giselle4 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 CIOTECZKI,KTO MOZE POMOC Z DT DLA bĄBELKA? DO 5 MA JESZCZE TYMCZAS... JUZ JEST GRUBASKIEM CZUJE SIE SWIETNIE,rozrabia nawet ładnie chodzi na smyczy ...mimo ze słabo widzi ale jest kochanym i wspaniałym psiakiem Cioteczki zadeklarowały tez wplaty,wiec ma swoje pieniazki ma bardzo duzo ogloszen zrobionych przez cioteczki oraz wykupionych u Myszki Miki...... prosze o tymczas,nie ma na dzien dzisiejszy jego gdzie zabrac mimo ze bardzo sie staram,pomozcie prosze:( Quote
Tarzanka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Grażynko, jakby nic się nie znalazło ale żeby mały nie musiał wracać do schronu to zapytam babci i męża czy na dwie trzy noce mogłabym go przechować, dam znać ( skoro szukasz płatnego dt to może hotelik? ) Quote
fiorsteinbock Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Grazynko, ja deklaruje 20zl na niego, moze hotelik jakis? uzbieramy? Quote
giselle4 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, ja deklaruje 20zl na niego, moze hotelik jakis? uzbieramy? to prosze pomozcie z hotelikiem:loveu: i bardzo dziekuje Edytko..... Quote
giselle4 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Tarzanka napisał(a):Grażynko, jakby nic się nie znalazło ale żeby mały nie musiał wracać do schronu to zapytam babci i męża czy na dwie trzy noce mogłabym go przechować, dam znać ( skoro szukasz płatnego dt to może hotelik? ) Marta.2-3 dni nas nie zbawi.... to moze byc i tydzien poki nie znajdziemy czegos..... ale dzieki Quote
Nadziejka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 caluski dla Babelunia dziewczyny :loveu:jestescie debesciaki1 Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Babelku,znajdziemy Tobie Dt albo hotelik...obiecuje czasu mam mało ale znajde:( Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Cioteczki ,ktore zadeklarowały pomoc na razie nie wplacajcie grosza ,poki nie znjde jemu miejsca... jest mi przykro i juz szaleje a ktos powiedział ze Dt to łatwy pieniadz a ja nie moge znajezc Quote
ollalaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 giselle4 a teraz Bąbel jest u Ciebie? Już się pogubiłam. Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='ollalaa']giselle4 a teraz Bąbel jest u Ciebie? Już się pogubiłam.[/QUOTE] jest na tymczasie do 5 maja i pozniej schron Quote
ollalaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Przecież on nie może wrócić do schroniska :-( giselle napisz coś o jego charakterku, zachowaniu w stosunku do innych psów, załatwianiu potrzeb, jedzeniu, poruszaniu się po mieszkaniu, chodzeniu po schodach. Jak sobie radzi? Czy wymaga szczególnej opieki? Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 napisalam do paru hotelikow na dolnym....moze jest gdzies miejsce? Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 on sam potrafi sie sobą zając chodzi pieknie na specerku do innych zwierząt ok swoje potrzeby załatwia na polu po mieszkaniu porusza sie normalnie nie jest zagubiony po schodach tez umie chodzic Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [B]nie moge zmienic tytułu...[/B] [B]teraz blagam ,jest wolne miejsce u ZuziM dal Babelka[/B] [B]prosze cioteczki o deklaracje[/B] [B]oraz grosz na transport...[/B] [B]pare deklaracji mamy kto jeszcze dołozy...błagam to szansa dla niego[/B] Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Ollala prosze pomoz......:)ja juz zebram.... Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 miesiąc to 350zł i transport cos ale musze sie dowiedziec u przewoznika Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='ollalaa']A to domowy czy kojcowy DT?[/QUOTE] kojcowy.....dla straszych i chorych psiakow Quote
fiorsteinbock Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Grazynko, z dobrocina moze beda jechaly psiaki do ZuziM - moze transport łączony, bedzie taniej. Moj Krzysiek autem na gaz w dwie strony zaplacil za paliwo 70zl. Quote
giselle4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Grazynko, z dobrocina moze beda jechaly psiaki do ZuziM - moze transport łączony, bedzie taniej. Moj Krzysiek autem na gaz w dwie strony zaplacil za paliwo 70zl.[/QUOTE] moze jeszcze kogos znajde do pomocy...jak nie jutro podziekuje ZuziM...:( Quote
ollalaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ja wysłałam kilka PW oraz zrobiłam kilka offów. Ile Bąbel ma teraz kasy na koncie? Ile deklaracji stałych? Quote
Recommended Posts