Cudak Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Była dziś u mnie Pani Basia (która karmi koty portowe), po karmę od zołzowatej, za którą bardzo dziękuję :loveu: i mówiła, że doszło sporo nowych, dorosłych kotów :shake: Masakra z tymi ludźmi, którzy je tam podrzucają :angryy: Dzięki envy1 i andukowi w lokalenej gazetce pojawił się artykuł o wolno żyjących kotach ze Stepnicy, mi.in z apelem by ich nie podrzucać... widać efekt przyniósł odwrotny od oczekiwanego :( Nawet nie chcę myśleć, co będzie jak one zaczną się tam kocić... Quote
Igiełka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Szarotka']Wiem, ze jest. Jak jestem w dobrej formie to nie bylo sytuacji, zebym nie wymolestowala. Narazie nie dam rady, bo moj tz. plywa po morzach poludniowych a ja mam firme na glowie, psa, dwa koty ( jeden ma 21 lat i musze jej robic lewatywe - sama), no i maluje w miedzyczasie, juz zaczelam. Koty potrzebja karme, bo ich zycie strasznie marne!!!!!! Jestem maly glodny kotek Pusty brzuszek, zadnych psotek zadnych figli ni zabawy jak mam wciaz brzuszek pustawy Jestem glodny jestem chory, w nocy snia mi sie potwory co jedzenie kradna moje, ja na nogach ledwo stoje. Prosze bardzo drogie ciotki moglbym byc piekny i slodki gdyby choc co jesc mial to bym sie z tej zimy smial. fajny wierszyk :) Quote
Igiełka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Cudak']Była dziś u mnie Pani Basia (która karmi koty portowe), po karmę od zołzowatej, za którą bardzo dziękuję :loveu: i mówiła, że doszło sporo nowych, dorosłych kotów :shake: Masakra z tymi ludźmi, którzy je tam podrzucają :angryy: Dzięki envy1 i andukowi w lokalenej gazetce pojawił się artykuł o wolno żyjących kotach ze Stepnicy, mi.in z apelem by ich nie podrzucać... widać efekt przyniósł odwrotny od oczekiwanego :( Nawet nie chcę myśleć, co będzie jak one zaczną się tam kocić... tragedia tych niechcianych coraz więcej :( Quote
Szarotka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Cudak napisał(a):Widać masz większą siłę przebicia :evil_lol: Piękny wierszyk!! :) Mogę skopiować do 1. postu, żeby nie zginął? I na wątek na miau? Jasne. :):) Quote
Szarotka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Najgorsze to, ze sa nie wysterlylizowane........, bo tak mozna bez konca.......... Quote
Javena Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Wysłałam skromną dyszke ,może troche póżniej uda mi sie wiecej? Quote
Cudak Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Szarotka napisał(a):Najgorsze to, ze sa nie wysterlylizowane........, bo tak mozna bez konca.......... Staramy się je sterylizować, w zeszłym roku zostało wysterylizowane prawie całe stado portowe, ale co z tego jak podrzucane są nowe :angryy: i naprawdę ciężko je wyłapać w tak dużym stadzie :shake: Javena napisał(a):Wysłałam skromną dyszke ,może troche póżniej uda mi sie wiecej? Bardzo się cieszę :multi: i bardzo Ci dziękuję :loveu: Quote
Cudak Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Do pierwszych trzech osób, które zadeklarują wpłacać min 5 zł miesięcznie, na konto Fundacji KD, na karmę dla naszych stepnickich kotów, obiecuję wysłać pocztówkę z pozdrowieniami ze Stepnicy!! Kto chętny? :razz: Quote
Szarotka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Deklaruje 10 zl., ale dopiero od kwietnia. Jak chodzi o kartke to dopiero w lecie :):) Quote
Cudak Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Szarotka napisał(a):Deklaruje 10 zl., ale dopiero od kwietnia. Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Szarotka napisał(a):Jak chodzi o kartke to dopiero w lecie :):) O. Czemu dopiero w lecie? Quote
Szarotka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 No bo do Kanady nie bedziesz kartki wysylac :):) pewnie za drogo :):)Ciotka Cudak obiecuje Ci pomoc znalezc deklaracje, ale za jakies 2 tygodnie, bo naprawde to, ze przychodze na dogo, to kwestia uzaleznienia. Powinno mnie tu nie byc :):) Quote
Cudak Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Szarotka napisał(a):No bo do Kanady nie bedziesz kartki wysylac :):) pewnie za drogo :):) W takim razie mam nadzieję, że do lata mnie szlag nie trafi :evil_lol: i że nie zapomnę ;) Szarotka napisał(a):Ciotka Cudak obiecuje Ci pomoc znalezc deklaracje Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Będę Ci dozgonnie wdzięczna :) Szarotka napisał(a):ale za jakies 2 tygodnie, bo naprawde to, ze przychodze na dogo, to kwestia uzaleznienia. Powinno mnie tu nie byc :):) :evil_lol: Quote
Cudak Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Szarotka napisał(a):Podniose koty, powinnam sie leczyc :):) Lepiej się nie lecz :evil_lol: Nikt więcej nie chce pocztówki? :( Czekają jeszcze dwie... i koty też czekają. Quote
Szarotka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Cudak']Do pierwszych trzech osób, które zadeklarują wpłacać min 5 zł miesięcznie, na konto Fundacji KD, na karmę dla naszych stepnickich kotów, obiecuję wysłać pocztówkę z pozdrowieniami ze Stepnicy!! Kto chętny? :razz: Kto nastepny ??????????? jedyne 5 zlotych :):) Quote
Szarotka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 No i niestety, ale od 15 kwietnia, bo jak wysle pierwszego to lezie dwa tygodnie .......... Quote
Cudak Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Estrella napisał(a):zapisuję wątek Dzięki :loveu: Szarotka napisał(a):No i niestety, ale od 15 kwietnia, bo jak wysle pierwszego to lezie dwa tygodnie .......... Nie ma sprawy :) Quote
__Lara Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ale tu się fajny ruch zrobił :D :D :D dzięki Wam wszystkim :D Quote
Cudak Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Dotarły dziś do nas 2 worki Kitekata od Kociej Skarbonki (z miau) Będziemy mieli więcej czasu, by uzbierać na kolejne zamówienie... Quote
Cudak Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Podnoszę.. [quote name='cudak']nikt więcej nie chce pocztówki? :( czekają jeszcze dwie... I koty też czekają.[/quote] Quote
Szarotka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Niestety cudak bez molestacji sie nie obedzie :):) ale widocznie ciotki tak lubia :):) Quote
Szarotka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Musze sobie tez pojeczec, bo przez pomylke wymazalam bazarki z kartki ewidencyjnej i nie pamietam co jestem komu krewna........... Quote
Cudak Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Szarotka']Niestety cudak bez molestacji sie nie obedzie :):) ale widocznie ciotki tak lubia :):)[/QUOTE] Jak lubią, to nie ma wyjścia :evil_lol: Tylko jeszcze trzeba umieć to robić :shake: [quote name='Szarotka']Musze sobie tez pojeczec, bo przez pomylke wymazalam bazarki z kartki ewidencyjnej i nie pamietam co jestem komu krewna...........[/QUOTE] Niedobrze :shake: ale za to jakie to ćwiczenie dla szarych komórek, żeby przypomnieć sobie, co wylicytowałaś ;) Quote
Marycha35 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Szarotko wierszyk jest oczywiście smutny....:) a ja dziś trochę sępiłam na uczelni, jutro też będę, bo coś brać studencka gołodupcowa!!!!! Quote
Recommended Posts