dota&koka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 kasia14 wyczyść cusik ze skrzynki-pw nie mogę wysłać :roll: Quote
kasia14 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='dota&koka']kasia14 wyczyść cusik ze skrzynki-pw nie mogę wysłać :roll: przepraszam, już gotowe:) Muszę w koncu zrobic porzadek ze skrzynka.... Quote
modliszka84 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Za godzinę jadę po Pako, a potem wcześnie rano jedzie do Wawy - byłby do odebrania na Ochocie w okolicach ul. Grójeckiej około 7 rano - może być? ;) Quote
Akrum Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pako już ma swój dt? Ale fajnie, już nie będzie zamarzał i trząsl się z zimna w schronisku :) Teraz czeka go ciepłe i mięciutkie posłanko :) Jak się cieszę :) To teraz pręciudko będe robiła ogłoszenia dla Bajki, może i dla niej znajdzie się chociażby DT ?!! Quote
kasia14 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Akrum']Pako już ma swój dt? Ale fajnie, już nie będzie zamarzał i trząsl się z zimna w schronisku :) Teraz czeka go ciepłe i mięciutkie posłanko :) Jak się cieszę :) To teraz pręciudko będe robiła ogłoszenia dla Bajki, może i dla niej znajdzie się chociażby DT ?!![/QUOTE] A za Bajkę trzymaj kciuki, w poniedziałek ma już 2 odwiedziny pewnej Pani i ma szansę na ds u niej:) Quote
kasia14 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Wątek Pako http://www.dogomania.pl/threads/179491-Malutki-6kg-wesoA-y-Pako-JUA-W-DT-czeka-na-wspaniaA-y-dom-staA-y?p=14057630#post14057630 Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:) Quote
dota&koka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 melduję się :) wlepiamy ślipia w monitor i napatrzeć się nie możemy na to cudo:) przenosze się z ohami i ahami na jego wątek :) modliszka84 oczywiście ulica i godzina jak najbardziej odpowiada.prosze na PW szczególy Quote
modliszka84 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='kasia14']A za Bajkę trzymaj kciuki, w poniedziałek ma już 2 odwiedziny pewnej Pani i ma szansę na ds u niej:)[/QUOTE] niestety ta pani nie przekonała do swojego pomysłu rodziny więc Bajka nadal szuka domu i prosimy o ogłoszenia! Quote
kasia14 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='modliszka84']niestety ta pani nie przekonała do swojego pomysłu rodziny więc Bajka nadal szuka domu i prosimy o ogłoszenia![/QUOTE] Nie..... a miałam już nadzieję, że jej się uda :( Quote
modliszka84 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 prosimy o pomoc w ogłoszeniach Bajki i Tiny! Quote
kasia14 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Jutro dodam na początek Tineczkę i kolejne mini psiaki.... :( Ogłoszenia bardzo im się przydzadzą, ja też postaram się jutro im coś porobić.. Quote
piechcia15 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 moim zdaniem najpilniej domu teraz potrzebuje Tina, biedaczka łapie depreche i dziczeje:( Psy przeganiają ją z kata w kąt, chowa się pod deskami i w budzie no i przeraźliwie marznie:( Quote
Akrum Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='modliszka84']prosimy o pomoc w ogłoszeniach Bajki! Bardzo proszę :) Bajeczka ogłoszona na: [FONT=Times New Roman]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcje.org[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ofertka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.web-marketing.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.allezoo.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.drobny.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.anonseogloszenia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.wszystkotujest.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ale.gratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przylepa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.zgubiono.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.cafeanimal.pl[/FONT] Quote
