Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matahari81 napisał(a):
jak kapselek?

Kaps szczesłiwy bo w trakcie zamieszania dzisiaj w schronie udało mu sie zwędzic kiełbase:) w nagrode za to, że pozwolil sobie wyjąć z pyszczka , dostał kawałeczek:)

Posted

wojtuś napisał(a):
Przepraszam dubel posta

ha ha wszyscy wczoraj dublowalismy po kilka razy:) ja szybko stracilam cierpliwosc, myslalam ze nie dodalam zdjec i poszlam spac...;/

sytuacje szybko opanowalismy ale jakis cud sprawil ze pojechalysmy z kolezanka do schronu przed 8 bo bylysmy w trasie i nie mialysmy co z soba zrobic. najpierw udalysmy sie po klucze do jednej z pracownic a potem do schronu , ktory jest otwierany o 8. wchodzimy a tam istna powódź. zamokły nam koce, kołdry itp, które składowalismy w korytarzu z powodu braku miejsca w szafie. na szczescie karma, która tam leżała była w workach i nie zamokła. a koce sie suszą...

pecha mialam juz wczesniej. jeszcze w domu przypalilam rosół Kapsla, ktory pozniej polozylam na kocach do zabrania. garnek sie przechylil i troche rosołu sie wylalo i troche sie zapaprało ;/

Posted

matahari81 napisał(a):
o ktorej? zreszta mam nadzieje ze sobota aktualna. ale prosilabym nie szalec z miecia

dobrze, bedziemy sie delikatnie smyrać:) bede w michalem w schronie ok 11

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
:multi: A ja widziałam ogłoszenie Kapselka w programie "Kundel bury i kocury". :multi:
Domku odzywaj się szybciutko!:loveu:

Tak Kapselku Psie Kochany - należy Ci się wspaniały domek:-)

Danusia i Duszku proszę tak czule wymiziać w niedzielę Kapselka:-):-)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
:multi: A ja widziałam ogłoszenie Kapselka w programie "Kundel bury i kocury". :multi:
Domku odzywaj się szybciutko!:loveu:

taak, był juz drugi raz i nawet zadzwonila jedna pani szukająca pieska , który zginął. myslalysmy ze to kaps, ale niestety po porównaniu zdjec okazalo sie ze niestety nie:(

Posted

Kurcze... To już drugi pies, który poszedł do domu i jeszcze szybciej wrócił. Ech... Znaleziona przez mojego TZ Kola nadgryzła nam fotel, pufe, łóżko, rozszarpała posłanie naszej drugiej suni, zjadła wszystkie długopisy i prawdopodobnie jednego z naszych domowych ptaszków :( Pewnie powinniśmy ją puścić wolno bo oddać nie ma komu :angryy: A ja głupia latam i kupuje smakołyki, gryzaki, kule-smakule i wynajduje zajęcia dla tego niszczyciela...
Kapselku -jeden i drugi- życzę szczęścia w poszukiwaniu domków :kciuki:

Posted

Lidan, rzeczywiscie musisz zmienic swoje postepowanie :) Ja od jutra zaczynam sie poprawic - glupia przystosowalam dom dla zwierzat, zdjelam firanki (teraz tylko myje okno i juz po klopocie firankowym), z kwiatow pozostaly kaktusy, jedyne rosliny, ktore nie interesuja kotow. Dlugo by wymieniac szkody wyrzadzone przez psy...jednak nigdy nie wpadlismy na pomysl aby wyrzucic, ktoregokolwiek z naszych malych przyjaciol...

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Kapselku, trzymam za Ciebie kciuki.
Drugi dogomaniacki Kapsel wrocil z adopcji do schronu, poniewaz goniac kota zniszczyl firanke i zbil akwarium...szukamy ponownie domu!

Trudno to zrozumieć, a żal tylko naszych psiaków - bo one nigdy nie zrozumieją że zrobiły coś źle.

Trzymam juz teraz za obydwóch Kapselków:-)