Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frida większość spacerku spędza... stercząc pod drzwiami wejściowymi :evil_lol:
Po śniegu bryka jedynie przy nogach idącego ludzia i to na dwóch łapkach... :diabloti:

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Frida większość spacerku spędza... stercząc pod drzwiami wejściowymi :evil_lol:
Po śniegu bryka jedynie przy nogach idącego ludzia i to na dwóch łapkach... :diabloti:

Czyli spacery typową metodą ,, na jamnika'' :roll:
Trzeba tu ściągnąć dankę1234 żeby to przeczytała i może to ją przekona żeby umieściła ją na ,, jamnikach do adopcji '':razz:
Strasznie elitarna jest tamta strona, za wysokie progi, albo za długie łapki ma Frida żeby tam się dostać :evil_lol:

Posted

Dorzucę Fridzie::loveu:
Kupię psa,
psiamania,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
pet world,
gumtree

A i jeszcze w tekście do ogłoszeń jest coś takiego: od 3 lat przebywa w schronisku (...) suczka jest młoda ma około 2 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo ja nie umie,m czytać:oops:;);):evil_lol:

Posted

O suczce, kiedy miała być zabrana ze schronu niewiele było wiadomo.:shake:
Polegałam na funi, która tam bywała najczęściej. Według jej informacji Frida tam była już bardzo długo ok 3 lat. Potem przy pierwszej wizycie wet określił jej wiek na 2 lata.
Myślę że bezpieczniej podać te 3 lata, żeby w przyszłości ludzie nie czuli się oszukani.
Dziękuję za ogłoszenia,:lol: ale popatrz żeby się nie dublowały z ogłoszeniami danki1234.

Posted

karolciasz28 napisał(a):

A i jeszcze w tekście do ogłoszeń jest coś takiego: od 3 lat przebywa w schronisku (...) suczka jest młoda ma około 2 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo ja nie umie,m czytać:oops:;);):evil_lol:

Wiem o tej pomyłce,ściagnełam taka tresc z allegra,potem wyłapałam ten bład i poprawiłam tresc ogłoszen ale linków nowych juz nie wklejałam i dlatego sa z ta trescia ale dzieki za czujnośc.

Posted

Umieściłam w pierwszym poście ogłoszenia suni.

Na prośbę bianki0 umieszczam dotychczasowe koszty związane z Fridą poza hotelowaniem:
40 zł przejazd do Zamościa (odbiór suni)
59 zł czyszczenie uszu + usunięcie zębów
5 zł przejazd do lecznicy do Janowa Lubelskiego
3 zł odrobaczenie
35 zł szczepienie (wirusówki) + częściowe koszty dojazdu weta