zadra Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Przepraszam za brak informacji.Lady czyje się coraz lepiej .Z dnia na dzień nastepuje poprawa samopoczucia.Dzisiaj na spacerku próbowała nawet biegać,oczywiście nie pozwolilam jej na taki wysiłek.Przez okres ok 2 tygodni bedzie nadal pod opieką weta.Po tym okresie ponownie zbadamy jej krew.Badanie wykaże,czy jest już całkiem zdrowa. Nie martwcie się "trzymam rękę na pulsie" dziewczyna jest pod dobrą opieką.Martwi mnie tylko,czy znajdzie DS.Ludzie,którzy ją adoptują muszą mię świadomość,że bedzie wymagała opieki również weterynaryjnej,a to się wiąże z kosztami. Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat:):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2263642379468&ob=1&cont=1 Quote
Tola Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt; wiosennego nastroju w sercach i przy światecznym stole Quote
agusiazet Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ktoś tu ładnie napisał, że zadra jest psim aniołem!!! Dobrze, że opiekuje się Lady!!! Quote
agusiazet Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy! Quote
zadra Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Lady czuje się dobrze.Ok 14.04.dostanie druga dawkę leku na babesziozę i wtedy bedzie miała ponowna analizę krwi. Quote
agada Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czekamy na powtórne wyniki, mam nadzieje na dużo lepsze:cool3: Quote
Energy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 magdola napisał(a):brak wiadomości=dobre wiadoosci......???? I jak sunia? Quote
Tola Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Muszę zdecydowanie zadrę zciągnąc na wątek, bo zaniedbuje dogomaniaków:cool3: Lady ma się dobrze, tez czekam na wyniki badań. Dzisiaj napisala do mnie pani zainteresowana Lady, wyslalam jej informacje, o ktore pytala i zdjecia. Zobaczymy co się zadzieje... Proszę, trzymajcie kciuki; jak tak wszyscy pomyslimy o sunieczce to moze wreszcie się uda. Quote
__Lara Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No!!!! :) Pomóżcie kociakom z mojego banerka - potrzebne są fundusze na odpchlenie i jedzenie :( Quote
agada Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tolu ja nic innego nie robię;), tylko:thumbs: i myślę, aż mnie głowa boli, na co stosuje kawę i tak doprowadziłam do wszechobecnych zaniedbań wokoło:roll::eviltong::eek2: Quote
zadra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 magdola napisał(a):brak wiadomości=dobre wiadoosci......???? Miałam "straszny młyn"totalny brak czasu na dogo.Na szczęście to już koniec.Lady ma się dobrze.Zwiększył się jej apetyt.Zjada nawet suchą karmę.Z przysmaków hitem są wędzone żwacze wołowe.Wczoraj dostała chude mięsko z kurczaka.Na początku była obojętna.Jak ją namówiłam na spróbowanie,zjadła wszystko.Codziennie chodzi ze mną po dziecko do szkoły.Oczywiście jest już "gwiazdą".Przymila się do wszystkich,pięknie kładzie na trawce.Robi minki. Quote
agusiazet Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 I nikt nie chce takiej cudnej panienki!!! Quote
zadra Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 agusiazet napisał(a):I nikt nie chce takiej cudnej panienki!!! NO własnie nikt.Wczoraj podskakiwała na spacerku jak szczeniak.Bawiła ze mną w łapanego.Raz ja ją goniłam,raz ona mnie.Jest wdzięczna,oddana,powolna we wszystkim co się znią robi.Nienawidzi jedynie małych psów. Quote
Piromanka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ja nieustannie trzymam kciuki za jej dom stały! Quote
Recommended Posts