Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość od malgoś o TIGERKU :-)

Tigerek ma się świetnie, wyciszył się, uspokoił i- niewiarygodne- zrobił się słodki!
Nawet zewnętrznie się zmienił, uszka nosi jakoś bardziej "do przodu"- jak na szczęśliwego psa przystało. Wczoraj rozmawiałam z jego opiekunem, często widuję go też na porannym spacerku. Miłość jest wzajemna, trafili na siebie, o to chodziło

Posted

obraczus87 napisał(a):
SUka ma chipa ale nie ma go w zadnej bazie danych :(

Czip był sprawdzany na Paluchu (tak się domyślam), i gdzie jeszcze? Trzeba by okoliczne schrony posprawdzać, ale nie tylko.

Posted

obraczus87 napisał(a):
SUka ma chipa ale nie ma go w zadnej bazie danych :(

Już wysłałam ciotce Korze numer czipa i zdjęcia suki - mam nadzieję że może jej się uda jakoś odnaleźć właścicieli.
Kora to taki detektyw inwektyw ;)

Posted

doddy napisał(a):
Podajcie nr chip. A sprawdzaliście czy ma szramę na brzuchu? To by wskazywało, że np. przeszła przez jakieś schronisko. Może Józefów?

Doddy wysłałam sms :)
Może Tobie się poszczęści.

Kora sprawdziła na Paluchu ale niestety nic :(

Posted

Witam! Tigerek ma się świetnie, przytył troszkę, jest prze miły, prze grzeczny i szybko się uczy. Z tego co widzę to jest mu tu dobrze, nie narzeka :D jest najlepszym psem!
wrzucam zdjęcia...

• 4 weeks later...
Posted

taaaaaaaaaaaaaaaaaa sterylkę miała za dwa tygodnie temu więc nie bardzo kumam po co ten " kubraczek" ................ ale ogólnie suczka cudna do ludzi , ładuje się na kolanka i udaje yorka :-)

Posted

AGA35 napisał(a):
taaaaaaaaaaaaaaaaaa sterylkę miała za dwa tygodnie temu więc nie bardzo kumam po co ten " kubraczek" ................ ale ogólnie suczka cudna do ludzi , ładuje się na kolanka i udaje yorka :-)

gdyby nie kilogramy to może i jest yorkiem