Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Wątek ten przeznaczony jest do prezentowania 'maluchów z Pabianic'. Wszystkie psiaki są po szczepieniach, odrobaczone, posiadają książeczki zdrowia i szukają domów zarówno stałych jak i tymczasowych.

W tym momencie mamy duże przepełnienie w schronisku, zamiast 120 jest ponad 180 psich nieszczęść...

Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach! Opisy dla psiaków proszę kopiować z ogłoszeń, które już mają - linki podane pod psiakami lub jeżeli nie mają żadnych z opisów, które są przy nich.

Kontakt :
Tel. 793 046 770 po godz. 17
[email protected]

lub:
tel. 692486565
[email protected]

jak rownież na wątku, pw, lub mail do mnie : [email protected]

Bannerki do wątku

PSY DO ADOPCJI :

[SIZE=3]1.
Wątek: brak
Ogłoszenia:
brak
Galeria:

[SIZE=3][SIZE=3]2.
Ogłoszenia:
Galeria:

[SIZE=3]3.

Ogłoszenia: brak
Galeria: brak

[SIZE=4]4.

Galeria:

5.
Ogłoszenia:
Galeria:

Edited by kasia14
  • Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[SIZE=3]6.
Ogłoszenia:
brak
Galeria:

7.
Ogłoszenia:
Galeria:

8.

9.

Galeria:

10.
Ogłoszenia:
Galeria:

Edited by kasia14
Posted (edited)

11.
Ogłoszenia:
brak
Galeria:

12.
Ogłoszenia:
Galeria:

13.

14.

Galeria:

15.
Galeria:brak

16.
Galeria: wkrótce

17.
Wątek:
Ogłoszenia:
Galeria:

[CENTER][LEFT]18.
Galeria:

Edited by kasia14
Posted

ZNALAZŁY DOM:multi:

1. Bajka
- zamieszkała w nowym, kochającym domu w Łodzi. Galeria : klik
2. Pako - zamieszkał w domu w Łodzi. Wątek : klik
3. Tina - zamieszkała w nowym domu pod Wrocławiem. Galeria: post 12
4. Megi - adopcja schroniskowa. Galeria klik
5. Mela - nieduża, biało-czarna sunia. Adopcja schroniskowa
6. Śmiesznotek (Szati)- terrierkowaty, zamieszkał z nową rodziną w Łodzi.
7. Rysia młoda jagdterrierk. Adopcja schroniskowa, zamieszkała z drugim terrierem.
8. Baksiu terrierek biszkoptowy, zamieszkał w Łodzi.
9. Pimpek - adopcja schroniskowa
10.Sasanka - terrerkowata, młoda suczka, adopcja schroniskowa
11.Duszek - pojechał do domu do niemiec.
12. Biedronka- staruszka pojechała do niemiec.
13. Rozi mix. york, odebrana przez właściciela http://imageshack.us/g/696/61769317.jpg/

14. Czaki mix, york nr. 167, adopcja schroniskowa
http://imageshack.us/g/717/53421393.jpg/
15. Dafi 159 mini ruda suczka, adopcja schroniskowa
16. Kofi suczka nr. 160 zamieszkała w Piotrkowie Trybunalskim http://imageshack.us/g/842/64621776.jpg/

Posted

[quote name='piechcia15']takich małych psiurków to by się znalazło u nas duuużo duuużo więcej:( będziesz je dodawała wszystkie?[/QUOTE]
Tak, tylko dogo tak chodzi, że nie mam cierpliwości bo ciągle coś mi nawala - większość też nie ma zdjęć na razie:(. Ale powoli wszystkie tu dodam - to rodzaj psiaków najbardziej ' na czasie', najbardziej poszukiwanych no i ja mam do nich największy sentyment, więc pomyślałam, że jak się je wszystkie zbierze w jedno miejsce to będzie łatwiej je ogłaszać, rozgłaszać itp. No i mam nadzieje, że ktoś więcej tu przybędzie i w tym pomoże:)

Posted

[quote name='kasia14']

[SIZE=3]
[B]2. Pako - PILNIE SZUKA TYMCZASU! Pako podobnie jak inne maluchy, bardzo odczuwa skutki mrozu. Od kilku dni strasznie kaszle, jest osowiały, niestety w warunkach schroniskowych szanse na poprawę są niewielkie. W trybie natychmiastowym szuka ciepłego kąta dla siebie. Jest psem bezproblemowym, zgodnym z innymi psami i sukami. Ma ok. 5 lat, waży jakieś 6kg. Został wykastrowany. Znaleziony na cmentarzu i przywieziony przez straż miejską.
Wątek : brak
Ogłoszenia : brak
Galeria : klik

Jest jakiś porządny tekścik sklepany dla Pako? Mogłabym mu zrobić kilka ogłoszeń, ale tu niestety nie ma podstawowych danych na jego temat, ani z kim się kontaktować w sprawie adopcji.

Posted

ok to czekam na jakiś tekścik do ogłoszeń i jutro mogę porobić tym mini psiakom :)
dziś zajmę się innym mikropsiakiem który na cito potrzebuje dt, a jutro wrócę tu na wątek i jak już będzie jakiś tekst, do któregoś z psiaków, to porobię mnóstwo ogłoszeń :)

Posted

co najsmutniejsze że bardzo zdziczała:( bardzo boi sie podejść do człowieka. Do pracowników już bardziej bo ich widuje częściej. A co najciekawsze że po sterylce ta sierść na brzuszku wogóle jej nie odrosła:( więc jest jej podwójnie zimno:( według mnie to pilny tymczas dla niej by sie przydał:(

Posted

[quote name='piechcia15']wow jaka pokaźna dawka uderzeniowa:) dziękujemy ogromnie:)[/QUOTE]
nie ma za co :) dziś już nie zdążyłam ogłosić więcej psiaków, ale myślę że od poniedziałku uda mi się ruszyć dalej, następna w kolejności jest Bajka :)

Pako - hopsaj po nowy domek :)

Posted

[quote name='Akrum']nie ma za co :) dziś już nie zdążyłam ogłosić więcej psiaków, ale myślę że od poniedziałku uda mi się ruszyć dalej, następna w kolejności jest Bajka :)

Pako - hopsaj po nowy domek :)[/QUOTE]
Dziękuje, już uzupełniam pierwszy post:)

Posted

[quote name='kasia14']A ja wam pokaże zimowe psiaki :)

Bajka:

Bajeczka śliczna :) fajnie, że są nowe i aktualne zdjęcia, bo przydadzą się do ogłoszeń :)