Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agiza napisał(a):
Park Noakowskiego jest między Mickiewicza, Noakowskiego i Jagiellońską przy szpitalu , szlaban jest za szpitalem. Będę z dwoma psiutami , jeden to kupa włosa a druga to goldenka. Powinnaś mnie poznać z daleka nawet.

Ok. Jutro 7:10 będę. Jest tam jakiś sklep coś charakterystycznego gdzie możemy się spotkać, czy w parku Cię szukać :-) ?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katlis napisał(a):
Witam wszystkie Cioteczki!!! Już wróciłam.
Jutro kolejna porcja fotek.
Podziękowania dla Wszystkich podnoszących wątek.

Miecio sie steskinil? Albo raczej zapytam jak bardzo Miecio sie stesknil? :cool3:

Posted

Zaglądamy... ja już się troszkę gubię w psiakach, czy Miecio ma ogłoszenia ?
W sobotę mój pupil (Enigma) trafia do dt-psy bezpieczne ale wtedy robi się cisza.
Zostają chyba ogłoszenia.W przyszłym tygodniu będę szukała "pomocników"w tej
dziedzinie (ja opłacę w wzamian poproszę o pakiet ogłoszeń)

Posted

Bardzo pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjej w Łebie. Wizyta dotyczy wilczycy o imieniu Sonia- to dla niej bardzo duża szansa. Czy ktoś może mi pomóc lub dać namiar na kogoś???
Piszcie prosze do mnie na pw lub na maila: [email protected] mój telefon: 508-063-271
BARDZO PROSZE O POMOC!!!

Posted

Zofija napisał(a):
Bardzo pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjej w Łebie.

Najbliżej chyba jest Marta ze Słupska, z udzielających się tu osób.

Posted

W telegraficznym skrócie!
Mieczysław stęsknił się za mną, a ja za nim:loveu:.
Dzisiaj z Mieczysławem sprzątaliśmy klatkę. Był bardzo dzielny, nie bał się;)
Kupa Mieczysława trzyma się kupy, na dzień dzisiejszy nie będzie potrzebna wizyta u weta.:evil_lol: Gospodarz powiedział, że Mieczysław cały dzień jest grzeczny, zaczyna szczekać kiedy ja się pojawiam. Jedliśmy dzisiaj gotowane jedzonko. Zaraz powstawiam zdjęcia.

Posted

[FONT=Times New Roman]Wielkie sprzątanie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontrola czystości.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Odejdź to mój człowiek.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ponowna kontrola, trzeba wszystko dokładnie sprawdzić.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kilka zdjęć z serii: „Mieciu i jego kocyk”[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Towarzystwo Miecia.[/FONT]

Posted

Enigma79 napisał(a):
Dobry wieczór Mieciu - nocka chłodna (ok 3 C) ale w dzień słonko ma być :)

Przed wyjazdem ze stajni poszłam się pożegnać do Mietka, podchodzę a go nie ma w kojcu. Przez chwilę było mi gorąco, ale okazało się że Mieczysław siedział w budzie, więc zimne nocki mu nie straszne.:evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
Ja tez, ja tez zagladam :cool3:

PS jak stoja finanse Miecia?

Z finansami kiepsko :-( mamy opłacony kojczyk do 7/8 maja (nie pamiętam dokładnie), deklaracji stałych malutko (50zł) trochę uzbieram z bazarków...a reszta to nie wiem skąd...:-(

Kaśka super fotki! Widzę, że Mieczysław rozprawił się z kocem- niegrzeczny :angryy:

Jestem dziś znów padnięta, zgarnęłam do domu psa biegającego po ruchliwej ulicy Mieszka I :shake: wpadał wprost pod auta, które na niego trąbiły...oczywiście zatrzymałam się i do auta z nim, do TOZ'u - zamknięty bo po 17-tej, w lecznicy na Wojska Polskiego (przy pogotowiu) sprawdziłam czy jest czip - brak, objechałam osiedle Reda i okolice Mieszka pytając ludzi o psiura - nikt nie szuka, nie chce....:-(

mam go w garażu....nie chce jeść, nie pije, chce się bawić - młody ok. 1 roku..

Nie mogę go zatrzymać...qrwa...

Oto Mieszko

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/49e4e7fe2c94c0f1.html

nie moge dodac zdjec po tych nowych zmianach :angryy:

Posted

fergilka napisał(a):
Kaśka super fotki! Widzę, że Mieczysław rozprawił się z kocem- niegrzeczny :angryy:

Mam prośbę jak macie na zbyciu jakieś kocyki, to chętnie wezmę je dla Miecia do zabawy.
Iza już wiem z kim się umawiałam na sobotę:thinkerg:
Zbieramy się z ludźmi w stajni i przerabiamy kojec Mietkowi. Oczywiście jak wszyscy dojadą:p.

Posted

O której w sobotę ?? poszukam jakieś koce, czy szmatki dla Miecia :-)

Zapomniałam napisać, że dziś rano przed pracą widziałam się z agizą , która przekazała fanty dla Miecia - będzie biżuteryjny bazarek :-)