Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lady tez czekam:):)

Wybaczcie mala dygresje :):)

Wyciagamy Henia( [B]on siedzi w piekle w Zamosciu i sobie totalnie nie radzi[/B]) ze schroniska: potrzebujemy ludzi na watku i deklaracji:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-z-piekla-w-Zamosciu-potrzebuje-kasy-na-hotel-inaczej-smierc-w-oczach?p=14094193[/url]

Posted

Ha a proszę ,jak chalimala ociągała się z wejściem przed furtką to myślałam że oszaleję i co warto było czekać :))Fajni ludzie pozytywni zakręceni młodzi w moim wieku:)))))wiedzą na co się porywają,więc warto pozwolić Lady przeżyć ten czas jaki jej pozostał w domku gdzie będzie kochana

Posted

posłałam uwagi z wizyty przedadopcyjnej do Toli. sa dwa punkty dyskusyjne do zastanowienia. domek w sumie przyjemny, ludzie też, ALE DOMOSTWO NIEOGRODZONE, STERYLKA MUSI BYĆ. UMOWA BARDZO KONKRETNA I WIZYTA POADOPCYJNA JESLI DOJDZIE DO ADOPCJI KONIECZNA.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']posłałam uwagi z wizyty przedadopcyjnej do Toli. sa dwa punkty dyskusyjne do zastanowienia. domek w sumie przyjemny, ludzie też, ALE DOMOSTWO NIEOGRODZONE, STERYLKA MUSI BYĆ. UMOWA BARDZO KONKRETNA I WIZYTA POADOPCYJNA JESLI DOJDZIE DO ADOPCJI KONIECZNA.[/QUOTE]

To czekamy na rozwój sytuacji.

Posted

Przepraszam ze wczoraj nic nie napisalam, ale chcialam sie przespac z tym poblemem...
Dzisiaj problem niestety pozostal:roll:
Zgadzam się, ze to symptyczni ludzie, mam takie same wrazenia po rozmowach telefonicznych.
Ale reszta jest juz mniej fajna.
Pierwszy problem to brak ogrodzenia, drugim - myslę, ze moge to napisac - jest pies na łancuchu, podobno spuszczany, w takiej sobie budzie.
Przyznam, ze o psie nie wiedzialam, z rozmowy wynikalo, ze nie maja doswiadczenia z psami, o wiele rzeczy p. Krztsztof pytal...
Dla mnie ten pies na łancuchu to argument, zeby niestety zrezygnowac z adopcji.
Nie wyobrazam sobie sytuacji, kiedy Lady jest wyprowadzana na smyczy 3 razy dziennie, a drugi pies siedzi na łancuchu:roll:
Nie wierzę tez w dopilnowanie spacerów:shake:
No i ten nieogrodzony teren...
Lady to spory pies, spragniony ruchu; co bedzie jak zechce wyjsc poza porą spacerów?
Co o tym myslicie, prosze o dyskusję, jest mi ciezko:roll:

[B]Teresa Borcz, alex1 - dziękuję za pomoc w zorganizowaniu wizyty i jej przeprowadzenie[/B]

Posted

Drugi pies na łańcuchu:crazyeye:. Zgadzam się z Tolą, kto wie,czy Lady tez się nie znudzi, a wyprowadzanie nie stanie się uciążliwym obowiązkiem... no i brak sterylki, o czym wcześniej była mowa:shake:. Nie powiem mam doła i jestem rozczarowana, bo miałam nadzieję, że to będzie już TO!
Szukamy dalej...