Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z nowych psiaków mamy między innymi takie cuda :

Piesek, ok. 10 miesięczny

Mieszaniec jagdterriera, ok. 2 letni. Przyjazna, łagodna suczka.

Baks, mieszaniec z terrierem, ok 10 miesięczny. Dziecko ulicy. Przyjazny, wesoły chociaż wystraszony.

Ok. 2-3 letnia suczka, mieszaniec z terrierem. Wesoła, łagodna.

Chorąży - niski, wesoły pies. Ur. ok. września 08r.

10 miesięczna, wesoła suczka.

+ pięknego beagla i shih tzu, ale na nich są już jacyś chętni.

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki, czy w sprawie Bryzy albo Megi ktoś się odezwał??

Jak sprawa Kajtka, bo ponoć jeśli dobrze pamiętam, był ktoś na niego chętny, bo jak nie, to zabieram się za ogłoszenia dla niego.

Posted

modliszka84 napisał(a):
Megi adoptowana ze schronu.... :/ niestety nie do Pabianic

O... to nie wiem, czy się cieszyć, czy nie... bo pewnie wizyty poadopcyjnej nie będzie... i nie wiadomo zatem czy dobrze trafiła...
TO niedługo ściągnę jej ogłoszenia...

Posted

czy to jest Szati?? z drugiego postu ??

cioteczki, trzeba by uzupełnić pierwszy post, skoro Megi już nie ma i tego tu oto osobnika, a wkleić tam te psiaki, które kilka postów wyżej się pokazały... bo inaczej się pogubimy.

Posted

Akrum napisał(a):
czy to jest Szati?? z drugiego postu ??

cioteczki, trzeba by uzupełnić pierwszy post, skoro Megi już nie ma i tego tu oto osobnika, a wkleić tam te psiaki, które kilka postów wyżej się pokazały... bo inaczej się pogubimy.

Aktualizacja w trakcie ;) Do adopcji prawdopodobnie poszła też Bryza

Posted

piechcia15 napisał(a):
trzeba w sobotę iśc do schronu i oblookać stan zapsienia, jakie są a jakie poszły sobie... i zaktualizować dane:)

Wszystkie już zaktualizowałam a przynajmniej tak mi się wydaje. Tylko Bryza chyba poszła jakoś w tyg. bo w sobotę jeszcze byla. Galerie wkrótce pododaje.

Posted

jagdterierka znalazła domek z drugim terierkiem:) ale na szczęście zostanie wysterylizowana. Jak już się zadomowi przyjdą do schroniska na zabieg:) ależ ona była szczęśliwa. Tu na zdjęciu wydaje się duuużo większa, a w realu to takie 5 min:)

jest taki nowy piesio mini mini, ale dużo ich jest wogóle, Trzeba by fotki porobić:(

Posted

Tak, ja już go widziałam:( Sporo jest ich teraz niestety.... Tylko wszystkie sa w boksach grupowych, więc trzeba się jakoś zebrać w kilka osób zeby je wyprowadzic i zdjecie zrobić...:(

Posted

No, widze że dużo zmiany tu zaszły... to jak na 100 % będzie pewne, że Bryza już poszła d domku, to ściągnę jej ogłoszenia...

W tygodniu jak mi się uda to tu zawitam i porobię nowym psiakom ogłoszenia :)

• 1 month later...
Posted

a jak wygląda w ogóle sytuacja z waszymi psiakami??
wiem, że jesteście mega zajęte i na wątku zapanowała cisza...
ale czy te z pierwszej strony nadal są w schronie??

Posted

[quote name='Akrum']a jak wygląda w ogóle sytuacja z waszymi psiakami??
wiem, że jesteście mega zajęte i na wątku zapanowała cisza...
ale czy te z pierwszej strony nadal są w schronie??
Zrobiłam trochę porządek na pierwszej stronie, niestety o większości nie wiem za dużo, zdjęć też brak, mam nadzieje, że wkrótce uda nam się nadrobić zaległości bo psów pełno. Pimpek ma więcej zdjęć i Moris, jak zrobię im galerie to wstawię linki, na razie tak:

Pimpek: