kasia14 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Z nowych psiaków mamy między innymi takie cuda : Piesek, ok. 10 miesięczny Mieszaniec jagdterriera, ok. 2 letni. Przyjazna, łagodna suczka. Baks, mieszaniec z terrierem, ok 10 miesięczny. Dziecko ulicy. Przyjazny, wesoły chociaż wystraszony. Ok. 2-3 letnia suczka, mieszaniec z terrierem. Wesoła, łagodna. Chorąży - niski, wesoły pies. Ur. ok. września 08r. 10 miesięczna, wesoła suczka. + pięknego beagla i shih tzu, ale na nich są już jacyś chętni. Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 cioteczki, czy w sprawie Bryzy albo Megi ktoś się odezwał?? Jak sprawa Kajtka, bo ponoć jeśli dobrze pamiętam, był ktoś na niego chętny, bo jak nie, to zabieram się za ogłoszenia dla niego. Quote
modliszka84 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Megi adoptowana ze schronu.... :/ niestety nie do Pabianic Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 modliszka84 napisał(a):Megi adoptowana ze schronu.... :/ niestety nie do Pabianic O... to nie wiem, czy się cieszyć, czy nie... bo pewnie wizyty poadopcyjnej nie będzie... i nie wiadomo zatem czy dobrze trafiła... TO niedługo ściągnę jej ogłoszenia... Quote
modliszka84 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No adres jakiejś wsi pod Pabianicami, więc ciężko powiedzieć jakie warunki ... dla mnie dobrze to nie wygląda ale nie możemy nic zrobić niestety ... Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 szkoda, ale musimy mieć nadzieję, że ma się dobrze, że ma lepiej niż w schronie... Quote
modliszka84 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 do domu w poniedzialek poszedł też inny kurdupel Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 czy to jest Szati?? z drugiego postu ?? cioteczki, trzeba by uzupełnić pierwszy post, skoro Megi już nie ma i tego tu oto osobnika, a wkleić tam te psiaki, które kilka postów wyżej się pokazały... bo inaczej się pogubimy. Quote
kasia14 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Akrum napisał(a):czy to jest Szati?? z drugiego postu ?? cioteczki, trzeba by uzupełnić pierwszy post, skoro Megi już nie ma i tego tu oto osobnika, a wkleić tam te psiaki, które kilka postów wyżej się pokazały... bo inaczej się pogubimy. Aktualizacja w trakcie ;) Do adopcji prawdopodobnie poszła też Bryza Quote
piechcia15 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 trzeba w sobotę iśc do schronu i oblookać stan zapsienia, jakie są a jakie poszły sobie... i zaktualizować dane:) Quote
kasia14 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 piechcia15 napisał(a):trzeba w sobotę iśc do schronu i oblookać stan zapsienia, jakie są a jakie poszły sobie... i zaktualizować dane:) Wszystkie już zaktualizowałam a przynajmniej tak mi się wydaje. Tylko Bryza chyba poszła jakoś w tyg. bo w sobotę jeszcze byla. Galerie wkrótce pododaje. Quote
piechcia15 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 jagdterierka znalazła domek z drugim terierkiem:) ale na szczęście zostanie wysterylizowana. Jak już się zadomowi przyjdą do schroniska na zabieg:) ależ ona była szczęśliwa. Tu na zdjęciu wydaje się duuużo większa, a w realu to takie 5 min:) jest taki nowy piesio mini mini, ale dużo ich jest wogóle, Trzeba by fotki porobić:( Quote
kasia14 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Tak, ja już go widziałam:( Sporo jest ich teraz niestety.... Tylko wszystkie sa w boksach grupowych, więc trzeba się jakoś zebrać w kilka osób zeby je wyprowadzic i zdjecie zrobić...:( Quote
Akrum Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No, widze że dużo zmiany tu zaszły... to jak na 100 % będzie pewne, że Bryza już poszła d domku, to ściągnę jej ogłoszenia... W tygodniu jak mi się uda to tu zawitam i porobię nowym psiakom ogłoszenia :) Quote
piechcia15 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 PONOWNIE WYSTAWIŁAM BAZARKI Z PSIMI AKCESORIAMI ZAPRASZAM SERDECZNIE link w podpisie:) to próba reanimacji naszego Psiego Konta:( Quote
kasia14 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Bery doczekał się galerii :) http://img444.imageshack.us/g/24186946.jpg/ Quote
kasia14 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Nikt nie ma za dużo czasu...:( Na dniach zrobię Beremu allegro.... Quote
modliszka84 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 grzywacz, który pilnie potrzebuje tymczasu bo sobie nie radzi w schronisku Quote
kasia14 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Ile on ma lat? Oddany czy znaleziony? Piękny jest.... Quote
piechcia15 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 znaleziony 1.05 muszę poprosić aby poszukali czipa i tatoo, po kastracji prawdopodobnie magdola go weźmie na tymczas albo jakaś inna od grzywek,na wątku już go dałam wczoraj.więc spoko damy radę. Ma ok 6 lat http://www.dogomania.pl/threads/27033-grzywacze-i-grzywaczopodobne-%28puchate%29-w-potrzebie!!! Quote
Akrum Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a jak wygląda w ogóle sytuacja z waszymi psiakami?? wiem, że jesteście mega zajęte i na wątku zapanowała cisza... ale czy te z pierwszej strony nadal są w schronie?? Quote
kasia14 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Akrum']a jak wygląda w ogóle sytuacja z waszymi psiakami?? wiem, że jesteście mega zajęte i na wątku zapanowała cisza... ale czy te z pierwszej strony nadal są w schronie?? Zrobiłam trochę porządek na pierwszej stronie, niestety o większości nie wiem za dużo, zdjęć też brak, mam nadzieje, że wkrótce uda nam się nadrobić zaległości bo psów pełno. Pimpek ma więcej zdjęć i Moris, jak zrobię im galerie to wstawię linki, na razie tak: Pimpek: Moris [CENTER] Quote
Recommended Posts