Madallena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja nie wiem co sie dzieje z dopcjami. Padaka jest totalna. statnie dwa miesiace i psiaki schodzily jak swieze buleczki a teraz? przedswiateczny zastoj ;/ u Was tez tak krucho z adopcjami? Quote
Romka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mamanabank napisał(a):Andzike zaczekaj, zerknij do pierwszego postu, Fizia ma mnóstwo ogłoszeń od bahlsyPytałałam czy ktos to pamięta!I nic!!Więc sugestia Madalleny była,zeby odnowić ogłoszenia to Andzike zaczęła działac!Chwalebny czyn! Quote
Madallena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No wlasnie, odnowic je trzeba bo pewnie pospadaly na setne strony... Quote
bahlsa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ja nie ogłaszałam Fizi, chyba Paula ją ogłaszała, może odnawia ogłoszenia? Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 bahlsa napisał(a):ja nie ogłaszałam Fizi, chyba Paula ją ogłaszała, może odnawia ogłoszenia? Jak nie Ty, to albo Paula albo Kaja... Jakby co to ja jeden pakiet ogłoszeń zamówilam - Kaja obiecala, ze poogłasza Madallenową Kropkę w sobotę, Fizia ogłoszenia ma, więc jak coś, to moge przeznaczyć dla innego potrzebującego :) Quote
Romka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ninka albo Laseczka są juz w takim wieku,ze powinny grzac doopkę w domu!Dziekuje Andzike! Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Fizia, zasuwaj na pierwszą maleństwo !!! :) Quote
kajkoowa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ja ogłaszałam, i ogłoszenia skończą się za około 15 dni :) Quote
mamanabank Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Fizia się zmienia na wiosnę. Wczoraj zajęło mi 5min. w boksie, żeby wziąć ją pod pachę i wynieść z boksu, wiła się trochę na początku, ale gdy tylko załozyłyśmy jej obrożę i smycz bez problemu wyszła ze schroniska, poza nim w ogóle nie boi się ludzkiej ręki jest przytulaśna, pokazuje brzuszek, biega, skacze do reki z radości, umie chodzić ładnie na smyczy, jest łagodna dla psów, nie goni kotów, koncentruje się na człowieku, no pies bezproblemowy :-) (miałam zdjęcia ale nie mam, jeden potwór mi skasował) Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mamanabank napisał(a):Fizia się zmienia na wiosnę. Wczoraj zajęło mi 5min. w boksie, żeby wziąć ją pod pachę i wynieść z boksu, wiła się trochę na początku, ale gdy tylko załozyłyśmy jej obrożę i smycz bez problemu wyszła ze schroniska, poza nim w ogóle nie boi się ludzkiej ręki jest przytulaśna, pokazuje brzuszek, biega, skacze do reki z radości, umie chodzić ładnie na smyczy, jest łagodna dla psów, nie goni kotów, koncentruje się na człowieku, no pies bezproblemowy :-) (miałam zdjęcia ale nie mam, jeden potwór mi skasował) No pies idealny :D Mamanabank, jaki potwór??? :D Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 same dobre wieści :) Fiziulec trzymaj kciuki! Dzisiaj jadę na przedadopcyjna dla Kropki! razem z Kropka :) bo muszę zobaczyć, czy dogada się z ratlerką ;) czyli jest jak chciałam, żeby było. Drugi pies w domu. A i ogródek ma :) kika, wstrzymaj sie do wieczora z ogloszeniami. Przez telefon rodzina wydawala sie byc super, wiec moze to jest to ;) Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Madallena napisał(a):same dobre wieści :) Fiziulec trzymaj kciuki! Dzisiaj jadę na przedadopcyjna dla Kropki! razem z Kropka :) bo muszę zobaczyć, czy dogada się z ratlerką ;) czyli jest jak chciałam, żeby było. Drugi pies w domu. A i ogródek ma :) kika, wstrzymaj sie do wieczora z ogloszeniami. Przez telefon rodzina wydawala sie byc super, wiec moze to jest to ;) Aaaaa :D Trzymam kciuki !!!! :) Quote
mamanabank Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 @Andzike Mamanabank, jaki potwór??? Emilka jest tym potworem, robiła zdjęcia Balbinie po południu w domu i skasowała zdjęcia z przedpołudnia :angryy: Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Madallena się nie odzywa, to ja napiszę, bo mnie z radości skręca :D :D :D Kropka pojechała do domu, więc miejsce na kanapie u Madalleny czeka na Fizię :D :D :D Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 oddalam Krpencje. Kurna, sama chcialabym z tymi ludzmi zamieszkac! cod miod malina! a ich rezydentak szynki nie lubi, wyobrazacie sobie psa, ktory nie je szynki! rozpieszczane beda psiaki, oj rozpiesczane! serce mi sie kraje, ze tego zastrasenca juz u mne nie ma. dlatego szybko muse pustke astapic i apraszam Fizie, nawet dzisiaj! Quote
Paula03 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ale super, że Kropka w już domu! Fizia zabieraj się!!! :p Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Fiziulka już niedługo będzie grzała dupinkę na kanapie :D :D :D Quote
Paula03 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jak Fizia pójdzie do DT to z ich boksu zostanie tylko Mela! Quote
Madallena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 tak kurcze, glupio mi prosc....ale .... no mam prosbe! goraca, wielka, aczkolwiek nie wiem, czy don zrealizowania. N ja nie dam rady, na 100% ale moze osoby wiozace...kurcze, fajnie by bylo, wspomnienia dawnych lat....la la la .... spelnione marzenia.... ptakow spiew.... kwieciste alejki... Quote
Recommended Posts