giselle4 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Byly male kłopoty bo rezydent nie chciał Bąbelka......wiec nie moglam jego zostawic u kolezanki [mimo ze mowila iz bedzie pilnowac] On juz swoje przeszedł ...nie moglam narazac jego na stres i szukałam ale ufff juz wszystko ok ma tymczas ,ma sie dobrze i bedzie zył jak pan..... teraz tylko 1000tys ogłoszen i niech jego ktos pokocha... Amen Quote
giselle4 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Od cioci wieso dostał suuper obroze z chusteczka[zrobie fotki] i smyczke...... zobaczycie z zazdrosci zzieleniejecie:) Quote
ollalaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 giselle4, to Babeluś jest w płatnym DT czy gratisowym? czekamy na foteczki z DT Quote
adkaaaaa5 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Moj Westik tez ma taka obrozke z chusteczka, ale nie nosi jej i tak sobie pomyslalam, ze moge podarowac ktoremus pieskowi ze schroniska. Ta obrozka jest na sredniego pieska lub wiekszego jednak z srednio grubą szyjka. Który piesek chetny :P? Quote
K-wiki Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Witam, ja proszę o nr konta, mogę wpłacić teraz 50 zł i 25 zł co miesiąc. Quote
ollalaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Suuuper! K-wiki Bąbelek dziękuje. A nr konta to przesyła giselle4 Quote
wieso Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 giselle4 napisał(a):Od cioci wieso dostał suuper obroze z chusteczka[zrobie fotki] i smyczke...... zobaczycie z zazdrosci zzieleniejecie:) no to czekam na zdjecia.....czekam Quote
giselle4 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 ollalaa napisał(a):giselle4, to Babeluś jest w płatnym DT czy gratisowym? czekamy na foteczki z DT PŁlATNYM,JAK W PIERWSZYM POSCIE.... Quote
giselle4 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):moj westik tez ma taka obrozke z chusteczka, ale nie nosi jej i tak sobie pomyslalam, ze moge podarowac ktoremus pieskowi ze schroniska. Ta obrozka jest na sredniego pieska lub wiekszego jednak z srednio grubą szyjka. Który piesek chetny :p? ok,moze dla sary hihih bedzie jak lala Quote
giselle4 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 wieso napisał(a):no to czekam na zdjecia.....czekam wieso,jutro dzisiaj juz padam na pysk sorry Quote
giselle4 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 K-wiki napisał(a):Witam, ja proszę o nr konta, mogę wpłacić teraz 50 zł i 25 zł co miesiąc. Bardzo dziekuje i zapisuje:) Quote
adkaaaaa5 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/182819-Sara-ONka-zabrana-z-Dobrocina-czeka-w-AZYLU-czy-dostanie-szanse-na-nowe-A-ycie?p=14389446 wątek Sary,zapraszam :) ! Quote
ollalaa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Pierwszy bazarek dla Bąbelka http://dogosklepik.blogspot.com/ Po świętach będzie więcej Quote
giselle4 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Jestem ,sliczny grzeczny i posłuszny tylko nie widze ale w czym problem czlowieku,Ty masz oczka.... cos dorego dała wiercilem sie i chusteczki nie widac ale to od cioci wieso ide............. patrze ,czy nie ida po mnie fotek bedzie wiecej i z tymczasu tez przepraszam ze tak dlugo czekaliscie i jeszcze poczekacie ale to co zabrałam pere dni temu z ulicy zajęło mi prawie cały czas i mysli....... zaraz zrobie jej wątek:( Quote
giselle4 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Otrzymalam PIENIAZKI OD K-wiki-75zl wpisalam w pierwszym poscie i bardzo dziekuje Mam pytanie czy moge wydac z jego pieniadzy-10zł na 72 ogłoszenia......? Quote
ollalaa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Gsielle4 pożycz na razie te 10zł z tego co Bąbel ma na koncie . Ja po świętach przeleję deklarację na kwiecień + 10zł za te ogłoszenia. Niech ogłoszenia będą prezentem na Zająca ode mnie dla Bąbelka. Bąbelek jest uroczy. A jeszcze mam pytanie. Czy wiesz może jak u Bąbla z utrzymaniem czystości w domu? Quote
giselle4 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Babelek jest czysty:) Dziekuje,lece prosic o ogłoszenia zaraz znajde ten bazarek:0 Quote
kizimizi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='giselle4']Otrzymalam PIENIAZKI OD K-wiki-75zl wpisalam w pierwszym poscie i bardzo dziekuje Mam pytanie czy moge wydac z jego pieniadzy-10zł na 72 ogłoszenia......?[/QUOTE] myślę, ze tak. To deklaracja mojej siostry i raczej nie bedzie miec nic pzreciwko. W końcu pies ma znaleźć dom -to jest cel. Powiem jej zeby weszła na watek i potwierdzila lub zaprzeczyla. PS> Bazarek Zuzi z 74 ogłoszenaimi sie juz skonczyl, chyba że mowisz o innym bazarku. Quote
giselle4 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='kizimizi']myślę, ze tak. To deklaracja mojej siostry i raczej nie bedzie miec nic pzreciwko. W końcu pies ma znaleźć dom -to jest cel. Powiem jej zeby weszła na watek i potwierdzila lub zaprzeczyla. PS> Bazarek Zuzi z 74 ogłoszenaimi sie juz skonczyl, chyba że mowisz o innym bazarku.[/QUOTE] nie,mowiłam o tym bazarku....o kurcze a moze ktos jeszcze robi? ale juz nie trzeba ,bo za ogłoszenia zapłaci Ollala......tylko aby ktos zrobił szukam:) Quote
K-wiki Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witam, oczywiście nie ma najmniejszego problemu. Quote
giselle4 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='K-wiki']Witam, oczywiście nie ma najmniejszego problemu.[/QUOTE] dziekuje ,pozniej zakoncze marzec...... kurcze wszystko sie fajnie układa aby tylko domek sie znalazl;) Quote
Recommended Posts