Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Stefusia ma teraz dla odmiany zapelenie dziąseł i strasznie ją to boli, nie może za bardzo jeść, tylko papki. Na 4 dni mamy antybiotyk, jeśłi nie pomoże to jedyne wyjście usunąć dwa górne kiełki po obu stronach, co będzie oznaczało załkowity brak zębulków z przodu i wypadajacy języczek z buźki:shake: .

Nawet Pani Doktor strasznie żałuje Stefusinych ząbków. No ale trudno, jak się nie uda to przecież i tak ją kochamy bardzo, nawet bez ząbków!:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

ząbki jakoś sie zaleczyły póki co, siłek jakby czasem mniej, ale popatrzcie cioteczki jak Stefunia przyjmowałą drugą młodziutką jamniczkę na tymczasie, jestem z niej DUMNA!!!

• 1 month later...
Posted

Stefusia pozdrawia wszystkie kibicujące Cioteczki, jest zdrowa, wesoła i kochaniutka.:loveu:
Ostatnio tzreba było pożegnać sie z trzema ząbkami, które się ruszały i bolały:-(

• 3 weeks later...
Posted

:loveu::megagrin::megagrin::megagrin::loveu:
Mój mąż dostał ataku śmiechu na widok stadka w kubraczkach!

W poprzednią ciężką zimę usiłowałam Tosiunię ubrać w podobny skafanderek, ale szybko wybiła mi to z głowy...:evil_lol:

Posted

Jamnisie - modnisie! plus wyżlica super eleganckie trio!!!:evil_lol:

Tanitka - czy mam rozumieć,że tymczasówka zostaje na stałe???? Jak tak to masz tak jak ja - ino mnie się ciut większych rozmiarów cholerka mnożą! I nie mam domu z ogórdkiem:angryy:

Posted

:loveu::megagrin::megagrin::megagrin::loveu:
Mój mąż dostał ataku śmiechu na widok stadka w kubraczkach!

a jak my sie uśmialiśmy, jak je poubierałam w skafanderki!!
nie mówiąc już o ludziach co to towarzystwo widzieli truchtające po lesie:evil_lol:

Kubuś - trzeci do kompletu jest na tymczasie, ale do oddania tylko w super ręce!:lol:

• 2 weeks later...