kasia14 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 (edited) Wątek ten przeznaczony jest do prezentowania 'maluchów z Pabianic'. Wszystkie psiaki są po szczepieniach, odrobaczone, posiadają książeczki zdrowia i szukają domów zarówno stałych jak i tymczasowych. W tym momencie mamy duże przepełnienie w schronisku, zamiast 120 jest ponad 180 psich nieszczęść... Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach! Opisy dla psiaków proszę kopiować z ogłoszeń, które już mają - linki podane pod psiakami lub jeżeli nie mają żadnych z opisów, które są przy nich. Kontakt : Tel. 793 046 770 po godz. 17 [email protected] lub: tel. 692486565 [email protected] jak rownież na wątku, pw, lub mail do mnie : [email protected] Bannerki do wątku PSY DO ADOPCJI : [SIZE=3]1. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: [SIZE=3][SIZE=3]2. Wątek: brak Ogłoszenia: Galeria: [SIZE=3]3. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: brak [SIZE=4]4. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: 5. Wątek: brak Ogłoszenia: Galeria: Edited March 22, 2013 by kasia14 Quote
kasia14 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 (edited) [SIZE=3]6. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: 7. Wątek: brak Ogłoszenia: Galeria: 8. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: brak 9. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: 10. Wątek: brak Ogłoszenia: Galeria: Edited March 22, 2013 by kasia14 Quote
kasia14 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 (edited) 11. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: 12. Wątek: brak Ogłoszenia: Galeria: 13. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: brak 14. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: 15. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria:brak 16. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: wkrótce 17. Wątek: Ogłoszenia: Galeria: [CENTER][LEFT]18. Wątek: brak Ogłoszenia: brak Galeria: Edited March 22, 2013 by kasia14 Quote
kasia14 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 ZNALAZŁY DOM:multi: 1. Bajka - zamieszkała w nowym, kochającym domu w Łodzi. Galeria : klik 2. Pako - zamieszkał w domu w Łodzi. Wątek : klik 3. Tina - zamieszkała w nowym domu pod Wrocławiem. Galeria: post 12 4. Megi - adopcja schroniskowa. Galeria klik 5. Mela - nieduża, biało-czarna sunia. Adopcja schroniskowa 6. Śmiesznotek (Szati)- terrierkowaty, zamieszkał z nową rodziną w Łodzi. 7. Rysia młoda jagdterrierk. Adopcja schroniskowa, zamieszkała z drugim terrierem. 8. Baksiu terrierek biszkoptowy, zamieszkał w Łodzi. 9. Pimpek - adopcja schroniskowa 10.Sasanka - terrerkowata, młoda suczka, adopcja schroniskowa 11.Duszek - pojechał do domu do niemiec. 12. Biedronka- staruszka pojechała do niemiec. 13. Rozi mix. york, odebrana przez właściciela http://imageshack.us/g/696/61769317.jpg/ 14. Czaki mix, york nr. 167, adopcja schroniskowa http://imageshack.us/g/717/53421393.jpg/ 15. Dafi 159 mini ruda suczka, adopcja schroniskowa 16. Kofi suczka nr. 160 zamieszkała w Piotrkowie Trybunalskim http://imageshack.us/g/842/64621776.jpg/ Quote
piechcia15 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 takich małych psiurków to by się znalazło u nas duuużo duuużo więcej:( będziesz je dodawała wszystkie? Quote
kasia14 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='piechcia15']takich małych psiurków to by się znalazło u nas duuużo duuużo więcej:( będziesz je dodawała wszystkie?[/QUOTE] Tak, tylko dogo tak chodzi, że nie mam cierpliwości bo ciągle coś mi nawala - większość też nie ma zdjęć na razie:(. Ale powoli wszystkie tu dodam - to rodzaj psiaków najbardziej ' na czasie', najbardziej poszukiwanych no i ja mam do nich największy sentyment, więc pomyślałam, że jak się je wszystkie zbierze w jedno miejsce to będzie łatwiej je ogłaszać, rozgłaszać itp. No i mam nadzieje, że ktoś więcej tu przybędzie i w tym pomoże:) Quote
