Wunia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 moje jasna sprawa, że na Punto :) Nemko, dziękuję ... Quote
Florentynka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Moje inwestycje w Sopelka też proszę scedować na Punta. Quote
carolinascotties Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nemko - jesli sa tam jakies moje wplaty- po odliczeniu kosztow przesylki za bazarek (ten na psy Asi) - prosze przekazac je na Punto :) Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jestem juz na chwilke:) ok, dziekuje wszystkim!!!:))))))) Ale Punciak sie ucieszy:) Quote
carolinascotties Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 nooo :) lapka bedzie zdrowiec szybciej - bo wszyscy stad wysylamy najcieplejsze mysli :) jest sprawa - dwa szczeniory od Asif musza opuscic hotel - kto moze dac DT - szczegoly post - 54 i 55 http://www.dogomania.pl/threads/179092-6-szczeniakA-w-szuka-domu-Prosba-o-wsparcie?p=14175710#post14175710 Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 ale naprawde...to ty go znalazlas Karolina?? znaczy na watku?:) Masz szczescie do Soplo- Punciaków:) Pisany Ci taki:D Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 aaaaaa to trzeba 2 razy dziennie na ciebie glosowac Karola?? myslalam, ze raz!!!! Quote
AlfaLS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nemko napisał(a):aaaaaa to trzeba 2 razy dziennie na ciebie glosowac Karola?? myslalam, ze raz!!!! Ja też myślałam że raz ;) Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Ech Karola, Karola...TRZEBA BYLO TAK OD RAZU!!! Quote
carolinascotties Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nemko napisał(a):ale naprawde...to ty go znalazlas Karolina?? znaczy na watku?:) Masz szczescie do Soplo- Punciaków:) Pisany Ci taki:D oj - mam slabosc do szorsciakow - moje tez szorsciaki ale szkociaki ;) i te dlugie nochale.... cudo! Wunia napisał(a):a codziennie dwa razy można? sama sie dowiedzialam -gapa jedna :) sluchajcie - dwa razy dziennie ale o roznych porach najlepiej - to ma cos wspolnego z resetowaniem systemu, ktory przez reset moze nie naliczyc glosow :) wszystkim KLIKEROM baaardzo dziekuje :) Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 no to pora zaglosowac drugi raz:D Quote
Paula03 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dobrze Nemko, że mi przypomniałaś, bo miałam kliknąć i zapomniałam :) Quote
Greven Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No proszę, jaki happy end z Soplem - Miśkiem ;) Quote
Ellig Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nemko napisał(a):no to pora zaglosowac drugi raz:D Kurcze ale na co my glosujemy, mialam ciezki dzien, kliknelam , robie to dla Karoliny podpowiedzcie.......... Quote
carolinascotties Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Greven - wyobraz sobie, jakie bylyby jaja - gdyby Sopel pojechal do nowego domu... ;) Kochani klikajacy - DZIĘKUJĘ i juz tlumacze - jestem zarejestrowana na babskim forum Wizaz - i wlasnie tam Vichy zorganizowalo konkurs - za najwieksza ilosc glosow oddanych w konkursie (czyli za klikanie jeden adres Ip moze klikac dwa razy dziennie o roznych porach) sa nagrody - tu jest ranking - http://wizaz.pl/akcje/vichy/ranking.php kolory pol odpowiadaja nagrodom - ktore wymienione sa nad rankingiem :)a ja - jesli wygram przekaze te nagrode na bazarek :) o! Quote
AlfaLS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 carolinascotties napisał(a): Kochani klikajacy - DZIĘKUJĘ i juz tlumacze - jestem zarejestrowana na babskim forum Wizaz - i wlasnie tam Vichy zorganizowalo konkurs - za najwieksza ilosc glosow oddanych w konkursie (czyli za klikanie jeden adres Ip moze klikac dwa razy dziennie o roznych porach) sa nagrody - tu jest ranking - http://wizaz.pl/akcje/vichy/ranking.php kolory pol odpowiadaja nagrodom - ktore wymienione sa nad rankingiem :)a ja - jesli wygram przekaze te nagrode na bazarek :) o! Wszystko ok, klikamy i klikany ale Ty tam to która? Bo może pułk wojska jeszcze trzeba zatrudnić do tego klikania a tak to nie wiemy czy ruszać na te koszary czy jeszcze nie:mad:. Quote
carolinascotties Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a ja 57 miejsce mialam jakis czas temu :) ten sam nick :) to jest najwazniejszy link :) http://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=75130 najtrudniejsze jest to, ze glosowanie jest do 21 marca - hehehe :) wiec moze wsparcie okaze sie przydatne na finiszu :):) Quote
Greven Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 carolinascotties napisał(a):Greven - wyobraz sobie, jakie bylyby jaja - gdyby Sopel pojechal do nowego domu... Albo do Niemiec. I przepadł... Wyobrażam sobie i tym bardziej się cieszę ;) Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Ja tez...no cos lub ktos ( jakkolwiek TO nazwac - jakas sila wyzsza) nad nami czuwala i kierowala naszymi decyzjami...Ale wciaz nie moge dojsc do siebie po tej akcji i zastanawiam sie nad ilu to mozliwosciami zastanawialismy sie wspolnie, ile bylo roznych opcji przeciez...ile tego malca spotkało przez te 2 tygodnie...Naprawde jak pisał UBOCZE moznaby niezła ksiazke napisac z Soplem w roli narratora:D " W 14 dni po Pomorzu":D Quote
majuska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ciotki ponieważ ja zaspałam z wpłaceniem swojej deklaracji, a potem sie okazało, że juz jest po DT, chciałabym tez te piniążki wpłacic na PUnciaka, gdzie to zrobić, na które konto bedzie najlepiej?? Quote
Greven Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nemko, odwiedzisz właściciela Sopelka - Miśka i zrobisz dla nas jakieś zdjęcia w nowym - starym domu? :lol: P.S. Słuchajcie, nie mogę znaleźć na Czarnych Kwiatkach namiarów na ten felerny DT ze Szczecina... Czy ktoś mógłby podlinkować? To ważne, trzeba ludzi uprzedzać, żeby ktoś się na minę nie wpakował. Quote
AlfaLS Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja też chciałabym być wyczulona na ten dom - nie można im juz dać żadnego psiaka bo zmarnują:mad: Quote
Nemko Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Greven napisał(a):Nemko, odwiedzisz właściciela Sopelka - Miśka i zrobisz dla nas jakieś zdjęcia w nowym - starym domu? :lol: P.S. Słuchajcie, nie mogę znaleźć na Czarnych Kwiatkach namiarów na ten felerny DT ze Szczecina... Czy ktoś mógłby podlinkować? To ważne, trzeba ludzi uprzedzać, żeby ktoś się na minę nie wpakował. Odwiedzimy go w weekend, to wkleje zdjecia:) a pogadam z Carolinascotties a propos tych czarnych kwiatków, bo wiem na jakiej ulicy, znam dane ale nie wiem jak to tam umiescic?? Z adresem calym? Nie wiem czy tak personalnie mogę...;/ Quote
Recommended Posts