modliszka84 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Baksiu od godziny w nowym domu :) Dziewczyna jest zachwycona, Baksiu ją wycałował, podobno jest bardzo grzeczny, słucha się i ładniejszy niż na zdjęciach. Narazie był zapoznawczy spacer z suczką Cziką wzięta ze schroniska na Marmurowej. Przed nimi zapoznanie z kotami i świnkami morskimi w domu ;) Quote
piechcia15 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a Moris to ten Gruby Benek czy inny podobny? Quote
kasia14 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Taki mały, 1-2 letni słodziak jest w schronie:( I śliczna, ok. 8 miesięczna sunieczka Quote
Akrum Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 a wkleiłyście to czarne małe na mikrusy?? Bo on się chyba nadaje, co? do 6 kg jest? słodziak :) Quote
kasia14 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Akrum napisał(a):a wkleiłyście to czarne małe na mikrusy?? Bo on się chyba nadaje, co? do 6 kg jest? słodziak :) nie mam pojęcia, nie miałam jeszcze okazji poznać słodziaka, jak tylko pogoda się poprawi to pobiegnę go poznać ;) Quote
piechcia15 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 odnawiam wątek bo chyba jakoś umarł śmiercią naturalną:( mamy teraz mnóstwo mikrusków, tylko ciągle nie ma jak porobić im fotki, bo jest nas za mało aby je wszystkie zabrać. Mam tylko taką sunię, którą ktoś przywiązał do bramy schroniska:( cudna pieszczocha z niej i chyba młodziutka, myślę że 2-3lata to max. [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/3606/1013703.jpg[/IMG] [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/2219/1013702.jpg[/IMG] [IMG]http://img641.imageshack.us/img641/3338/1013701.jpg[/IMG] [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/663/1013698.jpg[/IMG] [IMG]http://img686.imageshack.us/img686/6195/1013697.jpg[/IMG] [IMG]http://img710.imageshack.us/img710/965/1013696.jpg[/IMG] jest też ok roczna sunia, która wzięli we wrześniu jako szczeniaka, a teraz poprostu oddali...w zaawansowanej cięży!!! już jest po sterylce aborcyjnej i dochodzi do siebie:( Quote
kasia14 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Postaram się zrobić porządek na pierwszej stronie i wstawic te zdjęcia, które mam.... Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 o...wątek znów zaczyna działać :) to super, bo macie tam w schronie na prawdę super piękniaste psiaki :) Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :( Quote
modliszka84 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Beżowy piesek nr 2770, nieduży, w wieku ok 8 m-cy Quote
kasia14 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Uwaga uwaga! :) Nastąpiła aktualizacja wątku, wszystkie psiaki są na 1 stronie. Jeżeli ktoś chciałby pomóc w ogłoszeniach, będę wdzięczna.... Quote
nika28 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 kasia14 napisał(a):Jeżeli ktoś chciałby pomóc w ogłoszeniach, będę wdzięczna.... Ja mogę poogłaszać kilka psiaków, ale potrzebny tekst i zdjęcia :) Quote
kasia14 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Ostatnio 'na mieście' widziałam na spacerku ze swoją nową rodziną szczęśliwego i uśmiechniętego Ediego ;) Quote
piechcia15 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ja też widziałam jak wracali z Kauflanda:) i sobie rozmawiał z panią:) nowe szelki miał i grzecznie szedł przy nodze:) trochę mi ulżyło po tym jak miał nie najweselszy start:) Babcia przyszła z córką i dwójką małych dzieci po małego pieska, wybrali Ediego i przy wypisywaniu umowy w biurze Edi dziabnął małego w rękę:) mały się poryczał, ale na strachu tylko pozostało:) Bałam się że go nie wezmą, a tu proszę...wspólne przechadzki po mieście:) Quote
