Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Dziewczyny, a moze macie pomysł na dom dla 12-letniej jamnisi siwuitkiej z Wrocławia? tyle czasu czeka i nic...
Cóż znaczy starosć :-(

malagos, a ona ma wątek? i ogłoszenia?

• 1 month later...
Posted

chciałam niedowiarkom pokazać, ze siwy pyszczek nie oznacza "stania nad grobem", ale życie pełną piersią, życie radosne i wspaniałe. Dojrzały pies to najwspanialszy przyjaciel!

• 9 months later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...
Posted (edited)

Niestety tej jesieni nasza najukochańsza Stefcia odeszła po 6,5 roku z nami.....
dziś pobiegła spotkać się z tymi, co odeszli przed nią; ma tam swoich przyjaciół- Kubusia, Zuzię, Żorżyka. Na pewno biegają już razem wesoło po niebieskich łąkach. Serce nam dziś piękło i została czarna dziura.:-(

Uploaded with ImageShack.us

Edited by tanitka
Posted

Tanitko, ściskam Was mocno i współczuję :(
Przeżyła z Wami wspaniałe lata.
Miałam szczęście poznać Stefcię, zapamiętałam ją jako wspaniałą, 200% jamniczą damulkę. Będę o niej pamiętać.

Posted

[quote name='tanitka']Niestety tej jesieni nasza najukochańsza Stefcia odeszła po 6,5 roku z nami.....
dziś pobiegła spotkać się z tymi, co odeszli przed nią; ma tam swoich przyjaciół- Kubusia, Zuzię, Żorżyka. Na pewno biegają już razem wesoło po niebieskich łąkach. Serce nam dziś piękło i została czarna dziura.:-(

Uploaded with ImageShack.us

Bardzo mi przykro:-(:-(:-( Trzymaj się Taniu! dałaś jej najpiękniejsze lata życia!!!