Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maję wczoraj odwiedziła Mysza i dziś Gusia :)
były prezenty;)

piłka spodobała się też Misiowi - podkrada ją Mai i wynosi do swoich skrytek;)

Posted

Jak chyba każdego, widok Emi poraża...

Za to Gusi podobał się bardzo Miś, został wycalowany i wyprzytulany;)
Maja nie miała czasu się przytulić, bo latała z piłką i piszczała nią niemiłosiernie

Posted

[quote name='mysza 1']Ja chyba Misia Gusi wyadoptuję tylko ciii, nic Jej nie mówmy na razie :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

Teraz to Gusi wyadoptuję, a tak to go chciałaś oddać do budy :angryy:

;)

Posted

[quote name='gusia0106']Teraz to Gusi wyadoptuję, a tak to go chciałaś oddać do budy :angryy:

;)[/QUOTE]
Zmieniłam zdanie ;) :eviltong: dosyć szybko po Twoim spojrzeniu wtedy;)

Posted

potrzebne są jeszcze pieniądze?bo jeśli tak to ja chętnie dam rzeczy na bazarek,tzn wyśle fotki na meila tylko poprosiłabym od kogoś meila(na PW) kto by robił bazarek [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Julie']potrzebne są jeszcze pieniądze?bo jeśli tak to ja chętnie dam rzeczy na bazarek,tzn wyśle fotki na meila tylko poprosiłabym od kogoś meila(na PW) kto by robił bazarek [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]
Potrzebne :( ciągle na minusie :-(
[U][/U][EMAIL="[email protected]"][/EMAIL]
Dzięki:loveu: wysłałam pw.

Posted

Byłam u Majeczki i Misia:) oczywiście Maja jak to Maja....żywe srebro z tysiącem spraw na głowie;) ...energia z niej wręcz tryska:) ale i tak udało mi się trochę poprzytulać:loveu: - Majeczka ma śliczną, mięciutką i błyszczącą sierść...naprawdę aż miło:loveu:

zaraz wstawię kilka najładniejszych zdjęć:)