Cudak Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dziękuję, że zaglądacie :loveu: i bardzo proszę o wsparcie... Niedługo postara się wystawić bazarek dla kotów, może uzbiera się parę zł... Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 kociaki trzymajcie się dzielnie, Cudak cuda czyni;) Quote
Cudak Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Jeszcze jedna kartka dla stałego deklarowicza czeka :razz: Nikt się nie skusi? :-( Quote
Szarotka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Kamila Proc']Cudak czyni cuda. Dobre![/QUOTE] Wiara podobno tez :):) [quote name='Cudak']Jeszcze jedna kartka dla stałego deklarowicza czeka :razz: Nikt się nie skusi? :-([/QUOTE] Skusi, sie skusi, tylko musimy przydusic :):) Quote
agat21 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 dopiero dziś weszłam na dogo i znalazłam informację w skrzynce. deklaruję stałe 5 złociszy sama karmię moje piwniczne koty (narażając się na wściekłość i szykany "miłych" sąsiadów) i wiem, jakie to ważne, żeby nie zawieść zaufania tych kocich stworzonek :) jak czekają na żarełko, to nie ma przebacz ;) poproszę o dane do wpłat Quote
Cudak Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='agat21']dopiero dziś weszłam na dogo i znalazłam informację w skrzynce. deklaruję stałe 5 złociszy sama karmię moje piwniczne koty (narażając się na wściekłość i szykany "miłych" sąsiadów) i wiem, jakie to ważne, żeby nie zawieść zaufania tych kocich stworzonek :) jak czekają na żarełko, to nie ma przebacz ;) poproszę o dane do wpłat Witaj :) Dziękuję :loveu::loveu::loveu: i poproszę o Twój adres na PW (dla pierwszych 5. stałych deklarowiczów obiecałam pocztówkę). Mamy już 30 zł stałych deklaracji :multi: Konto podane jest w 1. poście. Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty ze Stepnicy" Quote
Szarotka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Koty juz niedlugo, najpozniej w niedziele moj tz. wraca. Quote
Cudak Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='Szarotka']Koty juz niedlugo, najpozniej w niedziele moj tz. wraca. Czekamy na TŻeta :kciuki: Udało się zamówić karmę wyszukaną przez zołzowatą :multi: Przyjdzie aż 7 worków po 20 kg (3 dla kotów z portu, 4 dla Karmiciela pozostałych stad, bo pieniądze były jeszcze zbierane wspólnie). Powinna niedługo dojść. Czyli mamy ok miesiąca, żeby uzbierać kasę na następne zamówienie :multi: Quote
Estrella Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Cudak napisał(a):Czyli mamy ok miesiąca, żeby uzbierać kasę na następne zamówienie :multi:a ile potrzeba? Quote
Cudak Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Estrella napisał(a):a ile potrzeba? Tyle, co w tytule wątku, czyli min 300 zł... Quote
Cudak Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Potrzebuję adresów Szarotki (może być kanadyjski, znaczek nie jest dużo droższy ;)), Javeny i agat21, żeby wysłać obiecane pocztówki dla pierwszych 5 stałych deklarowiczów :loveu: Quote
Estrella Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Cudak napisał(a):Tyle, co w tytule wątku, czyli min 300 zł... a, no tak :) podnoszę kociaki Quote
Cudak Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Dziękuję, że zaglądacie i podnosicie :loveu: Doszła wpłata: 10.03.11 Alicja S., Siedlecin 20 Czy to od kogoś z dogo? Dziękuję w imieniu kotów :loveu: Quote
azalia Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Tak jestem z dogo,Alicja S to ja czyli na dogomanii-Azalia.Pozdrawiam,postaram się za jakiś czas coś dorzucić kociakom. Quote
Cudak Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='azalia']Tak jestem z dogo,Alicja S to ja czyli na dogomanii-Azalia.Pozdrawiam,postaram się za jakiś czas coś dorzucić kociakom. Bardzo Ci dziękuję :loveu::loveu::loveu: Pilnie szukamy DT/DS dla tej oswojonej kotki z portu :( Quote
Recommended Posts