mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 uprzedzam prośbę o zdjęcia - mój aparat jest u Figi, zdjęć an razie nie będzie :eviltong: Quote
mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 a przeczytałaś newsa z poprzedniej strony? Fizia już po kąpieli :-) Quote
mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Fizia juz się odstresowała i nie boi się Belli, rozpoczęła się regularna gonitwa :-D szczególnie spodobał jej się Mopik i zaczepia go do zabawy, za nimi gania Hyziek i na końcu Bella :-) Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 taaaa :) jak bylo :) opowiadaj! Poka fotki! :D masz aparat, pstryknij jej troszke fot~! łap! Quote
mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Grzeczniutka była, jeszcze nigdy nie miałam takiej lekkiej kapieli, szczególnie w porównaniu z Balbiną, którą w piątek kapałyśmy z Romką, uff... A, jestem winna podziękowanie Romce za to, ze po mnie przyjechała, chociaż była juz pod schroniskiem. Wsiedliśmy do naszego samochodu, a tam prr prrr i nic, akumulator siadł ale dla Fizi kupiliśmy nowy i jazda do Warszawy aktualna :-D Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ufffffffffffff :D i do kąpieli i do akmulatora ;) to typ suni, ktora przeraza schron. Ona bedzie MEGA fajna sunia! od razu sie ogarnie ;) kurde, szelek jeszcze nie zszylam! Quote
Figafiga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 cóż za wieści!!!!!!!jestem pod wielkim wrażeniem Quote
mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Figafiga napisał(a):cóż za wieści!!!!!!!jestem pod wielkim wrażeniem U nas zawsze jazda na wariackich papierach :-D Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ciekawe jak tam bułka z pieczarkami :D No bo Fizia to wiem, że zapakowana :) No właśnie, wyjechali już? Quote
mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Nie nie, spokojnie, jeszcze jesteśmy :-) Wyjedziemy za jakieś pół godziny. Fizia niezmiennie nieodstępuje mnie na krok, do tego stopnia, że właściwie smycz jest zbędna, oczywiście po ulicy z nią nie chodzę ale w ogródku pilnuje się jak tresowana, jak na komendę noga albo równaj, patrzy w oczy i cały czas się trzyma bardzo blisko, to jest niesamowite! I tak odkąd ją wyjęłam z boksu, myślę, że będzie lekko zdezorientowana jak ją zostawię ale bardzo krótko, za chwilę znajdzie nowego przewodnika, to taka suczka jednego pana :-) Quote
Paula03 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A ja myślałam, że już w drodze jesteście! Fizia jest wspaniała, szkoda, że się z nią nie zdążyłam pożegnać! ;) Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A ja już czekam na znak od mamanabank :D :D :D A to jeszcze tyle czasu ... Ale dziś poznam Fiziunie ;) I dobrą kobietę Madallene :D Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mi tez bedzie bardzo milo poznac kawałek łowickiej ekipy ;) Rany rany! no jedźcie juz :P Tylko spokojnie mi na drodze, bo Fizie wieziecie :D Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Aaaaaaa :D czyzbym awansowała do łowickiej ekipy???:multi::multi::multi: Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Patrz na swoje sygnature :D mozna Cie tam wsadzic ;) Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Madallena napisał(a):Patrz na swoje sygnature :D mozna Cie tam wsadzic ;) Buhahahhaa ;) no fakt :D bo ja serce oddałam Łowiczowi, jak to pisałam na którymś wątku ;) I nie mówie tu o mleku i dżemach ;) Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 poczekaj, poznasz smak łowickich bułek z pieczarkami to oddasz nie tylko serce :P:P Quote
Figafiga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 te bułeczki, o których piszesz to można kupić w małym barze niedaleko stacji, bo na stacji to nic szczególnego juz nie ma - bida z nędzą jak się mówi, mam nadzieję ciotka, że będziesz nas zasypywać zdjęciami Fiziulki...pozdrawiam cię serdecznie Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 widzialas moje watki :D pekaja w szwach od fotek i informacji. czesto gadam sama do siebie ;) ciekawe, czy Fizia w ogole do mnie przyjedzie! Byc moze czeka ja niespodzianka w postaci DS bo sie dziewczyna jedzie zaprezentowac ;)andzike mowila :P Quote
Figafiga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 aha, czyli prezentacja się szykuje, oby się tak stało ;-) a wątków nie widziałam....niestety, bo nie siedzę długo na dogo...obrz...bym laptopa, no wiesz.... ha ha ha Quote
Recommended Posts