Akrum Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='kasia14'][SIZE=3] [B]2. Pako - PILNIE SZUKA TYMCZASU! Pako podobnie jak inne maluchy, bardzo odczuwa skutki mrozu. Od kilku dni strasznie kaszle, jest osowiały, niestety w warunkach schroniskowych szanse na poprawę są niewielkie. W trybie natychmiastowym szuka ciepłego kąta dla siebie. Jest psem bezproblemowym, zgodnym z innymi psami i sukami. Ma ok. 5 lat, waży jakieś 6kg. Został wykastrowany. Znaleziony na cmentarzu i przywieziony przez straż miejską. Wątek : brak Ogłoszenia : brak Galeria : klik Jest jakiś porządny tekścik sklepany dla Pako? Mogłabym mu zrobić kilka ogłoszeń, ale tu niestety nie ma podstawowych danych na jego temat, ani z kim się kontaktować w sprawie adopcji. Quote
kasia14 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Kontakt do ogłoszeń jest na samej górze 1 postu ;) Tel. 793 046 770 po godz. 17 [email protected] Tekst postaram się napisać wieczorkiem dla niego. Dziękuje:) Quote
piechcia15 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 kasiu jeszcze do ogłoszeń można dodać moja namiary,bo do agi można dzwonić dopiero po 17 692486565, [email protected] Quote
Akrum Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ok to czekam na jakiś tekścik do ogłoszeń i jutro mogę porobić tym mini psiakom :) dziś zajmę się innym mikropsiakiem który na cito potrzebuje dt, a jutro wrócę tu na wątek i jak już będzie jakiś tekst, do któregoś z psiaków, to porobię mnóstwo ogłoszeń :) Quote
kasia14 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Opis dla Pako i Bajki już jest - prosze kopiować z alegratki - linki podane pod psiakami ;) Quote
modliszka84 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 a ja przypomne o Tinie - ona jest w boksie zewnętrznym w budzie!!! Strasznie cierpi! W schronisku od października! Quote
piechcia15 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 co najsmutniejsze że bardzo zdziczała:( bardzo boi sie podejść do człowieka. Do pracowników już bardziej bo ich widuje częściej. A co najciekawsze że po sterylce ta sierść na brzuszku wogóle jej nie odrosła:( więc jest jej podwójnie zimno:( według mnie to pilny tymczas dla niej by sie przydał:( Quote
kasia14 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dodałam nowe pieski na pierwszą stronę, niebawem kolejne:( Quote
Akrum Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pako ma nowe ogłoszenia na: www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.ogloszenia.web-marketing.pl www.allezoo.pl www.drobny.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.autogielda.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.mammisia.pl www.wszystkotujest.pl www.przylepa.pl www.zgubiono.pl www.ogloszenia-24h.pl www.cafeanimal.pl Quote
piechcia15 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 wow jaka pokaźna dawka uderzeniowa:) dziękujemy ogromnie:) Quote
Akrum Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='piechcia15']wow jaka pokaźna dawka uderzeniowa:) dziękujemy ogromnie:)[/QUOTE] nie ma za co :) dziś już nie zdążyłam ogłosić więcej psiaków, ale myślę że od poniedziałku uda mi się ruszyć dalej, następna w kolejności jest Bajka :) Pako - hopsaj po nowy domek :) Quote
kasia14 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Akrum']nie ma za co :) dziś już nie zdążyłam ogłosić więcej psiaków, ale myślę że od poniedziałku uda mi się ruszyć dalej, następna w kolejności jest Bajka :) Pako - hopsaj po nowy domek :)[/QUOTE] Dziękuje, już uzupełniam pierwszy post:) Quote
kasia14 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 A ja wam pokaże zimowe psiaki :) Bajka: Megi Quote
Akrum Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='kasia14']A ja wam pokaże zimowe psiaki :) Bajka: Bajeczka śliczna :) fajnie, że są nowe i aktualne zdjęcia, bo przydadzą się do ogłoszeń :) Quote
piechcia15 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 dziś dostałam wiadomość, że DT dla Pako jest sprawdzony i dostał pozytywną opinię:) mili i ciepli ludzie:) Quote
dota&koka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 baaardzo nam miło ale jeszcze bardziej cieszymy się że możemy pomóc :multi::multi::multi: Quote
dota&koka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 tak jest,od pon będziemy DT dla malucha :) Quote
kasia14 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 A ja wiedziałam, że właśnie taka będzie opinia o nowym dt pako :) Również straszni się cieszę:) Quote
Recommended Posts