Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Kochani,

Jest mi koszmarnie głupio. kompletnie zapomniałam u Rudusiu! Bardzo, bardzo wszystkich przepraszam!
Miałam trochę zamieszania w życiu, dużo się działo i po prostu zupełnie wyleciało mi z głowy.
Puściłam właśnie przelew na 197.85 PLN - czyli wszystko, co było na koncie. Postaram się pozyskać jakieś dodatkowe środki i wspomóc chłopaka. Yumanji, proszę, molestuj mnie drogą mailową, gdyby sytuacja kiedykolwiek się powtórzyła...

Juz napisalam,ze nic sie nie stalo,zawsze jest milo na tym watku,a molestowac nikogo nie lubie.:lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

yumanji napisał(a):
Przyszlo 30 zl od Figi
oraz 50,00 zl od Kaj za wrzesien,bardzo dziekuje.Nr konta w spr bazarku wyslany.

Kurcze a co to jest to spr bazarku....Porszę przeslij nna pm nr konta Rudusia ...Pozdrawiam

Posted

Doszlo 150 zl i 17 zl rowniez,serdeczne dzieki.Moja Mama jest u mnie od kilku dni i nie moze sie nadziwic,ze Rudus ,kiedy juz ma dosc chodzenia po podworku to wchodzi sam na gore po kreconych schodach i drapie ,zeby go wpuscic.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='yumanji']Doszlo 150 zl i 17 zl rowniez,serdeczne dzieki.Moja Mama jest u mnie od kilku dni i nie moze sie nadziwic,ze Rudus ,kiedy juz ma dosc chodzenia po podworku to wchodzi sam na gore po kreconych schodach i drapie ,zeby go wpuscic.[/QUOTE]
Dzielny staruszek :)

• 4 weeks later...
Posted

yumanji napisał(a):
Ojej...chcesz jakiegos dowodu,ze zyje?:lol:

Nie, źle mnie zrozumiałaś, pisałam o ciszy, która panuje wokół niego na forum.

Posted

Moj syn Mu robil zdjecia dzisiaj,ale wlasnie je ogladam i nie wyszedl najlepiej,Rudus oczywiscie.Nie jade jutro nigdzie,wiec ja sie widocznie musze za to zabrac.A cisza....no coz....juz jakis czas temu padlo na watku zdanie,ze Rudus juz chyba nie znajdzie innego domu ....jest u mnie ponad trzy lata ,a bardzo to juz wiekowy Pan.Wazne,zeby go utrzymywac w dobrej kondycji ,a emocje....:cool3:
pogryzl w strzepy legowisko ,ktore dostal....ale chyba nie o takie emocje Ci chodzilo.Myslalam,ze go zadusze.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

kaj napisał(a):
Nie, źle mnie zrozumiałaś, pisałam o ciszy, która panuje wokół niego na forum.

cisza to nie zawsze brak zainteresowania....
ja wciąż do Rudusia zaglądam - raz go w życiu spotkałam i nigdy nie zapomnę tych jego niby ślepych, a patrzących w serce oczu....

i jeśli tylko poprawi mi się nieco w domowych finansach - pomogę, na razie jednak mam na utrzymaniu 14 psów i bezrobotnego męża :(

dlatego - choć zaglądam - nie piszę...