Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:
Muminek w srode jedzie do Warszawy - dom z rownie malenką sunią. Pani szukala jeszcze jednego psiaka no i padlo na Muminka.:loveu:
Pani zgadza się na wizytę, umowę i8 wsztystkie te inne sprawy.
Chciała przyjechac w niedzielę po Mumina, razem ze swoja sunią, zeby zobaczyc jak reagują na siebie.
Poniewaz w srode do swojego domu do Białegostoku jedzie nassza Sepi - razem z nią zabierze sie o 14 Muminek.
Bedzie mieszkał w domu, zceka j zna niego poslanko, umowiona wizyta u weta:lol:
Jesli zdarzykloby się tak, ze oba psiaki jednak nie będa mogly dogadac się - Muminek bedzie czekal u Pani na inny dom stały.
Trzymajcie kciuki, zeby dziewczyna polubila Muminka:cool3:

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale! Ale czy nie powinna się odbyć jutro taka expresowa wizyta?
Muminek jest cudddddooooownym psiakiem!!! Takie wdzięczne kochane psisko, które boi się podnoszenia i noszenia, ale mimo wszystko daje się brać na rączki, ale z lękiem patrzy w oczy "czy mi nie zrobisz krzywdy?" Jest kochany

Tolu, a czy pani będzie zamieszczać na dogo info o nim?

Fotki:

Piękny ja po praniu:

I taki ciut niepewniutki, ale śliczniutki:

Posted

Tola napisał(a):
:multi:
Muminek w srode jedzie do Warszawy - dom z rownie malenką sunią. Pani szukala jeszcze jednego psiaka no i padlo na Muminka.:loveu:
Pani zgadza się na wizytę, umowę i8 wsztystkie te inne sprawy.
Chciała przyjechac w niedzielę po Mumina, razem ze swoja sunią, zeby zobaczyc jak reagują na siebie.
Poniewaz w srode do swojego domu do Białegostoku jedzie nassza Sepi - razem z nią zabierze sie o 14 Muminek.
Bedzie mieszkał w domu, zceka j zna niego poslanko, umowiona wizyta u weta:lol:
Jesli zdarzykloby się tak, ze oba psiaki jednak nie będa mogly dogadac się - Muminek bedzie czekal u Pani na inny dom stały.
Trzymajcie kciuki, zeby dziewczyna polubila Muminka:cool3:

Jestem w szoku !!! Muminek jeszcze po praniu nie wysechł a tu DOMEK !!! :)
No Tolu, mistrzowstwo świata :)

Ewa

Posted

No niestety z radoscią musimy jeszcze poczekac.
Pani zadzwonila dzisiaj rano, przemyślała jeszcze to wszystko raz na spokojnie - decyzja wzięcia psa to decyzja na całę zycie i jednak jest za wczesniejszym poznaniem się obu psiaków, zeby Muminek potem nie cierpiał.
Czytała wczoraj wątek naszego malca, widziałą zdjecia Muminka.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Oj mi się też coś tak wydaje :(
Na szczęście fotki są ładne, więc ja się dzisiaj biorę, jak ktoś choć jedno zrobi to będzie pomoc

Allegro juz jest..

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
A tak tak, minkę smutną to on baaardzo lubi robić, ale takim niewiniątkiem to on nie jest :)
Czuje się oficjalnym stróżem domostwa.
Tola :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale to dobrze - to znaczy, że się szybko zaadoptował z warunków schroniskowych do domowych - inteligentny piesek. Zresztą - imię mówi samo za siebie :)
Ewa

Posted

Muminek jest taki piekny, ze domki sie beda bily o niego.

Mowily w lesie opienki,
ze Muminek jest calkiem malenki
Mowily w lesie kozaki,
ze z niego jest piesek taki,
co nie unika kapieli i kocha bardzo przyrode
Takie pieska kazdy chcialby dostac w nagrode :):)

Posted

Muminek troszkę niezadowolony, bo musi chodzić w obróżce przeciwpchelnej. Ale za to jakiej! Oczywiście puścić faceta samego na zakupy to zaraz mu wcisną.. Kupił mu jakąś niemiecką, bezzapachową za 20 zł. Mam nadzieję, że jej nie zerwie bawiąc się na ogrodzie he he.
Zrobię mu fotki w ładnej chusteczce jakiejś, żeby się jak najlepiej prezentował.
A tak w ogóle to wczoraj mu strzeliłam ogłoszonko na alegratce.