Monika z Katowic Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Witajcie w Nowym Roku 2011!:loveu: Szczęścia!:loveu: Zdrowia!:loveu: Pomyślności!:loveu: Quote
AlfaLS Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :tree1: U nas bez zmian. Dylanka bez problemu przetrwała Sylwestra - jedna dobra strona tego ze ona nie słyszy :evil_lol:. Na razie rozrabia tak umiarkowanie, oczywiście kopie dalej ale jak to lubi....... to jej nie przeszkadzam :lol: I tylko się martwię czy przypadkiem nie przytyła bo bardzo lubi jedzenie :evil_lol: Quote
wenia41 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Mizianka i całuski dla szczęśliwej Dylanki!!! Quote
UBOCZE Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Alfa, napisz proszę, co słychać u Dylanki? Chyba na którymś wątku przeczytałem, że ona trochę mniej grzeczna od Taruni. Czy to możliwe, żeby taki słodziak był psotny? Quote
AlfaLS Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='UBOCZE']Alfa, napisz proszę, co słychać u Dylanki? Chyba na którymś wątku przeczytałem, że ona trochę mniej grzeczna od Taruni. Czy to możliwe, żeby taki słodziak był psotny?[/QUOTE] Ją po prostu rozpiera energia! Ona nie lubi siedzieć spokojne!!! Nawet jak siusiu robi to kuperek przy ziemi a głowa to prawie dwa metry dalej bo tam jest coś ciekawego :lol:. Mam kilka fotek, nawet chyba jakiś filmik jak się obrobię z podatkami to coś więcej będzie i u Dylanki i u Tarci. Quote
UBOCZE Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 He, he...:evil_lol: To pewnie dalej też dziury kopie w dywanie;), albo już się dokopała i wie, co tam jest...:evil_lol: Spokojnie, ale gdy tylko troszkę więcej będziesz miała czasu, to rzeczywiście cudnie będzie przypomnieć sobie te dwa kochane pychole...:loveu::loveu::loveu: Przekaż głaskanka dla obydwu cudeniek...:lol::lol::lol: Quote
Monika z Katowic Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Info jest - to jeszcze fotki poprosimy! :):):):) Quote
AlfaLS Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Info jest - to jeszcze fotki poprosimy! :):):):)[/QUOTE] Na dniach będą :lol:. Quote
agata51 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dylanko, pamiętam - najbardziej jak mogę. Tyle was do pamiętania... Quote
MagdaNS Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Cioteczki kochane, pls zajrzyjcie na bazarek z cudnymi ozdobami na Wielkanoc, można tam tez zamówić kłącza i cebulki kwiatów letnich, wszystko super nówki, bo dziś koniec: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204327-Ozdoby-Wielkanoce-i-wiosenne-kwiaty-dla-Balbinki-i-Margo-cz.II-do-24.03[/url]. To dla Margo i Balbinki, które są u Murki :loveu: Quote
magda222 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Błagam Was zajrzyjcie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204528-Bernardyny_matka-w-wysokiej-ci%C4%85%C5%BCy-i-syn_-W-TRAGICZNYCH-WARUNKACH_-POMYS%C5%81Y_dt_-PILNE[/url]! Może coś wymyślicie... Ryczę nad psiakami od kilku dni... Potrzebny dom z ogródkiem; dobry, cierpliwy człowiek i towarzyszka-sunia... Quote
MagdaNS Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Cioteczki, zawiadamiam po cichutku, że cały czas trwa bazarek ozdób wielkanocnych, z którego dochód jest przeznaczony dla Balbinki i Margo, nasza Balbinka już prawie półtora miesiąca jest w Klinice po operacji łapki i czeka ją w Klinice co najmniej drugie tyle. Zróbcie dwa dobre uczynki za jednym zamachem: ;-) ;-) ;-) kupcie sobie coś slicznego do domu na święta i wspomóżcie finanse naszych suniek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205380-PILNIE-POMOC-Wielkanocne-i-wiosenne-cudne-ozdoby-z-niespodziank%C4%85-dla-Balbinki-17.04.?p=16627883#post16627883"]http://www.dogomania.pl/threads/2053...3#post16627883[/URL] Quote
Monika z Katowic Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Bjuta']Zgłaszam się po obiecane foteczki! :)[/QUOTE] Ja po to samo przychodzę do Dylanki! :):):):) Quote
AlfaLS Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Ło matko - to muszę porobić nowe, w zieleni, z rozradowaną Dylaneczką. Ostatnie jak jej robiłam to jeszcze ani trawy zielonej ani listków nie było .... Będą, będą dla zaglądających Cioteczek będą fotki :lol:. Quote
magda222 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Bjuta']Zgłaszam się po obiecane foteczki! :)[/QUOTE] [quote name='Monika z Katowic']Ja po to samo przychodzę do Dylanki! :):):):)[/QUOTE] Też czekam :D Quote
Javena Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 :errrr::errrr:Chcemy fotki ,naszej psotki!!!!! Quote
AlfaLS Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Kochani zrobiłam bazarek dla Mikuni - proszę o podnoszenie [url]http://www.dogomania.pl/threads/210114-Ksi%C4%85%C5%BCkowo-kosmetyczny-bazarek-dla-Mikuni-do-14.07.11r.-do-22.00?p=17133887#post17133887[/url] Quote
marysia55 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='AlfaLS']Ło matko - to muszę porobić nowe, w zieleni, z rozradowaną Dylaneczką. Ostatnie jak jej robiłam to jeszcze ani trawy zielonej ani listków nie było .... Będą, będą [B]dla zaglądających Cioteczek będą fotki[/B] :lol:.[/QUOTE]a dla tych mniej zagladajacych tez będą:oops::oops::oops: czy mam zamykać oczy jak będę wchodziła na wątek :cool1: Quote
AlfaLS Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 [quote name='marysia55']a dla tych mniej zagladajacych tez będą:oops::oops::oops: czy mam zamykać oczy jak będę wchodziła na wątek :cool1:[/QUOTE] Fotki będą dla wszystkich odwiedzających Dylaneczkę. A jeśli będzie ich dużo to ja tylko mogę się cieszyć. Marysiu dobrze że zajrzałaś - dawno Cię u tyszaków nie widziałam..... Quote
marysia55 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='AlfaLS']Fotki będą dla wszystkich odwiedzających Dylaneczkę. A jeśli będzie ich dużo to ja tylko mogę się cieszyć. [B]Marysiu dobrze że zajrzałaś - dawno Cię u tyszaków nie widziałam.....[/B][/QUOTE]ojjj ostatnio mnie w ogóle mało było na dogo ...... więcej problemów niż doba ma godzin ..... samo życie w tym mniej ciekawym wydaniu. Quote
agata51 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 To i ja zajrzę, bo aż mi głupio... Maryśka, nie daj się życiu! Quote
AlfaLS Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='magda222']Gdzie te fotki? ;)[/QUOTE] Magduś na razie w pamięci :lol:, nie mogę się coś ze wszystkim wyrobić...... Quote
Recommended Posts