katlis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Mieciu a gdzie Ty mi tak na dół uciekłeś????? Quote
Cudak Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ślicznie wygląda :loveu: a jak z ogłoszeniami u niego? bo nie doczytałam przez tego OT :oops: fergilka napisał(a):To poprosić moda o przeniesienie postów od nr 529?:hmmmm: Poproś, w końcu jesteś prowadzącą wątek, a te posty go zaśmiecają ;) Warto poprosić o ich przeniesienie do tematu "Kojca Gryfińskiego", żeby nie zostały usunięte. Quote
katlis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Cudak napisał(a):Ślicznie wygląda :loveu: a jak z ogłoszeniami u niego? bo nie doczytałam przez tego OT :oops: Poproś, w końcu jesteś prowadzącą wątek, a te posty go zaśmiecają ;) Warto poprosić o ich przeniesienie do tematu "Kojca Gryfińskiego", żeby nie zostały usunięte. Fergilka sprząta kolejne gó#^*, które zostawiła po sobie blacki. Wiezie Tuptusia do Wrocka. Quote
Cudak Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 katlis napisał(a):Fergilka sprząta kolejne gó#^*, które zostawiła po sobie blacki. Wiezie Tuptusia do Wrocka. Doczytałam właśnie u Tuptusia :roll: Quote
Tia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 JAMNICZEK BULI SZUKA DOMU STAŁEGO!! Jest w DT, ale potrzebuje pilnie DS bo nie może dłużej zostać w tym DT!!! NIE SKAZUJMY GO NA POWRÓT DO SCHRONU.!!!! http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamnik-Buli-ze-schroniska-w-Obornikach-Wielkopolskich-szuka-domu Quote
Greven Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Raz, że link się nie otwiera, a dwa, myślę że lepiej jak pospamujesz wątki wielkopolskie, a nie zachodniopomorskie. Quote
Cudak Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Greven napisał(a):myślę że lepiej jak pospamujesz wątki wielkopolskie, a nie zachodniopomorskie. On jest chyba na tymczasie w Słupsku. Quote
Tia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Już edytuje, a on jest jak już powiedział Cudak na DT w słupsku! Quote
katlis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [FONT=Times New Roman]Mieczysław w różnych wydaniach.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przedstawiam Cioteczki Miecia miziaka .:loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Tu mili państwo Mieczysław Dostojny:crazyeye:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Mieczysław zabawowy.:multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
katlis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [FONT=Times New Roman]CD:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaraz Cię złapię.:diabloti:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Najlepsza zabawka!:lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Mieczysław Poważny.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
LAZY Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ależ wspaniałe zdjęcia! Miecio na nich taaaki szczęśliwy!!! Quote
katlis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 LAZY napisał(a):Ależ wspaniałe zdjęcia! Miecio na nich taaaki szczęśliwy!!! To fakt, tylko serducho mi się kraja jak muszę go do kojca odprowadzać:-(:-( Quote
katlis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi:hopaj na górę Quote
katlis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:i jeszcze wyżej Quote
Greven Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Taki fajny pies.... a że widzi tylko sercem? TYLKO? Aż!! :loveu: Quote
katlis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: poszukujemy domku Quote
katlis Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
katlis Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Greven Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ciekawe, co tam u Mieczysława - Przystojniaka, ciekawe co on robi, jak jest sam w kojcu. Śpi? Kręci się? Obszczekuje psy? Quote
katlis Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Greven napisał(a):Ciekawe, co tam u Mieczysława - Przystojniaka, ciekawe co on robi, jak jest sam w kojcu. Śpi? Kręci się? Obszczekuje psy? Mieczysław zachowuje sie bardzo spokojnie. Nie piszczy, nie kręci się powiedziałabym, że odpoczywa. Obszczekiwanie psów przybiera na sile w momencie kiedy w stajni zaczyna przybywać ludzi. Kiedy ja pojawiam się w pobliżu kojca Mieczysław gotowy jest wyjść z siatką żeby sie przywitać. Po raz kolejny w takich sytuacjach wychodzi zaborczość Mietka o swojego człowieka. A tak poza tym Mieciu jest słodziakiem, który poszukuje pilnie swojego człowieka. Quote
Recommended Posts