yumanji Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Dostalismy 50 zl od Kaj za grudzien.Dziekujemy. Quote
bela51 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 A czy moja wpłata tez dotarła ? Wysłałam w listopadzie. Quote
yumanji Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='bela51']A czy moja wpłata tez dotarła ? Wysłałam w listopadzie.[/QUOTE] Sprawdzilam wlasnie,doszlo 22 listopada,bardzo dziekuje.Zmienila sie strona mojego banku,czesc uslug jest niedostepna jeszcze i jest taki misz-masz w tej nowej wersji,ze za cholere sie nie umiem w tym odnalezc. Quote
yumanji Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Rudus taki jakis staruszkowy i smutny czegos: Quote
bela51 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Faktycznie, albo takie zdjecie, albo Rudus sie postarzał... Quote
Poprawna Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 A ja pamiętam, że już tyle lat temu chciano go uśpić w schronisku, bo stary.... a on na przekór wszystkiemu żyje i ma się nieźle :) Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='bela51']Faktycznie, albo takie zdjecie, albo Rudus sie postarzał...[/QUOTE] Moze i jedno,i drugie...ciezko mi tez oceniac Jego wyglad,bo caly czas jest. Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM-gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare?p=14865948#post14865948 Quote
kaj Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='yumanji']Rudus taki jakis staruszkowy i smutny czegos: Rudzik-staruszek bez dwóch zdań. Quote
kaj Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 _Aga_ , czy mogę liczyć na Ciebie w kwestii przygotowania bazarku dla Rudka? Może ktoś chciałby dorzucić jakieś fanty, ja dodam coś od siebie, mam tez obiecane troche ciuszkow od lavinni, ale jeśli ktoś chciałby się dołożyć to chętnie przyjmiemy. Mam jeszcze pytanie odnośnie deklaracji, jeśli ktoś podtrzymuje deklarację na Rudka, a myślę, że należy się staruszkowi taki gest, to mogę przejąć zbieranie i ewidencje funduszy na niego. Quote
2010 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='kaj']_Aga_ , czy mogę liczyć na Ciebie w kwestii przygotowania bazarku dla Rudka? Może ktoś chciałby dorzucić jakieś fanty, ja dodam coś od siebie, mam tez obiecane troche ciuszkow od lavinni, ale jeśli ktoś chciałby się dołożyć to chętnie przyjmiemy. Mam jeszcze pytanie odnośnie deklaracji, jeśli ktoś podtrzymuje deklarację na Rudka, a myślę, że należy się staruszkowi taki gest, to mogę przejąć zbieranie i ewidencje funduszy na niego.[/QUOTE] Witaj, a to dobry pomysl...Jestem za tym abyś dogocioteczko przejeła zbieranie funduszy dla Rudusia.. Prosze prześlijcie mi linka bazarku dlla Rudusia to też coś dodadm..To znaczy fotki a sprzedane moje fanty wysyłam... Prosimy o nowe zdjęcia Rudusia i jak się czyje ? Pozdrawiam serdecznie Quote
yumanji Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 U Rudego wszystko w porzadku,zaszczepilismy sie na wscieklizne. Quote
kaj Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) Dzięki ick za wsparcie :) ale jednak pozostanę tylko przy rozliczaniu własnej deklaracji - dzisiaj poszła. Pozdrawiam i życzę Wszystkim, a przede wszystkim Rudkowi pogodnego 2014 r. Edited December 31, 2013 by kaj .............. Quote
2010 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Szczęsliwego Nowego Roku:loveu: zycze dogomaniakom i zwierzakom... Kaj przejmij koniecznie Rudusia watek... Chyba musisz to moderatowi zgłosić.. I zróbmy mu bazarek..Czekam na linka..Pozdrawiam Quote
