Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się cieszę, wiedziałam że o Fridę jeszcze będą się domki biły :evil_lol:

Reksiu21, a może poogłaszasz też moją Zytkę z mojego banerka, dziewczyna jest już całkowicie gotowa do adopcji, ale ta jej uroda typowego wiejskiego buraska i żywiołowy charakter nie zachęca ludzi w tej okolicy.

Posted

Reksiu, zapytam osobę, z którą piszę konkretnie czy jest zainteresowana adopcją i jakie mają warunki, bo na razie padło tylko stwierdzenie, że sunia jest śliczna, ale żadnych konkretów i deklaracji, nie mam żadnych info o domku. Dam znać jak najszybciej.

Posted

P. Katarzyna jest zainteresowana adopcją Fridy, to bardzo blisko nas (okolice Opola Lubelskiego), chcą po sunie przyjechać :)
Poczekamy co pokaże wizyta przedadopcyjna :)

Posted

Frida za niesikanie została nagrodzona przeniesieniem "na salony" :D
Wczoraj nam co prawda zrobiła niespodziankę, bawiła sie w pokoju, skakała po dywanie, w pewnym momencie rozciągnęła się jak żaba (to jej ulubiona pozycja) i... się wysikała! Ale ogólnie już nie siusia i ładnie trzyma do spacerków.

Posted

Wizytę przedadopcyjną przeprowadzi we wtorek mój brat, jest to stosunkowo blisko od jego miejsca zamieszkania.
Dzisiaj rozmawiałam z p. Kasią i myślę, że to będzie dobry dom dla Fridy.:p
Ale poczekajmy jeszcze na wizję lokalną :cool3:

Posted

Wizyta wypadła bardzo pomyślnie. Cały dom, bez wyjątku czeka na Fridę i tylko na nią, nie na jakiegokolwiek pieska.:lol:
Dom usytuowany w oddaleniu od głównej jezdni, na uboczu, obok lasu. Ogrodzenie zabezpieczone gęstą siatką. Suczka będzie w domu. Ludzie bardzo mili, z szacunkiem dla zwierząt.
Pan zadeklarował możliwość kontroli w każdej chwili, nawet będąc przejazdem, bez uprzedniego telefonu. Wcześniej mieli pieska, który zmarł ze starości, był leczony i ratowany przez całą rodzinę dopóki była nadzieja na jego życie. Na razie nie ma dzieci, ale na pewno będą i potencjał wychowawczy Fridy będzie wykorzystany.
Są gotowi do przyjechania po Fridę nawet dzisiaj :p
Mała czarna pakuje manatki i do domku :cool3:

Posted

Tola napisał(a):
:multi::multi::multi:
Sunie od Murki idą ostatnio jak świeze bułeczki:evil_lol:

Fantastyczna wiadomość.A jeszcze nie tak dawno była w schronie i miała opinę "dzikiej"-jak zresztą wiele psiaków z tego schronu.:evil_lol:

Posted

bianka0 napisał(a):
Wizyta wypadła bardzo pomyślnie. Cały dom, bez wyjątku czeka na Fridę i tylko na nią, nie na jakiegokolwiek pieska.:lol:
Dom usytuowany w oddaleniu od głównej jezdni, na uboczu, obok lasu. Ogrodzenie zabezpieczone gęstą siatką. Suczka będzie w domu. Ludzie bardzo mili, z szacunkiem dla zwierząt.
Pan zadeklarował możliwość kontroli w każdej chwili, nawet będąc przejazdem, bez uprzedniego telefonu. Wcześniej mieli pieska, który zmarł ze starości, był leczony i ratowany przez całą rodzinę dopóki była nadzieja na jego życie. Na razie nie ma dzieci, ale na pewno będą i potencjał wychowawczy Fridy będzie wykorzystany.
Są gotowi do przyjechania po Fridę nawet dzisiaj :p
Mała czarna pakuje manatki i do domku :cool3:

jak ja lubię takie wiadomości :):)

Posted

Mała szczęściara :razz:
Pewnie nowa pani nie mogła się doczekać na Fridę, bo w czasie wizyty adopcyjnej pytała brata, czy mogą zaraz siadać w samochód i ją odebrać.:lol:

Posted

Frida już pojechała do domku :D
Była bardzo wystrachana, że tyyyle ludzi się po nią zjawiło.
Bidulka bała się, że znów ją gdzieś wywożą. Ale teraz będzie już tylko lepiej :)
Wspaniała rodzinka, malutka będzie miała domek jak z bajki :)