mamanabank Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Więcej zdjęć: http://jamor.fotosik.pl/albumy/738876-15.html Quote
Paula03 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To nasza Tola?!?! Nie do poznania! Bawi się z psami i biega :crazyeye: Quote
Paula03 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 hehe Ten pobyt u Jamora nieźle jej służy :) Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ona tam jakiegos psa zjada :):) widzialam na watku Jamora :):) Quote
jamor Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 mamanabank napisał(a):a nawet fruwa i tu własnie widac objawy tej choroby. Ma problem z grawitacją, unosi sie ciągle do góry i inne psy muszą ją trzymac Quote
kajkoowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 jamor napisał(a):i tu własnie widac objawy tej choroby. Ma problem z grawitacją, unosi sie ciągle do góry i inne psy muszą ją trzymac :D To raczej nie straszna choroba, u Nas raczej przyciągało ją do dołu a nie do góry :) Aż nie do poznania, Tolka się bawi :loveu: Quote
Andzike Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Qrcze, Jamor, ale Ty masz podejście... :D aż miło popatrzeć jak sie psy u Ciebie zmieniaja :) Quote
mamanabank Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Bahlsa, na pomoc, są nowe zdjęcia! Quote
Romka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jamor cudotwórca!Tola na jednym zdjęciu nawet szczerzy zęby wierzyc sie nie chce,ze to ten sam pies! Quote
mamanabank Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 na początek allegro, bo inaczej, tylko my będziemy się Tolą zachwycać http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6188060 Quote
argusiowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 wow Jamor to chyba niezły czarodziej :) może ja mojego Stefana na wakacje wyślę do Jamora na turnus socjalizacyjny ;) Quote
mamanabank Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 mówią o nim dr Dolittle :-D Quote
Romka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 mamanabank napisał(a):mówią o nim dr Dolittle :-DMamanabank czy my jestesmy dobrze zsocjalizowane bo jak nie to jedziemy na wczasy do Jamora jak myslisz? Quote
mamanabank Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Romka napisał(a):Mamanabank czy my jestesmy dobrze zsocjalizowane bo jak nie to jedziemy na wczasy do Jamora jak myslisz? Ty i Romka Twoja? Czy Ty i ja? Bo jak pierwsza opcja, no to fakt, przydałoby się, a jak druga, to powiedziałabym tak pól na pół :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Figafiga Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 nie zapominajcie o Pako ;-) ha ha ha też do socjalizacji!! Quote
Ajula Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 zdjęcia obłędne, chciałabym wiedzieć, jakim sposobem Jamor tak błyskawicznie zmienia psy :hmmmm: Quote
Romka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ajula napisał(a):zdjęcia obłędne, chciałabym wiedzieć, jakim sposobem Jamor tak błyskawicznie zmienia psy :hmmmm:Mnie też to interesuje więc wybieram sie na wczasy do Jamora i zabieram Mamanabank.:diabloti:Jesteśmy takie niezsocjalizowane ,Jamorku.:kociak::kociak::dog::dog:Mamanabank będzie twierdziła,ze to nieprawda ale nie wierz jej.:buzi::nono: Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wystarczy wyobrazić sobie, że siedzisz w brudnym boksie, obok obcych ci osób, jest ciemno i zimno, co jakiś czas wchodzi gościu sprząta kupy i daje żarcie i wodę...i tak codziennie... a potem trafiasz do 5 gwiazdkowego hotelu...czysty boks, sama siedzisz, codziennie chodzisz na spacery!!!Bawisz się z pobratyńcami....a jedzonko super...i nie trzeba walczyć o nie Łatwo sobie wyobrazić i nie ma się czemu dziwić!!! Quote
Aska25 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Trzymam kciuki za nia, bo jest naprawde slodka .... Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 bardzo dziekujemy za dobre fluidy dla naszej Toleczki Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Romka napisał(a):Mnie też to interesuje więc wybieram sie na wczasy do Jamora i zabieram Mamanabank.:diabloti:Jesteśmy takie niezsocjalizowane ,Jamorku.:kociak::kociak::dog::dog:Mamanabank będzie twierdziła,ze to nieprawda ale nie wierz jej.:buzi::nono: ale wiesz, że na te wczasy musi zabrać męża, 4 dzieciaków i 3 psy o kocie nie wspomnę....gdzie się tyle kojcy wolnych znajdzie/?? Quote
mamanabank Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 A odczepcie się. Jam jest sucz wredna i zsocjalizować się nie dam :angryy: jeszcze by się okazało, że jestem do uśpienia. Quote
Recommended Posts