matahari81 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 danal1983 napisał(a):jutro przywioze kolejne wieści od Kapsia i spółki;) jak kapselek? Quote
danal1983 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 matahari81 napisał(a):jak kapselek? Kaps szczesłiwy bo w trakcie zamieszania dzisiaj w schronie udało mu sie zwędzic kiełbase:) w nagrode za to, że pozwolil sobie wyjąć z pyszczka , dostał kawałeczek:) Quote
matahari81 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 hahaha matko co te psiaki:) moja mietka zwedzila mamie pieroga hahaha ale wyjac sie juz nie dalo bo polykala w biegu:) ciesze sie w niedziele to wymiziam:) Quote
danal1983 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 mieliśmy dzisiaj w schronie powódź, zalała nas woda z rury:/ az tyle było wody.... Quote
wojtuś Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przewielebne Anioły! Udało sie to opanować? bo widzę że Kapselek umiał się ratować:-):-) Quote
danal1983 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 wojtuś napisał(a):Przepraszam dubel posta ha ha wszyscy wczoraj dublowalismy po kilka razy:) ja szybko stracilam cierpliwosc, myslalam ze nie dodalam zdjec i poszlam spac...;/ sytuacje szybko opanowalismy ale jakis cud sprawil ze pojechalysmy z kolezanka do schronu przed 8 bo bylysmy w trasie i nie mialysmy co z soba zrobic. najpierw udalysmy sie po klucze do jednej z pracownic a potem do schronu , ktory jest otwierany o 8. wchodzimy a tam istna powódź. zamokły nam koce, kołdry itp, które składowalismy w korytarzu z powodu braku miejsca w szafie. na szczescie karma, która tam leżała była w workach i nie zamokła. a koce sie suszą... pecha mialam juz wczesniej. jeszcze w domu przypalilam rosół Kapsla, ktory pozniej polozylam na kocach do zabrania. garnek sie przechylil i troche rosołu sie wylalo i troche sie zapaprało ;/ Quote
matahari81 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Danusia w niedziele bedziesz w schronie? Quote
danal1983 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 matahari81 napisał(a):Danusia w niedziele bedziesz w schronie? yesss;) będę Quote
matahari81 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 o ktorej? zreszta mam nadzieje ze sobota aktualna. ale prosilabym nie szalec z miecia Quote
danal1983 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 matahari81 napisał(a):o ktorej? zreszta mam nadzieje ze sobota aktualna. ale prosilabym nie szalec z miecia dobrze, bedziemy sie delikatnie smyrać:) bede w michalem w schronie ok 11 Quote
Monika z Katowic Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :multi: A ja widziałam ogłoszenie Kapselka w programie "Kundel bury i kocury". :multi: Domku odzywaj się szybciutko!:loveu: Quote
wojtuś Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Monika z Katowic napisał(a)::multi: A ja widziałam ogłoszenie Kapselka w programie "Kundel bury i kocury". :multi: Domku odzywaj się szybciutko!:loveu: Tak Kapselku Psie Kochany - należy Ci się wspaniały domek:-) Danusia i Duszku proszę tak czule wymiziać w niedzielę Kapselka:-):-) Quote
danal1983 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Monika z Katowic napisał(a)::multi: A ja widziałam ogłoszenie Kapselka w programie "Kundel bury i kocury". :multi: Domku odzywaj się szybciutko!:loveu: taak, był juz drugi raz i nawet zadzwonila jedna pani szukająca pieska , który zginął. myslalysmy ze to kaps, ale niestety po porównaniu zdjec okazalo sie ze niestety nie:( Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kapselek czeka na dobry domek! Quote
Lidan Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Co tam u Kapselka słychać? Nadal w garażu? Żołądek już się zagoił? Quote
danal1983 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Kapsele to w kantorku, to zostaje z niego wyrzucany. w zaleznosci o d tego, który z pracowników ma akurat dyżur... Quote
Lidan Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dobrze, że w ogóle ma gdzie mieszkać ale jednak żal, że tak się go przenosi z miejsca na miejsce. Quote
fiorsteinbock Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kapselku, trzymam za Ciebie kciuki. Drugi dogomaniacki Kapsel wrocil z adopcji do schronu, poniewaz goniac kota zniszczyl firanke i zbil akwarium...szukamy ponownie domu! Quote
Lidan Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kurcze... To już drugi pies, który poszedł do domu i jeszcze szybciej wrócił. Ech... Znaleziona przez mojego TZ Kola nadgryzła nam fotel, pufe, łóżko, rozszarpała posłanie naszej drugiej suni, zjadła wszystkie długopisy i prawdopodobnie jednego z naszych domowych ptaszków :( Pewnie powinniśmy ją puścić wolno bo oddać nie ma komu :angryy: A ja głupia latam i kupuje smakołyki, gryzaki, kule-smakule i wynajduje zajęcia dla tego niszczyciela... Kapselku -jeden i drugi- życzę szczęścia w poszukiwaniu domków :kciuki: Quote
fiorsteinbock Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Lidan, rzeczywiscie musisz zmienic swoje postepowanie :) Ja od jutra zaczynam sie poprawic - glupia przystosowalam dom dla zwierzat, zdjelam firanki (teraz tylko myje okno i juz po klopocie firankowym), z kwiatow pozostaly kaktusy, jedyne rosliny, ktore nie interesuja kotow. Dlugo by wymieniac szkody wyrzadzone przez psy...jednak nigdy nie wpadlismy na pomysl aby wyrzucic, ktoregokolwiek z naszych malych przyjaciol... Quote
wojtuś Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Kapselku, trzymam za Ciebie kciuki. Drugi dogomaniacki Kapsel wrocil z adopcji do schronu, poniewaz goniac kota zniszczyl firanke i zbil akwarium...szukamy ponownie domu! Trudno to zrozumieć, a żal tylko naszych psiaków - bo one nigdy nie zrozumieją że zrobiły coś źle. Trzymam juz teraz za obydwóch Kapselków:-) Quote
Recommended Posts