Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Kostusia w domku, to teraz czas dla Tigerka!:)

a co z Ursusem? i resztą psiaków z wątku?

Hektor nadal u Magdy i na razie nie do adopcji z uwagi na wykazywanie agresji w stosunku do ludzi. :(
Jest zaborczy i niestety nie ma oporów przed pokazywaniem swojej wyższości.

Posted

doddy napisał(a):
Hektor nadal u Magdy i na razie nie do adopcji z uwagi na wykazywanie agresji w stosunku do ludzi. :(

ech...czyli trzeba duuuzo kasy na niego:-(

Posted

doddy napisał(a):

O rany.......... to chłopak poczuł się już naprwde pewnie .... w schronie nie wykazywał agresji do ludzi .....

Posted

doddy napisał(a):
Na kastrację i chip. Hektor jest u Magdy na DT, nie płacimy za jego hotel.

Tiger prawdo podobnie wyjedzie w przyszłym tygodniu do Chrznowa :-) Takze po opłaceniu jego pobytu w hoteliku reszte pieniędzy przkażemy na hektora :-) Co wy cioteczki na taki pomysł ?

Posted

Dzisiaj Tiger odbył kolejną podróż, tym razem do domu tymczasowego do Chrzanowa :) A z tamtąd być może trafi do DS (podobno taki już jest na horyzoncie :D)

Posted

Aga nawet nogi na tymczasie w rezultacie nie postawił:) pojechał z Adamem wczoraj do Krakowa i jego nowy pan przyjechał razem z Małgosią go na początek obejrzeć i się przymierzyć, ale miłość zakwitła natychmiast i Tigerek pojechał prosto do nowego domku.
Dzisiaj Małgosia potwierdziła, że wszystko OK . Nowa rodzina ze zwierza zadowolona i vice versa. Jedynie z jedzonkiem są małe sensacje, czyli Tiger jeść chwilowo nie chce. Myślę, że to nowe miejsce, emocje, no i pierwszy dzień po 10 bez puzona, bo dopiero wczoraj tuż przed wyjazdem zdjęliśmy chłopu szwy po kastracji.
Pani doktor zapamięta go do końca życia, bo nie dość , że zrobił kupsko na środku gabinetu - chociaż zwykle jest czyściutki, to jeszcze musiałam się na nim położyć, bo tak wierzgał, że stół jeździł po gabinecie:)
Małgosiu jeszcze raz wieeeelkie dzieki za pomoc w adopcji Tigera.

Posted

rozliczenie koszyka tigera : 152,45 -117 ( hotelik do wczoraj )=35,45
pozotaje jeszcze kwota z bazarku który zrobiłam dla buni i tigera . Kwota z bazarku to 184 zł . 184:2=92 zł. Tyle tylko że nie wszczyscy jeszcze się rozliczyli , jak tylko wpłynie ostatnia wpłata to przesle 127zł. na konto doddy dla hektora :-)

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Tigera w nowym domku. To wspaniały psiak!!! Domek jest nim zachwycony. Naprawdę fajnie trafił :) Będzie miał dobre psie życie, szybko zapomni o swoich nieszczęściach.
Malgos ma rękę do domków :)

Posted

Melduję się :-)

Łokrooopnie się cieszę, że wszystko tak się poukładało :multi:

Tiger jest przesympatycznym psiakiem, z całych sił życzę mu szczęścia w nowym domu.
Jakieś fotki czy cóś- oczywiście będą.

Ulaa, ogromne dzięki za odwiedzinki u Tigerka i pogadankę z rodzinką, za cenne rady i wskazówki.

Posted

malgos napisał(a):
Melduję się :-)

Łokrooopnie się cieszę, że wszystko tak się poukładało :multi:

Tiger jest przesympatycznym psiakiem, z całych sił życzę mu szczęścia w nowym domu.
Jakieś fotki czy cóś- oczywiście będą.

Ulaa, ogromne dzięki za odwiedzinki u Tigerka i pogadankę z rodzinką, za cenne rady i wskazówki.

Malgos Ty mi takich rzeczy nie pisz, prosze, bo nie ma za co dziekowac... Tiger w domku jest dzieki Tobie, a ja sie ciesze, ze moglam odbyc tak mile odwiedzinki - pomoc niewielka bo domek calkiem niezle wyedukowany w astusiach :)
Swoja droga, niesamowicie fajny psychicznie jest Tigerek. Taki serdeczny i stabilny.

Posted

[quote name='mala_czarna'] jak do mnie Frocia ze schronu przyjechała to 2 dni nie jadła. Będzie dobrze!! :)
Dokładnie, Tigerek zjadł niedawno swój pierwszy obiadek w nowym domku :)

[quote name='Ulaa']Odwiedziłam dzisiaj Tigera w nowym domku. To wspaniały psiak!!! Domek jest nim zachwycony. Naprawdę fajnie trafił :) Będzie miał dobre psie życie, szybko zapomni o swoich nieszczęściach.
Malgos ma rękę do domków :)
Bardzo dziękuję za odwiedziny i wskazówki :)

[quote name='malgos'] Tiger jest przesympatycznym psiakiem

Potwierdzam :) dodam, że jest grzeczny, miły, powoli oducza się gryźć smycz w czasie spaceru, a właściwie już tego prawie nie robi :eviltong: Nie ma z nim żadnych problemów. ...CZUJE SIĘ JAK U SIEBIE W DOMU :D

[SIZE="4"]malgos, dziękuję za transport do Krk... i za wszystko :)

kilka zdj.

przepraszam za jakość... robione telefonem :)
Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim DZIĘKUJĘ :cool1: