Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba Mietkowi masy ogłoszeń, w których tekście musi być info, że ślepota w niczym nie przeszkadza i świetnie sobie radzi.
Może ktoś rzuci grosik i wykupi na jakimś bazarku ogłoszeniowym? To ok 20 zł.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Trzeba Mietkowi masy ogłoszeń, w których tekście musi być info, że ślepota w niczym nie przeszkadza i świetnie sobie radzi.
Może ktoś rzuci grosik i wykupi na jakimś bazarku ogłoszeniowym? To ok 20 zł.

A sa juz jakies gotowe teksty ogloszeniowe?

Posted

ageralion napisał(a):
A sa juz jakies gotowe teksty ogloszeniowe?

Nie widziałam, ale ileż to roboty napisać ;) Tam i tak są kolejki i najpierw trzeba zrobić przelew.

Posted

[quote name='katlis']Greven pytasz co można jeszcze dorzucić? Pytanie na podstawie czego taka mała cwaniara otrzymauje nagrądę Ambasadora Dobrych Nadziei, ja bym naprawdę chciała się dowiedzieć. kó&@& przy niej moja nadzieja na dobrych ludzi zginęła śmiercią tragiczną. http://www.gryfino.pl/WrotaGryfina/chapter_57040.asp?printpreview=1
Dla zainteresowanych wątek kojca gryfińskiego na forum Gryfina http://www.gryfino.info/viewtopic.php?t=5008&postdays=0&postorder=asc&start=0.

Ciekawi mnie również sprawa Bruna którą, poruszyła na stronie Tuptusia jedna z dziewczyn. Tyle kasy, tyle walki i co? Pies po drogim zabiegu trafia do schronu w Szczecinie, ale ja Wam coś powiem Bruno nie jest medialny, nie to co Mieciu czy Tuptuś, każdego chwyta za serce los ślepca i psa po wylewie, a Bruno wyzdrowiał i won do bidula.
Tu jest adres strony, na której był wątek Bruna z grudnia 2009, http://www.dogomania.pl/threads/176205-Szukam-sponsora-ktA-ry-opA-aci-operacjAE-psa-Gryfino
dziwnym trafem zaginęła założycielka tego wątku angel, jak i sam wątek, ale po pewnym czasie znowu pojawił się u nas Bruno i blacki, która kiedyś była angel http://www.dogomania.pl/threads/179825-Bruno-A-apka-ratowana-teraz-potrzebny-DS-GRYFINO. Nie wiem oceńcie same!

Katlis, a ja w rozmowie z kierowniczką kojców w Gryfinie usłyszałam, że Bruno ma nowy, dobry dom... To już nic nie rozumiem!
Blacky pisała także, że Bruno nie miał wątku podczas zbiórki, a na ten wątek Bruna z grudnia 2009 nie mogę wejść niestety, no ale jest... nie rozumiem, co tu się dzieje??

Posted

Sprawy blacky i kojca gryfińskiego przenieśmy może na inny wątek - może nowy wątek specjalnej troski:cool3:

Szykuje właśnie bazarek dla Miecia. Greven może będziemy zbierać kase na konto fundacji? bo na moje to w sumie jakoś tak niezręcznie...ale nie chcę Ci robić dodatkowych rozliczeń i nie mogłabyś edytować pierwszego postu bazarku jak ja wystawię:hmmmm: ? fantów będzie dużo podzielmy ewentualne pieniądze na Miecia, Motka czy Bastera i może tą amstafkę Enigmę??

Posted

[quote name='Avec Moi']Katlis, a ja w rozmowie z kierowniczką kojców w Gryfinie usłyszałam, że Bruno ma nowy, dobry dom... To już nic nie rozumiem!

Skąd kierowniczka ma informację, że znalazł nowy, dobry dom?

http://www.gryfino.info/viewtopic.php?t=5008&postdays=0&postorder=asc&start=350

02. marca br blacky napisała:

"No ale kończy się pobyt Bruna u nas w kojcu.
Ale nie ma co się martwić ! Jeszcze nie wiem jak
z transportem, ale Bruno jeszcze w tym miesiącu pojedzie
do niemieckiej fundacji, gdzie będzie mieszkał u wolontariuszki,
a ta znajdzie mu nowy dom i nie trafi trafi do żadnego schroniska !

