Ra_dunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 http://i48.tinypic.com/2v0iakl.jpg Murko - widzę, ze możecie zaoszczędzić na szamponach dla Hanusi :) Frida rewelacyjna. Czy ona w ogóle normalnie chodzi?? małe ADHD normalnie :D A tam w kadrze to chyba nieśmiało Kawusia mignęła :) Quote
bianka0 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 lilk_a napisał(a):powtórzyć allegro ? :) Lilk_a będę bardzo wdzięczna :p Dane do przelewu mam, dzisiaj zrobię, chyba też na 14 dni, wyróżnione.:lol: Quote
Murka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Frida - choć to trudne do uwierzenia - ogólnie jest spokojna. Większość czasu - ze względu na oduczanie siusiania - spędza w małej łazience - uwielbia swój koszyczek i sama wskakuje do niego, leży sobie w nim bardzo grzecznie. Oczywiście czasem popiskuje i prosi, żeby ją wypuścić, ale nie ma żadnego skakania na drzwi, drapania, gryzienia koszyka itp. Ona jest taka zwariowana na filmikach, bo nie może nacieszyć się obecnością człowieka i tym, że ktoś ją głaszcze. Po dłuższej chwili kładzie się, siada itp. Jest to trochę nerwowe, w napięciu, bo chce wciąż korzystać z tego, że może być z człowiekiem. Jak będzie mieć swoich ludzi na stałe i stały kontakt z człowiekiem to na pewno będzie spokojniejsza. Choć na pewno powitania Pańciostwa będą skakaniem na dwa metry :D Quote
lilk_a Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 allegro Fridy :) dołożyłam jedno zdjęcie z tych nowszych http://allegro.pl/show_item.php?item=936991076 Quote
zadra Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Spragniona miłości i towarzystwa człowieka, Quote
Murka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Fridziasta pojechała dziś na sterylkę :) Wyszło nagle, bo do końca nie byliśmy pewni czy będzie dziś wyjazd do Stalowej Woli. Quote
bianka0 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy już jest po ? Jak się czuje ? Quote
Murka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Wszystko ok. Musiałam jej szybko założyć kołnierz, bo ledwo się zaczynała wybudzać, a nosek już upaciany w srebrzance z brzunia :mad: Zaraz idę z nią na siusiu, bo już doszła całkiem do siebie. Quote
bianka0 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Z tą sterylką to rzeczywiście świetnie wyszło, bez stresu, z zaskoczenia.:cool3: Quote
E-S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Murka napisał(a):Wszystko ok. Musiałam jej szybko założyć kołnierz, bo ledwo się zaczynała wybudzać, a nosek już upaciany w srebrzance z brzunia :mad: Zaraz idę z nią na siusiu, bo już doszła całkiem do siebie. O proszę jaka dzielna niunia :) Całe szczęście, że to już za nią i tak ładnie do siebie dochodzi. Szkoda, że zainteresowana, ale w swoim życiu znałam tylko 1 suczkę, która zupełnie nie interesował się swoim brzuszkiem po sterylce i mogła obejść się bez koiłnierza. Trzymam kciuki za rekonwalesecencję. Ewa Quote
Tola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Faktycznie oszczędziłaś nam Murka nerwow:cool3: Zycze malenkiej szybkiego powrotu do zdrowia:loveu: Quote
funia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ja nie pójdę do Pani Bogusi bo jej zostawiłam Polę na wieczny tymczas ,wygoniłaby mnie ....... Quote
bianka0 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 funia napisał(a):Ja nie pójdę do Pani Bogusi bo jej zostawiłam Polę na wieczny tymczas ,wygoniłaby mnie ....... Funiu, chyba Ci się wątki psiaków popultały:evil_lol: Quote
zadra Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Strasznie wolno chodzi dogo,Kasiu,czy Frida ma ogłoszenia.Nie mogę sprawdzić. Quote
Murka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Wszystkie ogłoszenia Fridy są w pierwszym poście :) Quote
zadra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Murka napisał(a):Wszystkie ogłoszenia Fridy są w pierwszym poście :) Dziękuję Kasiu!! Zachwalałam Fridę Panu,który był wczesniej zainteresowany adopcją Mięty,ale się spóżnił. Quote
zadra Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tola napisał(a):Kawa ma juz dom- teraz kolej na Fridę:loveu: życzę jej tego z całego serca. Quote
Murka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Takiego psa u nas jeszcze nie było :) [video=youtube;3Yp8bYF5REw]http://www.youtube.com/watch?v=3Yp8bYF5REw[/video] [video=youtube;tgpBcXBJIIA]http://www.youtube.com/watch?v=tgpBcXBJIIA[/video] Quote
bianka0 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Niesamowity przyjaciel małego dziecka, można to zaznaczyć w odnowionych ogłoszeniach. Ja tez pierwszy raz widzę pieska z takim entuzjazmem lgnącego do małego dziecka. Quote
Murka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Napisała do mnie osoba zainteresowana adopcją Pućki, która już pojechała do domu. Frida jest do niej ciut podobna więc przesłałam jej kandydaturę. No i się spodobała.. wysłałam więcej info i zobaczymy :) Quote
Tola Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Murka napisał(a):Napisała do mnie osoba zainteresowana adopcją Pućki, która już pojechała do domu. Frida jest do niej ciut podobna więc przesłałam jej kandydaturę. No i się spodobała.. wysłałam więcej info i zobaczymy :) To swietnie, trzymam kciuki Quote
karolciasz28 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Trzymam kciuki, teraz coś adopcji u Murki duużo;);):razz: Quote
Recommended Posts