Reksiu21 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jak tam, cos wiadomo, bo mam rowniez osobe bardzo zainteresowana adopcja. Maja ogromny teren, i mala stadnine kucykow. Quote
Tola Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Niesamowite te filmiki; Frida to bardzo calusna panienka, a Haneczka ma kolezankę do zabaw:loveu: Quote
bianka0 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jak się cieszę, wiedziałam że o Fridę jeszcze będą się domki biły :evil_lol: Reksiu21, a może poogłaszasz też moją Zytkę z mojego banerka, dziewczyna jest już całkowicie gotowa do adopcji, ale ta jej uroda typowego wiejskiego buraska i żywiołowy charakter nie zachęca ludzi w tej okolicy. Quote
Murka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Reksiu, zapytam osobę, z którą piszę konkretnie czy jest zainteresowana adopcją i jakie mają warunki, bo na razie padło tylko stwierdzenie, że sunia jest śliczna, ale żadnych konkretów i deklaracji, nie mam żadnych info o domku. Dam znać jak najszybciej. Quote
Reksiu21 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 OK, bo pani znow do mnie dzwonila, bedzie jutro dzwonic, bo jej powiedzialam ze musze sprawdzic czy jeszcze jest do adopcji. Quote
Murka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 P. Katarzyna jest zainteresowana adopcją Fridy, to bardzo blisko nas (okolice Opola Lubelskiego), chcą po sunie przyjechać :) Poczekamy co pokaże wizyta przedadopcyjna :) Quote
Murka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Frida za niesikanie została nagrodzona przeniesieniem "na salony" :D Wczoraj nam co prawda zrobiła niespodziankę, bawiła sie w pokoju, skakała po dywanie, w pewnym momencie rozciągnęła się jak żaba (to jej ulubiona pozycja) i... się wysikała! Ale ogólnie już nie siusia i ładnie trzyma do spacerków. Quote
bianka0 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wizytę przedadopcyjną przeprowadzi we wtorek mój brat, jest to stosunkowo blisko od jego miejsca zamieszkania. Dzisiaj rozmawiałam z p. Kasią i myślę, że to będzie dobry dom dla Fridy.:p Ale poczekajmy jeszcze na wizję lokalną :cool3: Quote
bianka0 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wizyta wypadła bardzo pomyślnie. Cały dom, bez wyjątku czeka na Fridę i tylko na nią, nie na jakiegokolwiek pieska.:lol: Dom usytuowany w oddaleniu od głównej jezdni, na uboczu, obok lasu. Ogrodzenie zabezpieczone gęstą siatką. Suczka będzie w domu. Ludzie bardzo mili, z szacunkiem dla zwierząt. Pan zadeklarował możliwość kontroli w każdej chwili, nawet będąc przejazdem, bez uprzedniego telefonu. Wcześniej mieli pieska, który zmarł ze starości, był leczony i ratowany przez całą rodzinę dopóki była nadzieja na jego życie. Na razie nie ma dzieci, ale na pewno będą i potencjał wychowawczy Fridy będzie wykorzystany. Są gotowi do przyjechania po Fridę nawet dzisiaj :p Mała czarna pakuje manatki i do domku :cool3: Quote
Tola Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 :multi::multi::multi: Sunie od Murki idą ostatnio jak świeze bułeczki:evil_lol: Quote
zadra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tola napisał(a)::multi::multi::multi: Sunie od Murki idą ostatnio jak świeze bułeczki:evil_lol: Fantastyczna wiadomość.A jeszcze nie tak dawno była w schronie i miała opinę "dzikiej"-jak zresztą wiele psiaków z tego schronu.:evil_lol: Quote
lilk_a Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 bianka0 napisał(a):Wizyta wypadła bardzo pomyślnie. Cały dom, bez wyjątku czeka na Fridę i tylko na nią, nie na jakiegokolwiek pieska.:lol: Dom usytuowany w oddaleniu od głównej jezdni, na uboczu, obok lasu. Ogrodzenie zabezpieczone gęstą siatką. Suczka będzie w domu. Ludzie bardzo mili, z szacunkiem dla zwierząt. Pan zadeklarował możliwość kontroli w każdej chwili, nawet będąc przejazdem, bez uprzedniego telefonu. Wcześniej mieli pieska, który zmarł ze starości, był leczony i ratowany przez całą rodzinę dopóki była nadzieja na jego życie. Na razie nie ma dzieci, ale na pewno będą i potencjał wychowawczy Fridy będzie wykorzystany. Są gotowi do przyjechania po Fridę nawet dzisiaj :p Mała czarna pakuje manatki i do domku :cool3: jak ja lubię takie wiadomości :):) Quote
karolciasz28 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Murka napisz coś, Frida już w domku?:razz::razz: Quote
Murka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Frida w domku będzie jutro, ok. 14.00 jesteśmy umówieni na odbiór :) Quote
bianka0 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Mała szczęściara :razz: Pewnie nowa pani nie mogła się doczekać na Fridę, bo w czasie wizyty adopcyjnej pytała brata, czy mogą zaraz siadać w samochód i ją odebrać.:lol: Quote
karolciasz28 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No to ja "wyrzucam":multi:Fridę z podpisu i ściągam z ogłoszeń.:multi::multi: Quote
Murka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Frida już pojechała do domku :D Była bardzo wystrachana, że tyyyle ludzi się po nią zjawiło. Bidulka bała się, że znów ją gdzieś wywożą. Ale teraz będzie już tylko lepiej :) Wspaniała rodzinka, malutka będzie miała domek jak z bajki :) Quote
Tola Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tak to lubię:loveu: Frida wpadla do Murki i juz domek:cool3: Wszystkiego dobrego !!! Quote
Recommended Posts