Katcherine Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Niedawno mialam przyjemnosc ''uscisnac'' lape Pani dyrektor :lol::loveu:. Rzadzi domem wzorowo musze przyznac ;). Stefulek jest rewelacyjna ale moje serce padlo przy Kubusiu- Boze co za Slodziak przez duze S. Jest cudowny- tak przeuroczego pieska dawno nie spotkalam. a futerko jak szynszylka- taki mieciutki. Jest perfekcyjny na dlugie zimowe wieczory jako nakolannik lub nabocznik kiedy sie oglada dobry film, pije herbatke z powidlami i patrzy na ogien na kominku. Lusia oczywiscie tez byla i ze stoickim spokojem przyjmuje rzady niskopodlogowych.;) Co za cierpliwosc. Tanisia- ucaluj te Twoje domowe- sa super. Quote
tanitka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no dziękuję Ci kochana za ciepłe słowa dla mojej gromadki, a Kubuś to tez dogomaniakowa "zdobycz" o tu;): http://www.dogomania.pl/forum/f85/siwiutki-dziadzio-kubus-juz-w-domu-tymczasowym-zostaje-w-dt-63547/index6.html Quote
tanitka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jeśli ktos chciałby zobaczyć jak Stefcia szaleje, to zapraszam: YouTube - szaleństwa emerytów YouTube - zabawy emerytów2 Quote
Ulka18 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Tanitko, uwazam, ze tytul nie pasuje absolutnie do tych Stefciowych zaczepno-skaczących szalenstw :evil_lol: No bo to, ze Stefcia ma siwa mordke, nie oznacza, ze jest emerytka:eviltong: Chcialabym miec tyle energii jak beda juz na emeryturze ;) Quote
AMIŚKA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Cudna STEFCIA:loveu::loveu: Filmy z Gwiazdą Jamniczą STEFCIĄ są superanckie :lol::lol: co to znaczy talent:loveu: Tak,tak STEFCIA talent ma:multi: TANITKO bardzo proszę o więcej filmików z Gwiazdą STEFCIĄ w roli głównej Quote
tanitka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nie ma sprawy, opanowałam sztukę wklejania filmów, to teraz nakręcę serial ze Stefcią w roli głównej!:evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 tanitka napisał(a):nie ma sprawy, opanowałam sztukę wklejania filmów, to teraz nakręcę serial ze Stefcią w roli głównej!:evil_lol: a ja zostane najwierniejszym widzem tego serialu;) bo FANKĄ STEFCI jestem od lat:multi::multi::multi: Tanitko jak opanowałas te sztukę wklejania filmów:crazyeye: bo ja na razie poza aparat nie wychodzę:cool1::razz: Quote
andzia69 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Zdrowych, wesołych Świąt dla Ciebie Tanitko oraz samych udanych adopcji w Nowym Roku życzymy my:loveu::loveu::loveu: Quote
anielica Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Urocza z niej Jamnisia... :loveu: Właśnie spojrzałam na datę - to już ponad 3 lata, jak Stefcię w schronisku spotkałam... Quote
Ulka18 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Tanitko, dlaczemu tylko jedno zdjecie Stefulki ??? I jak sie czuje Babulenka? Quote
anielica Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 No właśnie, właśnie, poopowiadaj nam troszkę o Stefci :loveu: Quote
tanitka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nowe zdjęcia będą, będą, mojej Gwiazdeczki kochanej:loveu:, wszystko u Stefci jest dobrze, zdrówko dopisuje i humorek. Opieka się na słoneczku na tarasie, molestuje Kubusia, w sumie wiedzie życie dostojnie i godne. :lol: Quote
tanitka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pozdrawiamy wszystkie zaprzyjaźnione cioteczki:loveu: URL=http://img34.imageshack.us/my.php?image=p6060535.jpg] Quote
AMIŚKA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 http://img34.imageshack.us/img34/6913/p6060535.jpg Pysiaczku słodki:loveu: ,śliczniutka STEFCIU,:loveu: najbardziej rasowa wśród jamnioli:lol: jak fajniusio wyglądasz:lol::lol::lol: Tak życie spokojnie spedzasz u swojej najukochańszej PAŃCI:lol::lol: I zyczę TOBIE zdrówka i 200 jamniczych lat!!!! Tanitko bardzo prosze wymiziac od nas STEFCIĘ, i szepnac jej na uszko, że pamietamy o malutkiej dzielnej STEFCI:loveu: pozdrowienia ze SZCZECINA AMIŚKA Z JAMNISIAMI :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
anielica Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 I ja pamiętam, i ja! o ślicznej Babulce Stefulce :loveu: Jak to dobrze, że spotkała Ciebie tanitko :multi: mizianki, uściski z zimnego lublina! Quote
andzia69 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Babulka Stefulka w pełnej krasie:loveu: Tanitka...wiesz, ze mnie też został tymczas? co prawda nie robiła demolki, nic z tych rzeczy...ale po adopcji na drugi dzień trza było jechać po sukę, bo się jej ludzie bali:razz: Quote
Ulka18 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Bardzo ladnie Stefulence w rozowo-morelowym :loveu: Kochana z niej Babunia :p Quote
oczko Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='tanitka'] Cieszę się, że wszystko w porządku, taką właśnie ją pamiętam :loveu: Quote
anielica Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kogo my tu mamy? :loveu: Ciotka anielica przy okazji przekazywania wyżliczki na dt widziała dzisiaj Stefulę :loveu: Stefula w bardzo dobrej formie :) Nie mogę powiedzieć jednak, aby szczególnie się mną zainteresowała, nie mogę powiedzieć również, aby zainteresowała się mną trochę... w sumie to to zupełnie nie zwróciła na mnie uwagi :placz:;) Stefula albo była zapatrzona w swoją Panią, albo oddawała się jamniczej medytacji-kontemplacji :p Ale i tak jest słodką paróweczką :loveu: Quote
Recommended Posts