Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fizia juz się odstresowała i nie boi się Belli, rozpoczęła się regularna gonitwa :-D szczególnie spodobał jej się Mopik i zaczepia go do zabawy, za nimi gania Hyziek i na końcu Bella :-)

Posted

Grzeczniutka była, jeszcze nigdy nie miałam takiej lekkiej kapieli, szczególnie w porównaniu z Balbiną, którą w piątek kapałyśmy z Romką, uff...

A, jestem winna podziękowanie Romce za to, ze po mnie przyjechała, chociaż była juz pod schroniskiem. Wsiedliśmy do naszego samochodu, a tam prr prrr i nic, akumulator siadł ale dla Fizi kupiliśmy nowy i jazda do Warszawy aktualna :-D

Posted

Nie nie, spokojnie, jeszcze jesteśmy :-) Wyjedziemy za jakieś pół godziny. Fizia niezmiennie nieodstępuje mnie na krok, do tego stopnia, że właściwie smycz jest zbędna, oczywiście po ulicy z nią nie chodzę ale w ogródku pilnuje się jak tresowana, jak na komendę noga albo równaj, patrzy w oczy i cały czas się trzyma bardzo blisko, to jest niesamowite! I tak odkąd ją wyjęłam z boksu, myślę, że będzie lekko zdezorientowana jak ją zostawię ale bardzo krótko, za chwilę znajdzie nowego przewodnika, to taka suczka jednego pana :-)

Posted

Madallena napisał(a):
Patrz na swoje sygnature :D mozna Cie tam wsadzic ;)

Buhahahhaa ;) no fakt :D bo ja serce oddałam Łowiczowi, jak to pisałam na którymś wątku ;) I nie mówie tu o mleku i dżemach ;)

Posted

te bułeczki, o których piszesz to można kupić w małym barze niedaleko stacji, bo na stacji to nic szczególnego juz nie ma - bida z nędzą jak się mówi, mam nadzieję ciotka, że będziesz nas zasypywać zdjęciami Fiziulki...pozdrawiam cię serdecznie

Posted

widzialas moje watki :D pekaja w szwach od fotek i informacji. czesto gadam sama do siebie ;)

ciekawe, czy Fizia w ogole do mnie przyjedzie! Byc moze czeka ja niespodzianka w postaci DS bo sie dziewczyna jedzie zaprezentowac ;)andzike mowila :P

Posted

aha, czyli prezentacja się szykuje, oby się tak stało ;-) a wątków nie widziałam....niestety, bo nie siedzę długo na dogo...obrz...bym laptopa, no wiesz.... ha ha ha