Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']A czy moja wpłata tez dotarła ? Wysłałam w listopadzie.[/QUOTE]

Sprawdzilam wlasnie,doszlo 22 listopada,bardzo dziekuje.Zmienila sie strona mojego banku,czesc uslug jest niedostepna jeszcze i jest taki misz-masz w tej nowej wersji,ze za cholere sie nie umiem w tym odnalezc.

Posted

_Aga_ , czy mogę liczyć na Ciebie w kwestii przygotowania bazarku dla Rudka? Może ktoś chciałby dorzucić jakieś fanty, ja dodam coś od siebie, mam tez obiecane troche ciuszkow od lavinni, ale jeśli ktoś chciałby się dołożyć to chętnie przyjmiemy.
Mam jeszcze pytanie odnośnie deklaracji, jeśli ktoś podtrzymuje deklarację na Rudka, a myślę, że należy się staruszkowi taki gest, to mogę przejąć zbieranie i ewidencje funduszy na niego.

Posted

[quote name='kaj']_Aga_ , czy mogę liczyć na Ciebie w kwestii przygotowania bazarku dla Rudka? Może ktoś chciałby dorzucić jakieś fanty, ja dodam coś od siebie, mam tez obiecane troche ciuszkow od lavinni, ale jeśli ktoś chciałby się dołożyć to chętnie przyjmiemy.
Mam jeszcze pytanie odnośnie deklaracji, jeśli ktoś podtrzymuje deklarację na Rudka, a myślę, że należy się staruszkowi taki gest, to mogę przejąć zbieranie i ewidencje funduszy na niego.[/QUOTE]
Witaj,
a to dobry pomysl...Jestem za tym abyś dogocioteczko przejeła zbieranie funduszy
dla Rudusia..
Prosze prześlijcie mi linka bazarku dlla Rudusia to też coś dodadm..To znaczy fotki
a sprzedane moje fanty wysyłam...
Prosimy o nowe zdjęcia Rudusia i jak się czyje ? Pozdrawiam serdecznie

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Dzięki ick za wsparcie :) ale jednak pozostanę tylko przy rozliczaniu własnej deklaracji - dzisiaj poszła. Pozdrawiam i życzę Wszystkim, a przede wszystkim Rudkowi pogodnego 2014 r.

Edited by kaj
..............
Posted

Szczęsliwego Nowego Roku:loveu:
zycze dogomaniakom i zwierzakom...

Kaj przejmij koniecznie Rudusia watek...
Chyba musisz to moderatowi zgłosić..
I zróbmy mu bazarek..Czekam na linka..Pozdrawiam

Posted

Szczesliwego Nowego Roku Wszystkim zycze:lol: mam nadzieje,ze znajdzie sie osoba chetna do przejecia watku Rudka.Robilismy w pon zdjecia psom,ale Rudy powychodzil niewyraznie,bo kilkanascie sztuk bylo na podworku.Rudus byl trudny do uchwycenia z powodu swojej nadzwyczajnej aktywnosci spowodowanej obecnoscia nowego psa .Poznawalam z psami szczeniora Bima ,a Rudus jest zawsze podekscytowany i bardzo przyjaznie nastawiony do nowych kumpli.
Poza tym czuje sie na tyle dobrze,ze udalo mu sie rozwalic poduszke (dostalam razem z koldrami od Lidy),wiec cala lazienka jest w pierzu.

Posted

kaj napisał(a):
_Aga_ , czy mogę liczyć na Ciebie w kwestii przygotowania bazarku dla Rudka? Może ktoś chciałby dorzucić jakieś fanty, ja dodam coś od siebie, mam tez obiecane troche ciuszkow od lavinni, ale jeśli ktoś chciałby się dołożyć to chętnie przyjmiemy.
Mam jeszcze pytanie odnośnie deklaracji, jeśli ktoś podtrzymuje deklarację na Rudka, a myślę, że należy się staruszkowi taki gest, to mogę przejąć zbieranie i ewidencje funduszy na niego.

Przepraszam, ostatnio mało zaglądałam na dogomanię i raczej z doskoku..
Zawsze chętnie zrobię bazarek, tylko piszcie proszę do mnie na pw.. Nie ogarniam już wątków, dzieci, praca, do tego zaczęłam studia - i nie umiem sobie czasu zorganizować...

Posted

Kochani,musze spytac,kto podtrzymuje swoje deklaracje wplat na Rudusia?dobrze byloby ,gdyby od tego roku chociaz przejal rozliczenie.Glucha cisza tu zapadla,a pies nie wybiera sie na tamten swiat,wprost przeciwnie.Zyje i ma sie dobrze.

Posted

kaj napisał(a):

Kaj, jesli mozesz zając sie zbieraniem funduszy, to odezwij sie.
Bede wpłacac od stycznia 10 zł na Rudusia.

Posted

Nie moge napisac wiecej,to byl ciezki dzien dla mnie."Ktos"przeczytal moj wczorajszy wpis i postanowil dac mi prztyczka w nos.
Rudus odszedl nagle nad ranem .Gdyby ktos chcial pogadac ,spytac,to prosze dzwonic -500 893 485.Nie jestem w nastroju na rozpisywanie sie tutaj,przepraszam.

Posted

yumanji napisał(a):
Nie moge napisac wiecej,to byl ciezki dzien dla mnie."Ktos"przeczytal moj wczorajszy wpis i postanowil dac mi prztyczka w nos.
Rudus odszedl nagle nad ranem .Gdyby ktos chcial pogadac ,spytac,to prosze dzwonic -500 893 485.Nie jestem w nastroju na rozpisywanie sie tutaj,przepraszam.

O matko, tak mi przykro :-(
To własciwie był juz Twoj pies , tyle lat ...
bardzo Ci wspólczuje Yumanji :-(
Zegnaj, biedny Rudusiu, całe szczescie, ze miałes dom , ale bardzo, bardzo mi smutno:-(