kasia14 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Akrum - serdecznie dziękuje!!! :) Quote
modliszka84 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 na sobotę umówiłam się z panią w sprawie Bajki, może tym razem się uda.... Quote
Akrum Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 modliszka84 napisał(a):na sobotę umówiłam się z panią w sprawie Bajki, może tym razem się uda.... oj... to trzymam kciuki - ona jest taka słodka i to jej umaszczenie, ten pycholek - super :) Żeby się udało :) Quote
dota&koka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 razem z Pako trzymamy kciukasy za dziewczynkę :lol: Quote
modliszka84 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dzisiaj dzwoniła kolejna pani w sprawie Pako - jak się okazuje bratowa tej pani, która chce adoptować Bajkę. No i razem przyjadą prawdopodobnie do schroniska w sobotę, więc zobaczymy... Mamy sporo tych mikrusów, ostatnio dużo nowych... Tinka niewątpliwie w największej potrzebie. Ale gdyby Pako znalazł dom to Tinka pierwsza jedzie do Ciebie :) Quote
dota&koka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 gdyby nie tina,zabarykadowałabym się w chałupie oby tylko krogulca nie oddać :diabloti: ale te jej ślepka błagające ciągle myśli moje zakrzątają.bajeczka malutka także moje serducho zawojowała,ale na horyzoncie maluje się dla niej domek:lol: mam tylko małe pytanko co do tiny.jak wiecie mam sporą grupkę małolatów w domu:evil_lol:wprawdzie grzecznych i wiedzących jak obchodzić się z piesami,ale martwię się czy sunia nie kłapnie któregoś ząbkami?skoro jest taka strachliwa i dziczeje?jakby nie było u nas jedynie wieczorami jest spokój w domu,czy dla niej tak duże stado nie będzie dodatkowym stresem?pako też na początku był oszołomiony ;) rozumiem że do piesów jest ok?prędzej się schowa w mysią dziurę niż zaatakuje?moja koka to aniołek,ale jak ją labradorka na spacerze wkurzyła swoją napastliwością,to dała jej popalić że hej:evil_lol: Quote
piechcia15 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tina jedyne co może zrobić to schować się w najciemniejszy kat:( bardzo zrobiła sie płochliwa. Z resztą odkąd tu trafiła tak źle zniosła stres związany z rostaniem ze swoją panią:( siedziała bida w tych szelkach w samym kącie i tyle:( myślę, że jeśli juz przyjechałaby do ciebie to należałoby dac jej spokój, dzieciom jakoś wytłumaczyć aby jej nie zadręczały i aby to ona sama zdecydowała kiedy do was podejdzie. Ale także całkiem możliwe, ze gdy poczuje ciepło domowe to momentalnie odżyje:) ja nie widziałam jej gryzącej, no chyba że ktoś do jej michy podchodził:) Quote
dota&koka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 piechcia,moje dzieciaki absolutnie nie męczą w żaden sposób piesów,sleepingbyday i nijase mogą poświadczyć-były i widziały.reakcja moich dzieci na nowe piesy była mniej więcej taka:ooo fajny piesio!może chwilę pogłaszczą i to tylko jeśli pies chce.nasze dzieci mają jakoś tak od urodzenia.dwoje najstarszych wychowywało się z naszą cudowną onką[*],poza tym u mojej mamy są 4 piesy-siłą rzeczy dzieciaki są obyte ze zwierzakami.wiedzą że to pluszaki są do spania,noszenia,targania itp (notabene 90% z nich to pieski:evil_lol: ) więc nie boję że na dzień dobry hurgotną na dziewczynę.chodzi mi o to,że jest nas pięcioro w domu i sama liczebność nowego stada może ją przestraszyć.byłam dzieckiem,kiedy rodzice adoptowali reksia z palucha.też był trochę wycofany,pierwsze chwile w domu były totalną porażką-pies rzucał się z zębami na oślep,wystarczyło wejśc do kuchni.ale po jakimś czasie stał się naukochańszym,najczulszym psem pod słońcem.pako ma pełną swobodę od pierwszej chwili-nikt go do niczego nie zmusza.tyle że on jest bardzo kontaktowy.chwilami był aż za bardzo :diabloti: z michą sobie poradzimy-nasz hojrak już papuniu nie broni,a warków o michę było sporo :lol: ile malutka spędziła już w schronisku?ciężko przeżyła rozstanie z panią-wiadomo w jakich okolicznościach? Quote
Recommended Posts