraz na transport.

Trzeba dalej szukać deklaracji bo brakuje jeszcze 145zł miesięcznie. Zgadza się?

Posted

[quote name='ollalaa']Dobrze, że tyle ciotek przybyło i że kasy przybyło. Trzeba chyba wszystko podliczyć, żeby wiedzieć jak finanse konkretnie się mają.
Wiem, że to i tak cud, że ZuziaM ma dla Bąbla miejsce, ale dużo lepszy by był tymczasik domowy. Tylko gdzie taki znaleźć...
A dziewczyny jak by się DT domowy znalazł, to byście Bąbelka przeniosły?

Widzę, że giselle4 zrobiła juz zestawienia w 1 poście. Więc Bąbel ma stałych deklaracji 205zł.
Do tego jednorazowe 190zł. Czyli wystarczy na razie na pierwszy miesiąc oraz na transport.

Trzeba dalej szukać deklaracji bo brakuje jeszcze 145zł miesięcznie. Zgadza się?[/QUOTE]
Jest-395zł
wiec hotel-350zł
transport-70zł lub -50zł
to jednak mało....
i prosze o deklaracje stałe
ciotki pozniej zostane z problemem -150zł....a szkoda psa zabierac bo nie mamy na nastepny miesiąc
olalla .jaa bedzie tymczas to pewnie ze poleci na Dt:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Z dobrociniakami chyba troszke zejdzie, zaim zbierzemy pieniadze i wyslemy. Czytalam taki pomysl na watku ogolnym.
Dlatego moze wpierw Babelka wyslijmy do Zuzi, zwlaszcza, ze u niego sytuacja podbramkowa.
Transport sie znajdzie. Jak dziewczyny nasze nie beda mogly, ostatecznie Krzyska wysle, tylko jakas kobitke mu trzeba na droge, zeby zajela sie Babelkiem :) jakkolwiek to brzmi :roflt:[/QUOTE]
brzmi bardzo dobrze:)