AMIŚKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Stefulko dobrze że tak szybko wracsz do zdrówka, Wszystkiego Najlepszego na wiosnę Duzo,dużo spacerków i zdrówka :lol: :loveu: :lol: :loveu: Quote
anielica Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Przesłodka Paróweczka :loveu: Buziak dla Stefuli od anielicy! Quote
nanul Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tanitko, Tosiunia też wsuwa Royal Canin i jak dobrze wygląda, nieprawdaż...;) Quote
eurydyka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 sliczny ten Twoj norowiec tanitka ps. wez Ty w koncu odbierz moj telefon zabojadowy:) Quote
tanitka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Stefusia ma teraz dla odmiany zapelenie dziąseł i strasznie ją to boli, nie może za bardzo jeść, tylko papki. Na 4 dni mamy antybiotyk, jeśłi nie pomoże to jedyne wyjście usunąć dwa górne kiełki po obu stronach, co będzie oznaczało załkowity brak zębulków z przodu i wypadajacy języczek z buźki:shake: . Nawet Pani Doktor strasznie żałuje Stefusinych ząbków. No ale trudno, jak się nie uda to przecież i tak ją kochamy bardzo, nawet bez ząbków!:loveu: Quote
Ulka18 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Stefunia z zabkami czy bez jest tak samo kochana :iloveyou: Jesli ja bola, to lepiej je usunac :roll: ból zębow jest trudny do znienienia :shake: Quote
Katcherine Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :-( Biedna Stefunia...jak nie urok to....ech. Quote
tanitka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ach, ta starość:shake: nic nie poradzimy... ale jakby antybiotyk pomaga, jakby lepsze te zębulki, więc nie traćmy nadzei:lol: Quote
Dabrowka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ech Stefcia, Stefcia... Jamnik z przygodami :cool3: Trzymaj się maleńka. Twarda sztuka z Ciebie i niech tak zostanie jak najdłużej :loveu: Jamniki górą :loveu: Quote
tanitka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ząbki jakoś sie zaleczyły póki co, siłek jakby czasem mniej, ale popatrzcie cioteczki jak Stefunia przyjmowałą drugą młodziutką jamniczkę na tymczasie, jestem z niej DUMNA!!! __________________ Quote
Norbitka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Śliczniusie. A może tak do pary......... parówki ...:evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Noooo, Stefcia odmłodniała jakieś parenaście latek!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Katcherine Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :evil_lol: :lol: :loveu: tanczace jamniczki:evil_lol: Quote
tanitka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Stefusia pozdrawia wszystkie kibicujące Cioteczki, jest zdrowa, wesoła i kochaniutka.:loveu: Ostatnio tzreba było pożegnać sie z trzema ząbkami, które się ruszały i bolały:-( Quote
Ania-Sonia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A ja pozdrawiam Stefulkę, jej siostrzyczki i jej Pańcię - psiego anioła -też! :loveu: Quote
tanitka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dzisiaj strasznie lało cały dzień, trzeba było jakoś wyjść na spacer.............;) Quote
Ania-Sonia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A co to Tanitko, paróweczki Ci się rozmnożyły??? :-o A Lusia jaka opiekuńcza! :loveu: Quote
nanul Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :loveu::megagrin::megagrin::megagrin::loveu: Mój mąż dostał ataku śmiechu na widok stadka w kubraczkach! W poprzednią ciężką zimę usiłowałam Tosiunię ubrać w podobny skafanderek, ale szybko wybiła mi to z głowy...:evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jamnisie - modnisie! plus wyżlica super eleganckie trio!!!:evil_lol: Tanitka - czy mam rozumieć,że tymczasówka zostaje na stałe???? Jak tak to masz tak jak ja - ino mnie się ciut większych rozmiarów cholerka mnożą! I nie mam domu z ogórdkiem:angryy: Quote
tanitka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :loveu::megagrin::megagrin::megagrin::loveu: Mój mąż dostał ataku śmiechu na widok stadka w kubraczkach! a jak my sie uśmialiśmy, jak je poubierałam w skafanderki!! nie mówiąc już o ludziach co to towarzystwo widzieli truchtające po lesie:evil_lol: Kubuś - trzeci do kompletu jest na tymczasie, ale do oddania tylko w super ręce!:lol: Quote
Bea1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jamniczki w kubraczkach to dla mnie norma, jednak wyżełek:loveu: to milusia niespodzianka:evil_lol: Quote
Recommended Posts