kasia14 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 piechcia15 napisał(a):ja też widziałam jak wracali z Kauflanda:) i sobie rozmawiał z panią:) nowe szelki miał i grzecznie szedł przy nodze:) trochę mi ulżyło po tym jak miał nie najweselszy start:) Babcia przyszła z córką i dwójką małych dzieci po małego pieska, wybrali Ediego i przy wypisywaniu umowy w biurze Edi dziabnął małego w rękę:) mały się poryczał, ale na strachu tylko pozostało:) Bałam się że go nie wezmą, a tu proszę...wspólne przechadzki po mieście:) No ja jak ich widziałam to też szedł grzecznie, wyglądał pięknie, dzieci biegały, panie szły a on wesoło machał ogonkiem ;) Quote
piechcia15 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 1,5 i 6 napewno juz nie ma zapraszam wszystkie cioteczki na nowe bazarki dzisiaj przeze mnie utworzone:) różne różności można spotkać zarówno psie jak i ludzkie. link w moim podpisie:) Quote
E-S Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zaofuję Wam wątek - potrzebujemy kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Dobroniu, to 10 km od Pabianic dla tej suni: http://www.dogomania.pl/threads/188957-Misia-rudo-bia%C5%82a-malutka-sunia-szuka-domu!Szukamy-osoby-na-wizyt%C4%99-p-a-ko%C5%82o-%C5%81odzi!/page35 Państwo adoptowali od Was z Pabianic sunię białą, chorą, leczyli ją, miała amputowany ogonek, wyleczyli i jest z nimi i byłaby z Misią w domu z nimi. Pragną adoptować naszą Misię, bo się w niej zakochali, mimo, iż zostali uprzedzeni o jej plusach i minusach. Posiadają link na jej wątki. Misia to trudny pies, więc ten dom to dla niej wielka szansa, bardzo prosimy o pomoc. Quote
piechcia15 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ojeju to Niunia, sunia mojego sąsiada!! musiał ją wydać bo mama mu zmarła a żona nie chciała drugiego psa:( Co u niej słychać?nie wiesz?wszystko ok?a na co była chora?Ogon to ona sobie ogryzła z nerwicy. Napisz do dzodzo, ona jest z Dobronia i pewnie to załatwi, ja bym z radością do nich pojechała, ale jeszcze przez najbliższy tydzień jestem uziemiona. Quote
kasia14 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Wątek wznowiony, większość maluchów na pierwszej stronie, wszystko aktualne. Gdyby ktoś chciał pomóc w ogłoszeniach byłabym wdzięczna. Tekst można kopiować z 1 strony, są takie podstawowe, ale lepsze takie niż żadne. Część psów ma galerię. Myślę, że priorytetem jest znaleźć tymczas dla Biedronki. Ma ok. 12 lat, jest psem właściwie nieadopcyjnym. Większość dnia przesypia, w stosunku do obcych jest niesympatyczna, szczeka i straszy zębami.... Kto będzie chciał zgryźliwą, starą babcię? W schronisku jest od sierpnia 2010r. Myślicie, że ma jeszcze szansę? Quote
modliszka84 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Kasia , myślę, że trzeba jej załozyć osobny wątek... bo tutaj to zginie wśród innych.... Quote
piechcia15 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 kurcze zapomniałam o niej:( założę jej jutro wątek:( zapisze sobie aby znowu nie zapomnieć. Tylko chciałam ja najpierw poznać zanim cos o niej napiszemy, bo Patrycja mówiła że wcale nie jest taka gryząca, ona szczeka bo nie widzi i ten czarny pierun ja nakręca Quote
kasia14 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 piechcia15 napisał(a):kurcze zapomniałam o niej:( założę jej jutro wątek:( zapisze sobie aby znowu nie zapomnieć. Tylko chciałam ja najpierw poznać zanim cos o niej napiszemy, bo Patrycja mówiła że wcale nie jest taka gryząca, ona szczeka bo nie widzi i ten czarny pierun ja nakręca Może Patrycję już trochę zna? Ja próbowałam ją zagadać ale średnio mi wychodziło i nie ryzykowałam utraty palców, w biurze mi powiedzieli, żeby uważać co się przy Biedronce robi... ;) Ale nie można jej tak zostawić, nie wiele czasu jej zostało...:( Quote
Recommended Posts