Cudak Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 AlfaLS :loveu::loveu::loveu: Wymiziaj Helenkę ode mnie :loveu: Quote
beataczl Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 cudowne wiesci o Helence! AlfaLS dziekujemy! :loveu: Quote
Cudak Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Bardzo prosimy o pomoc dla pozostałych kociaków z portu... Quote
AlfaLS Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Helenka już coraz pewniejsza, chodzi sobie po całym mieszkaniu, zaczęła się dziś bawić kuleczką i wstążeczką na patyczku :multi:. Coraz mniej w niej stresu a coraz więcej ciekawości :lol:. Może jutro zrobię jakieś nowe fotki pięknej Heleny........ Cudak - Helena wymiziana i nawet jej się to spodobało:loveu: Quote
Cudak Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Podnoszę... potrzebujemy stałych deklaracji na karmę :-( AlfaLS jak kicia? Quote
Cudak Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Doszły dwie wpłaty na konto Fundacji: Tobiasz S. Opole 33 zł (ktoś z dogo? LeCoyotte?) i od pani Hanny z facebooka Bardzo dziękuję w imieniu kotów :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
Igiełka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 AlfaS wspaniałe wieści :) śliczna szczęśliwa Helenka:) Quote
Cudak Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 AlfaLS napisał(a):Helenka już coraz pewniejsza, chodzi sobie po całym mieszkaniu, zaczęła się dziś bawić kuleczką i wstążeczką na patyczku :multi:. Coraz mniej w niej stresu a coraz więcej ciekawości :lol:. Może jutro zrobię jakieś nowe fotki pięknej Heleny........ Cudak - Helena wymiziana i nawet jej się to spodobało:loveu: Czekamy na fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Cudak Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Bardzo prosimy o wpłaty na jedzonko dla portowych kociaków :( Quote
Cudak Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 AlfaLS wszystko w porządku u Helenki? :) Quote
AlfaLS Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Cudak']AlfaLS wszystko w porządku u Helenki? :) w najlepszym. Wczoraj jej zrobiłam kilka fotek, dziś też postaram się jakieś zrobić. Wstawię tu i na miau i ruszymy z tym ogłoszeniem w poczekalni TOZ-u . A na te ogłoszenia, które Helenka już ma zadzwonił ktoś? Ona jest naprawdę super kicia, na razie najbardziej kocha jedzonko. Jak tylko idę do kuchni to zaraz przybiega bo wie, ze cos wytarguje. Je chętnie wszystko ale szyneczka to jej przysmak :lol: Postaram się wieczorem wstawić fotki. Quote
Cudak Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Cieszę się, że wszystko dobrze u naszej szczęściary z portu ;) Nikt nie dzwonił :( ale to pewnie z powodu miejscowości (była wpisywana w tytuł ogłoszeń) - ludziom nie chce się jechać po kota na wieś, której nazwy nie kojarzą... W mieście szanse na domek bardzo rosną.. To, że jest w domu to też ogromny plus - bo ludzie wolą jednak czystego kotka, niż bezdomnego. Estrella też obiecała pomóc w ogłoszeniach :loveu: Quote
Cudak Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Bardzo prosimy o wpłaty na konto: Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty ze Stepnicy" W niedzielę chcę złożyć zamówienie na lepszą karmę i puszki dla tej chudzinki z portu, żeby ją odkarmić. Czy ktoś się dołoży? :-( Quote
Szarotka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Moja deklaracja bedzie dopiero ok. 15 marca, bo tak wolno idzie............... Quote
Cudak Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Szarotka napisał(a):Moja deklaracja bedzie dopiero ok. 15 marca, bo tak wolno idzie............... Dziękuję :) Dobrze, że ok 15. bo stałe deklaracje będą szły na karmę dla wszystkich kotów z portu. Teraz chodzi gównie o tego chudego kotka i to zamówienie będzie głównie ze względu na niego. (Musze też zdobyć receptę na lek na grzybicę dla niego, bo te zmiany skórna to najprawdopodobniej właśnie grzyb...) Quote
beataczl Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 karteczka doszla ze Stepnicy! dziekuje bardzo! naprawde ladna :) Quote
Cudak Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 beataczl napisał(a):karteczka doszla ze Stepnicy! dziekuje bardzo! naprawde ladna :) Na razie poszła tylko do Ciebie i Estrelli, bo nie dostałam jeszcze adresów 3 pozostałych stałych deklarowiczów, dla których obiecane były kartki.. ;) Quote
Estrella Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 kartkę dostałam, bardzo dziękuję! a przelew poszedł dopiero dziś, przepraszam, że tak późno. Od Krystyny S. ze Słupska będzie Quote
Recommended Posts