[SIZE=2]

Dziękuję za pomoc w zorganizowaniu tego wyjazdu
wolontariuszce Monice z TOZ w Szczecinie !
To ona załatwiła Brunowi wyjazd "

28. marca br:
"Nie będę się rozpisywać bo mam serce złamane, rycze cały dzień, po prostu kilka słów...

BRUNO ZOSTAŁ WYWIEZIONY DO SCHRONISKA W SZCZECINIE
"

Szybko znalazł dom... :roll:

Posted

[quote name='Cudak']Skąd kierowniczka ma informację, że znalazł nowy, dobry dom?

[SIZE=2]

28. marca br:
"Nie będę się rozpisywać bo mam serce złamane, rycze cały dzień, po prostu kilka słów...

"

Wiem że ma dobry dom, bo został zabrany przez syna brata mojej kierowniczki...

Posted

[quote name='Cudak']Skąd kierowniczka ma informację, że znalazł nowy, dobry dom?

[SIZE=2]

28. marca br:

"

Cudak, ja nie wiem skąd, powiedziała mi ta pani, że Monika prowadziła zbiórkę dla Bruna, że zebrała 2tyś. i że psiak jest po operacji oraz adoptowany do nowego, dobrego domu... Bardzo zdziwiła mnie ta informacja, że Bruno jest w schronie, oraz wątek blacky, że szuka domu dla niego.

Nic już nie rozumiem, ja z blacky miałam przeprawę na wątku Tuptusia, niewygodne pytania ignoruje, odpowiada na te, co chce, albo wcale, kłamie i wprowadza ludzi w błąd, zwłaszcza w kwestiach finansowych, a po tutejszych, i nie tylko, komentarzach, nie wiem, co myśleć...

Posted

[quote name='Avec Moi']Cudak, ja nie wiem skąd, powiedziała mi ta pani, że Monika prowadziła zbiórkę dla Bruna, że zebrała 2tyś. i że psiak jest po operacji oraz adoptowany do nowego, dobrego domu... Bardzo zdziwiła mnie ta informacja, że Bruno jest w schronie, oraz wątek blacky, że szuka domu dla niego.

Operacja nie kosztowała 1000 zł? (pytanie do blacky... chyba pisałaś mi na pw, że 1000?)

Posted

Cudak napisał(a):
Operacja nie kosztowała 1000 zł? (pytanie do blacky... chyba pisałaś mi na pw, że 1000?)

To dobre pytanie, bo tutaj, w poście #86 blacky pisze, że koszt operacji to 1500zł (+ 500zł za prześwietlenie i dojazd do Szczecina)... Blacky w tym poście pyta, czy ktoś mógłby przeznaczyć 2yś. złotych na leczenia Bruna.

Posted

Avec Moi napisał(a):
To dobre pytanie, bo tutaj, w poście #86 blacky pisze, że koszt operacji to 1500zł (+ 500zł za prześwietlenie i dojazd do Szczecina)... Blacky w tym poście pyta, czy ktoś mógłby przeznaczyć 2yś. złotych na leczenia Bruna.

Że też musiałam pokasować pw :angryy: W każdym razie zrozumiałam/myślałam, że wszystko zamknęło się w 1 tys.

Posted

Cioteczki pliss załóżcie nowy wątek na temat kojca gryfińskiego i prowadzonej tam działalności. Chcę rozsyłać wątek Miecia, żeby ściągnąć więcej ludzi a tu posty nie na temat :-(

Posted

[FONT=Times New Roman]Witam Cioteczki!!! Mieczysław przesyła buziaki dla swoich wielbicielek.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Z wczoraj.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Z dzisiaj.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mieciu krążownik.:crazyeye:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Po chwili nie było już tak miło.:mad:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zaraz będziesz moja.:cool3:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]A teraz przedstawiam Wam :loveu:Mieczysława Dostojnego.:loveu:[/FONT]

Posted

Enigma79 napisał(a):
Szerokiej, spokojnej drogi Iza.Ups...pomyliłam wątki ale to dlatego, że to znowu Fegilka wyrusza w trasę jutro z rana (Tuptuś)

Iza poszła już asi, jutro z kolejną misją ratowania bidy wyrusza, będzie wieczorkiem na dogo.