obraczus87 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 na poczatku bojowy a potem lagodny jak baranek :) Quote
andzia69 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Kostusia w domku, to teraz czas dla Tigerka!:) a co z Ursusem? i resztą psiaków z wątku? Quote
doddy Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 andzia69 napisał(a):Kostusia w domku, to teraz czas dla Tigerka!:) a co z Ursusem? i resztą psiaków z wątku? Hektor nadal u Magdy i na razie nie do adopcji z uwagi na wykazywanie agresji w stosunku do ludzi. :( Jest zaborczy i niestety nie ma oporów przed pokazywaniem swojej wyższości. Quote
andzia69 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 doddy napisał(a):Hektor nadal u Magdy i na razie nie do adopcji z uwagi na wykazywanie agresji w stosunku do ludzi. :( Jest zaborczy i niestety nie ma oporów przed pokazywaniem swojej wyższości. ech...czyli trzeba duuuzo kasy na niego:-( Quote
doddy Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 andzia69 napisał(a):ech...czyli trzeba duuuzo kasy na niego:-( Na kastrację i chip. Hektor jest u Magdy na DT, nie płacimy za jego hotel. Quote
AGA35 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 doddy napisał(a):Hektor nadal u Magdy i na razie nie do adopcji z uwagi na wykazywanie agresji w stosunku do ludzi. :( Jest zaborczy i niestety nie ma oporów przed pokazywaniem swojej wyższości. O rany.......... to chłopak poczuł się już naprwde pewnie .... w schronie nie wykazywał agresji do ludzi ..... Quote
AGA35 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 wpłyneły pieniążki od mariamc - 105 zł. takze w koszyku tiger jest 157 zł.:loveu: Quote
AGA35 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 doddy napisał(a):Na kastrację i chip. Hektor jest u Magdy na DT, nie płacimy za jego hotel. Tiger prawdo podobnie wyjedzie w przyszłym tygodniu do Chrznowa :-) Takze po opłaceniu jego pobytu w hoteliku reszte pieniędzy przkażemy na hektora :-) Co wy cioteczki na taki pomysł ? Quote
AGA35 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dzisiaj Tiger odbył kolejną podróż, tym razem do domu tymczasowego do Chrzanowa :) A z tamtąd być może trafi do DS (podobno taki już jest na horyzoncie :D) Quote
Kago Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Aga nawet nogi na tymczasie w rezultacie nie postawił:) pojechał z Adamem wczoraj do Krakowa i jego nowy pan przyjechał razem z Małgosią go na początek obejrzeć i się przymierzyć, ale miłość zakwitła natychmiast i Tigerek pojechał prosto do nowego domku. Dzisiaj Małgosia potwierdziła, że wszystko OK . Nowa rodzina ze zwierza zadowolona i vice versa. Jedynie z jedzonkiem są małe sensacje, czyli Tiger jeść chwilowo nie chce. Myślę, że to nowe miejsce, emocje, no i pierwszy dzień po 10 bez puzona, bo dopiero wczoraj tuż przed wyjazdem zdjęliśmy chłopu szwy po kastracji. Pani doktor zapamięta go do końca życia, bo nie dość , że zrobił kupsko na środku gabinetu - chociaż zwykle jest czyściutki, to jeszcze musiałam się na nim położyć, bo tak wierzgał, że stół jeździł po gabinecie:) Małgosiu jeszcze raz wieeeelkie dzieki za pomoc w adopcji Tigera. Quote
AGA35 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 OOOOOOOOOOOO jak miło czytać takie wiadomości !!!! super !!!!!!! Małgosi bardzo serdecznie dziekujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 rozliczenie koszyka tigera : 152,45 -117 ( hotelik do wczoraj )=35,45 pozotaje jeszcze kwota z bazarku który zrobiłam dla buni i tigera . Kwota z bazarku to 184 zł . 184:2=92 zł. Tyle tylko że nie wszczyscy jeszcze się rozliczyli , jak tylko wpłynie ostatnia wpłata to przesle 127zł. na konto doddy dla hektora :-) Quote
baster i lusi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dużo ,dużo szczęścia i miłości w nowym domku. Quote
mala_czarna Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Kasia, jak do mnie Frocia ze schronu przyjechała to 2 dni nie jadła. Będzie dobrze!! Dzięki dziewczyny, jesteście wielkie! :) Quote
Ulaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Odwiedziłam dzisiaj Tigera w nowym domku. To wspaniały psiak!!! Domek jest nim zachwycony. Naprawdę fajnie trafił :) Będzie miał dobre psie życie, szybko zapomni o swoich nieszczęściach. Malgos ma rękę do domków :) Quote
laikinia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Cudownie sie potoczylo: spod noza weta prosto na poduchy do nowego domku :) Quote
malgos Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Melduję się :-) Łokrooopnie się cieszę, że wszystko tak się poukładało :multi: Tiger jest przesympatycznym psiakiem, z całych sił życzę mu szczęścia w nowym domu. Jakieś fotki czy cóś- oczywiście będą. Ulaa, ogromne dzięki za odwiedzinki u Tigerka i pogadankę z rodzinką, za cenne rady i wskazówki. Quote
AGA35 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 dla cioteczek z chrzanowa za ekspresową adopcję - bardzo udaną wielkie dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Ulaa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 malgos napisał(a):Melduję się :-) Łokrooopnie się cieszę, że wszystko tak się poukładało :multi: Tiger jest przesympatycznym psiakiem, z całych sił życzę mu szczęścia w nowym domu. Jakieś fotki czy cóś- oczywiście będą. Ulaa, ogromne dzięki za odwiedzinki u Tigerka i pogadankę z rodzinką, za cenne rady i wskazówki. Malgos Ty mi takich rzeczy nie pisz, prosze, bo nie ma za co dziekowac... Tiger w domku jest dzieki Tobie, a ja sie ciesze, ze moglam odbyc tak mile odwiedzinki - pomoc niewielka bo domek calkiem niezle wyedukowany w astusiach :) Swoja droga, niesamowicie fajny psychicznie jest Tigerek. Taki serdeczny i stabilny. Quote
malgos Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ulaa napisał(a): domek calkiem niezle wyedukowany w astusiach :) Jak domek czekał to edukował był się, widać nieźle mu poszło :lol: Quote
G_R Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='mala_czarna'] jak do mnie Frocia ze schronu przyjechała to 2 dni nie jadła. Będzie dobrze!! :) Dokładnie, Tigerek zjadł niedawno swój pierwszy obiadek w nowym domku :) [quote name='Ulaa']Odwiedziłam dzisiaj Tigera w nowym domku. To wspaniały psiak!!! Domek jest nim zachwycony. Naprawdę fajnie trafił :) Będzie miał dobre psie życie, szybko zapomni o swoich nieszczęściach. Malgos ma rękę do domków :) Bardzo dziękuję za odwiedziny i wskazówki :) [quote name='malgos'] Tiger jest przesympatycznym psiakiem Potwierdzam :) dodam, że jest grzeczny, miły, powoli oducza się gryźć smycz w czasie spaceru, a właściwie już tego prawie nie robi :eviltong: Nie ma z nim żadnych problemów. ...CZUJE SIĘ JAK U SIEBIE W DOMU :D [SIZE="4"]malgos, dziękuję za transport do Krk... i za wszystko :) kilka zdj. przepraszam za jakość... robione telefonem :) Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim DZIĘKUJĘ :cool1: Quote
AGA35 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 witamy na dogo. super że tiger już się zadomowił .. Quote
Recommended Posts