Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Chyba za wysoki, zaraz przerobie :):) Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Stonka i 2 pieski z dzialek blagaja o pomoc na watku; http://www.dogomania.pl/threads/178309-maja-szansAE-zbieramy-na-leczenie-na-sterylkAE-na-hotelik-na-nowe-zycie Quote
Tola Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Dzięki Szarotka:loveu:, juz probuję wstawic Quote
Tola Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Szarotka - banerek nie jest podlinkowany... Quote
Basia1968 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 JA POPROSZĘ O POMOC DLA OLBRZYMA - ON TAM ZGINIE :-( http://www.dogomania.pl/threads/179593-PiAE-kny-Rhodesian-albo-jego-mix-bA-AE-ka-siAE-we-wsi-koA-o-PoA-aA-ca-moA-e-komuA-uciekA Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No i co z tym Muminkiem, gdzie sa Rodzica i Macius ??? Quote
Tola Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Szarotka napisał(a):Bo ja nie podlinkowalam. A ja zapomnialam, jak to sie robi:roll: Rodzice Maciusia będą w schronie jutro, mają dac znac Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Muminku narazie cie podniose :):) podlinkuje po poludniu. Ide cos zjesc. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No dobra, jesteśmy :( Hera nie było, ale o tym na jego wątku. Muminisko już bezpieczny, biega sobie zadowolony. Troszkę się jeszcze obawia, jak mu rzucam piłeczkę to nie biegnie za nią, choć ciekawi go co to za wynalazek. Kiedy moja nadpobudliwa Stokrotka po nim skacze (bo to taki wielki wyrośnięty szczenior), Muminek zamyka mocno oczki i czasami nawet piśnie. Ale ogólnie jest pieskiem dość śmiałym. Był już na całej posesji, wszędzie podsikuje aby zaznaczyć swoja obecność. Podróż zniósł nie najlepiej. Co prawda nie popiskiwał i siedział grzecznie, ale niestety cała zawartość brzuszka poszła na zewnątrz... Oto Muminek w schronie - przygaszony, przerażony skrajnie, przyczepiony do podłogi I Muminek w domu, a konkretnie na podwórzu :) Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Widac jak sie strasznie boi :(:( Dobrze, ze chociaz jeden sie zalapal :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Muminek jest tyci tyci. Niestety, wieści co do schronu są złe. Psy zagryzają się nawzajem, są powrzucane do boksów bez ładu i składu. Na moich oczach gryzły się okropnie. Dlatego ten schron jest w pierwszej kolejności do wyciągania zwierzątek. To jest masakra po prostu! Owszem, dzięki staraniom dziewczyn i ich bliskich psiaki przynajmniej są mocno najedzone, ale warunki pozostają okropne. Najgorzej, że nie ma za bardzo widoków na zmianę. Ponieważ my Muminka wzięliśmy na siebie, tzn. dostaliśmy karmę od Toli, ale poza tym będziemy go ogłaszać i finansować, czy ta dogomanka (przepraszam, że nie podaję imienia, bo mi wolno komp chodzi i nie mam na razie jak sprawdzić) nie chciałaby przenieść deklaracji na Henia? Tam jest naprawdę okropnie - ja się rozpłakałam na początku gdy walcząc o naszą uwagę te biedaki zaczęły napastować się nawzajem :( Quote
Basia1968 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja deklarowałam na razie 10 zł - podajcie link - jak kochany Muminio już bezpieczny to ja na dowolnie wybranego przez was psineczka przekaże. Muminiu ale ty śliczny chłopaczek, taki malusieńki. Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179776-Biedny-Henio-z-Zamoyskiego-Schroniska-Pomoc-pilnie-potrzebna Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tu jest watek Henia: http://www.dogomania.pl/threads/179776-Biedny-Henio-z-Zamoyskiego-Schroniska-Pomoc-pilnie-potrzebna Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jak wroce to cos Heniowi zaproponuje. Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Muminek to chyba dosyc przerazony jest ????? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Basia, serdeczne dzięki!!! Ja planuję potem trochę pospamować pw, njlepiej do nowych użytkowników, bo oni nie mają jeszcze dużo deklaracji i może ktoś zauroczy się Heniem i choć 10 zł miesięcznie dorzuci.. Muminek nie jest przerażony. BYł taki rzeczywiście w momencie gdy był łapany przez pracownika oraz cały czas aż nie znalazł się na podwórzu. Tutaj już oibsiusiał teren i bawi się ze Stonką. Wiadomo, jest nieco niepewny, to w końcu normalne, ale widziałam bardziej niepewne psiaki. Quote
Basia1968 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 oj tak niepewne psiaki - mam zamojską Tolusię - niepewna to ona jest do dzisiaj, przerażona, boi sie mężczyzn nadal, a jest z nami prawie rok. Co ten Zamośc wyprawia z tymi psiakami??? Quote
Recommended Posts