Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pako już ma swój dt? Ale fajnie, już nie będzie zamarzał i trząsl się z zimna w schronisku :)
Teraz czeka go ciepłe i mięciutkie posłanko :)
Jak się cieszę :)
To teraz pręciudko będe robiła ogłoszenia dla Bajki, może i dla niej znajdzie się chociażby DT ?!!

Posted

[quote name='Akrum']Pako już ma swój dt? Ale fajnie, już nie będzie zamarzał i trząsl się z zimna w schronisku :)
Teraz czeka go ciepłe i mięciutkie posłanko :)
Jak się cieszę :)
To teraz pręciudko będe robiła ogłoszenia dla Bajki, może i dla niej znajdzie się chociażby DT ?!![/QUOTE]

A za Bajkę trzymaj kciuki, w poniedziałek ma już 2 odwiedziny pewnej Pani i ma szansę na ds u niej:)

Posted

melduję się :)
wlepiamy ślipia w monitor i napatrzeć się nie możemy na to cudo:)
przenosze się z ohami i ahami na jego wątek :)

modliszka84 oczywiście ulica i godzina jak najbardziej odpowiada.prosze na PW szczególy

Posted

[quote name='kasia14']A za Bajkę trzymaj kciuki, w poniedziałek ma już 2 odwiedziny pewnej Pani i ma szansę na ds u niej:)[/QUOTE]

niestety ta pani nie przekonała do swojego pomysłu rodziny więc Bajka nadal szuka domu i prosimy o ogłoszenia!

Posted

[quote name='modliszka84']niestety ta pani nie przekonała do swojego pomysłu rodziny więc Bajka nadal szuka domu i prosimy o ogłoszenia![/QUOTE]
Nie..... a miałam już nadzieję, że jej się uda :(

Posted

[quote name='modliszka84']prosimy o pomoc w ogłoszeniach Bajki!
Bardzo proszę :)
Bajeczka ogłoszona na:
[FONT=Times New Roman]www.eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.adopcje.org[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.kokosy.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.kupiepsa.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.ofertka.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.web-marketing.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.allezoo.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.drobny.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.spacerek.net[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.nasipupile.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.ojej.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.pajeczyna.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.pineska.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.autogielda.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.rozglos.net[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.anonseogloszenia.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.petsy.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.e-zwierzak.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.morusek.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.adpedia.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.petworld.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.mammisia.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.wszystkotujest.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.ale.gratka.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.przylepa.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.zgubiono.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.cafeanimal.pl[/FONT]

Posted

modliszka84 napisał(a):
na sobotę umówiłam się z panią w sprawie Bajki, może tym razem się uda....

oj... to trzymam kciuki - ona jest taka słodka i to jej umaszczenie, ten pycholek - super :)
Żeby się udało :)

Posted

Dzisiaj dzwoniła kolejna pani w sprawie Pako - jak się okazuje bratowa tej pani, która chce adoptować Bajkę. No i razem przyjadą prawdopodobnie do schroniska w sobotę, więc zobaczymy... Mamy sporo tych mikrusów, ostatnio dużo nowych...

Tinka niewątpliwie w największej potrzebie. Ale gdyby Pako znalazł dom to Tinka pierwsza jedzie do Ciebie :)

Posted

gdyby nie tina,zabarykadowałabym się w chałupie oby tylko krogulca nie oddać :diabloti:
ale te jej ślepka błagające ciągle myśli moje zakrzątają.bajeczka malutka także moje serducho zawojowała,ale na horyzoncie maluje się dla niej domek:lol:
mam tylko małe pytanko co do tiny.jak wiecie mam sporą grupkę małolatów w domu:evil_lol:wprawdzie grzecznych i wiedzących jak obchodzić się z piesami,ale martwię się czy sunia nie kłapnie któregoś ząbkami?skoro jest taka strachliwa i dziczeje?jakby nie było u nas jedynie wieczorami jest spokój w domu,czy dla niej tak duże stado nie będzie dodatkowym stresem?pako też na początku był oszołomiony ;)
rozumiem że do piesów jest ok?prędzej się schowa w mysią dziurę niż zaatakuje?moja koka to aniołek,ale jak ją labradorka na spacerze wkurzyła swoją napastliwością,to dała jej popalić że hej:evil_lol:

Posted

Tina jedyne co może zrobić to schować się w najciemniejszy kat:( bardzo zrobiła sie płochliwa. Z resztą odkąd tu trafiła tak źle zniosła stres związany z rostaniem ze swoją panią:( siedziała bida w tych szelkach w samym kącie i tyle:( myślę, że jeśli juz przyjechałaby do ciebie to należałoby dac jej spokój, dzieciom jakoś wytłumaczyć aby jej nie zadręczały i aby to ona sama zdecydowała kiedy do was podejdzie. Ale także całkiem możliwe, ze gdy poczuje ciepło domowe to momentalnie odżyje:) ja nie widziałam jej gryzącej, no chyba że ktoś do jej michy podchodził:)

Posted

piechcia,moje dzieciaki absolutnie nie męczą w żaden sposób piesów,sleepingbyday i nijase mogą poświadczyć-były i widziały.reakcja moich dzieci na nowe piesy była mniej więcej taka:ooo fajny piesio!może chwilę pogłaszczą i to tylko jeśli pies chce.nasze dzieci mają jakoś tak od urodzenia.dwoje najstarszych wychowywało się z naszą cudowną onką[*],poza tym u mojej mamy są 4 piesy-siłą rzeczy dzieciaki są obyte ze zwierzakami.wiedzą że to pluszaki są do spania,noszenia,targania itp (notabene 90% z nich to pieski:evil_lol: )
więc nie boję że na dzień dobry hurgotną na dziewczynę.chodzi mi o to,że jest nas pięcioro w domu i sama liczebność nowego stada może ją przestraszyć.byłam dzieckiem,kiedy rodzice adoptowali reksia z palucha.też był trochę wycofany,pierwsze chwile w domu były totalną porażką-pies rzucał się z zębami na oślep,wystarczyło wejśc do kuchni.ale po jakimś czasie stał się naukochańszym,najczulszym psem pod słońcem.pako ma pełną swobodę od pierwszej chwili-nikt go do niczego nie zmusza.tyle że on jest bardzo kontaktowy.chwilami był aż za bardzo :diabloti:
z michą sobie poradzimy-nasz hojrak już papuniu nie broni,a warków o michę było sporo :lol:
ile malutka spędziła już w schronisku?ciężko przeżyła rozstanie z panią-wiadomo w jakich okolicznościach?