yumanji Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Szczesliwego Nowego Roku Wszystkim zycze:lol: mam nadzieje,ze znajdzie sie osoba chetna do przejecia watku Rudka.Robilismy w pon zdjecia psom,ale Rudy powychodzil niewyraznie,bo kilkanascie sztuk bylo na podworku.Rudus byl trudny do uchwycenia z powodu swojej nadzwyczajnej aktywnosci spowodowanej obecnoscia nowego psa .Poznawalam z psami szczeniora Bima ,a Rudus jest zawsze podekscytowany i bardzo przyjaznie nastawiony do nowych kumpli. Poza tym czuje sie na tyle dobrze,ze udalo mu sie rozwalic poduszke (dostalam razem z koldrami od Lidy),wiec cala lazienka jest w pierzu. Quote
_Aga_ Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 kaj napisał(a):_Aga_ , czy mogę liczyć na Ciebie w kwestii przygotowania bazarku dla Rudka? Może ktoś chciałby dorzucić jakieś fanty, ja dodam coś od siebie, mam tez obiecane troche ciuszkow od lavinni, ale jeśli ktoś chciałby się dołożyć to chętnie przyjmiemy. Mam jeszcze pytanie odnośnie deklaracji, jeśli ktoś podtrzymuje deklarację na Rudka, a myślę, że należy się staruszkowi taki gest, to mogę przejąć zbieranie i ewidencje funduszy na niego. Przepraszam, ostatnio mało zaglądałam na dogomanię i raczej z doskoku.. Zawsze chętnie zrobię bazarek, tylko piszcie proszę do mnie na pw.. Nie ogarniam już wątków, dzieci, praca, do tego zaczęłam studia - i nie umiem sobie czasu zorganizować... Quote
kaj Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Postaram się przygotować opisy na poniedziałek, ale mam teraz b. duzo pracy i mało czasu, rzadko tu bywam. Quote
yumanji Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Doszlo 50 zl od Kaj za styczen ,dziekuje bardzo. Quote
yumanji Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Chcialabym spytac,czy ktos ma kontakt z Dzika Figa? Quote
yumanji Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Kochani,musze spytac,kto podtrzymuje swoje deklaracje wplat na Rudusia?dobrze byloby ,gdyby od tego roku chociaz przejal rozliczenie.Glucha cisza tu zapadla,a pies nie wybiera sie na tamten swiat,wprost przeciwnie.Zyje i ma sie dobrze. Quote
bela51 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 kaj napisał(a):_Aga_ , czy mogę liczyć na Ciebie w kwestii przygotowania bazarku dla Rudka? Może ktoś chciałby dorzucić jakieś fanty, ja dodam coś od siebie, mam tez obiecane troche ciuszkow od lavinni, ale jeśli ktoś chciałby się dołożyć to chętnie przyjmiemy. Mam jeszcze pytanie odnośnie deklaracji, jeśli ktoś podtrzymuje deklarację na Rudka, a myślę, że należy się staruszkowi taki gest, to mogę przejąć zbieranie i ewidencje funduszy na niego. Kaj, jesli mozesz zając sie zbieraniem funduszy, to odezwij sie. Bede wpłacac od stycznia 10 zł na Rudusia. Quote
yumanji Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Nie moge napisac wiecej,to byl ciezki dzien dla mnie."Ktos"przeczytal moj wczorajszy wpis i postanowil dac mi prztyczka w nos. Rudus odszedl nagle nad ranem .Gdyby ktos chcial pogadac ,spytac,to prosze dzwonic -500 893 485.Nie jestem w nastroju na rozpisywanie sie tutaj,przepraszam. Quote
bric-a-brac Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Asia, z żadnego nr nie mogę się do Ciebie dodzwonić... Co się stało? :( Quote
bela51 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 yumanji napisał(a):Nie moge napisac wiecej,to byl ciezki dzien dla mnie."Ktos"przeczytal moj wczorajszy wpis i postanowil dac mi prztyczka w nos. Rudus odszedl nagle nad ranem .Gdyby ktos chcial pogadac ,spytac,to prosze dzwonic -500 893 485.Nie jestem w nastroju na rozpisywanie sie tutaj,przepraszam. O matko, tak mi przykro :-( To własciwie był juz Twoj pies , tyle lat ... bardzo Ci wspólczuje Yumanji :-( Zegnaj, biedny Rudusiu, całe szczescie, ze miałes dom , ale bardzo, bardzo mi smutno:-( Quote
Recommended Posts