Jump to content
Dogomania

Sznaucer mini - przerażony Dropsik srajek i lejek szuka ... albo i nie szuka...

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a pytasz naprawdę czy chciałaś coś przekazać głębszego? albo...? :niewiem:

Pytam naprawdę, bo jak mnie grypsko łamało, to nawet paznokcie mnie bolały;-)

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka napisał(a):
Dropsik nie wybiera się do DS?? Malawaszka czy Ty go oddasz???

oddam, ale on się póki co nie podoba nikomu :niewiem: jest na allegro i na stronce, ale ani jednego zapytania nie było - nie wiem pewnie jak odrośnie broda to będą kolejki się ustawiać bo tak to ludzie nie widzą... no i on póki co nie bardzo się nadaje do adopcji - chyba, że ktoś by się podjął socjalizowania go, tak jak z Elvisem się udało znaleźć Pana który będzie rehabilitował łapkę, tak dla Dropsa potrzebny ktoś kto będzie rehabilitował duszę :roll:

A jakby ktoś pytał to na szczęście antybiotyk działa i dziś już mniej kaszlemy :lol:

i zdjęcia sprzed kilku dnia jak jeszcze było ładnie

Posted

zerduszko napisał(a):
On juz sporo wyładniał. Timi przyjechał do mnie w ten sam dzień, co Drops do Ciebie, nie? Trochę to zabawne... życie.

no nawet pan doktor jak go zobaczył wczoraj powiedział, że super już wygląda - nie ma tych łysych placków, kolor się poprawił, ale co zrobisz... Timi miał mnóstwo amatorów bo wyglądał rasowo :lol: no - oni z tego samego dnia są :lol:

wyrównałabym mu te kudełki trochę maszynką, ale chyba by umarł ze strachu... nie czas jeszcze

Posted

Warszawa:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=924102987

napisałam do panienki... dostałam odpowiedź...

Nie oddawałabym go gdyby moja decyzja nie była ostateczna. jeśli zajmuje się pani sznaucerami to wie Pani napewno że są bardzo czujne. Mieszkam w bloku i byle stuknięcie powoduje u psa okropne szczekanie. Nie pozwolę aby moje dziecko było znerwicowane i niewyspane. Pozatym tego psa mam od 3 lat i nie dziwię się dlaczego poprzedni właściciele go oddali.

nie wiem - po takim czymś mam ochotę Dropsa nie oddawać - ludzie nie wychowają, biorą sznaucerki bo rasoowweeee i łaaadneeee a potem wypieprzają na zbity ryj... ale mi się ciśnienie podniosło... tylko psa szkoda... 10 lat ma...

Posted

malawaszka napisał(a):
Warszawa:

nie wiem - po takim czymś mam ochotę Dropsa nie oddawać - ludzie nie wychowają, biorą sznaucerki bo rasoowweeee i łaaadneeee a potem wypieprzają na zbity ryj... ale mi się ciśnienie podniosło... tylko psa szkoda... 10 lat ma...

Ciotka nie stesuj się .... ciesz się ze nie dostajesz smsow ze ktos chce kupic Twoje noszone rajstopy :)
Dropsik znajdzie super dom .... tylko ludź jego sie jeszcze nie trafił .

Posted

marlenka napisał(a):
Ciotka nie stesuj się .... ciesz się ze nie dostajesz smsow ze ktos chce kupic Twoje noszone rajstopy :)

Ke??

Panna powinna napisać tak: nie pozwole, zeby moje dziecko było takim egoistą i nieodpowiedzialnym leniem jak ja :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ke??

Panna powinna napisać tak: nie pozwole, zeby moje dziecko było takim egoistą i nieodpowiedzialnym leniem jak ja :lol:

Zerduszko takie są niesety minusy podawania swojego numeru telefonu w ogłoszeniach , ten sms to pikus przy tych co przychodziły .

Posted

e tam ja się nie przejmuję tym , nie odpisuje chyba ze juz przeginają to pisze ze jeszcze jeden taki sms- a ide na policję więc jak toś ma telefon na abonament to sie przestraszy.

Posted

malawaszka napisał(a):
Warszawa:

Malawaszka, aż się ciśnie, żeby napisać tej głupiej krowie parę ciepłych słów... A przedewszystkim to, że 10 letnich psów się nie oddaje - jak chce się go pozbyć to niech go uśpi. Może taka wizja trochę by jej do rozumu przemówiła...
A wogóle nie piszcie mi takich rzeczy - mi się teraz ABSOLUTNIE nie wolno denerwować, muszę w całości w dwupaku dzielnie dotrwać conajmniej do 3 marca - uniesienia nie wskazane...

Posted

Nie unoś się Gameta!!!! ja jej napisałam własnie te kilka ciepłych słów o oddawaniu 10 letniego psa i taką własnie odpowiedź dostałam - zero emocji - tępa dzida i tyle... widać, że wzięła rasowego psa bo rasowy a zupełnie go nie kocha ...

trzymam :kciuki: za Twoje dotrzymanie w dwupaku do terminu!!!!

Posted

Ale wiesz, w sumie co się dziwimy - to jest ktoś, kto kupuje 500 tipsów i 4 opakowania chińskiego preparatu do usuwania złogów z jelit oraz e-papierosa.
A w dodatku pojawił jej się w domu "malutki członek" - wiesz, taka męska niedoskonałość może frustrować tipsową panienkę z wieczną sraczką rzucającą palenie...

Posted

gameta napisał(a):
Ale wiesz, w sumie co się dziwimy - to jest ktoś, kto kupuje 500 tipsów i 4 opakowania chińskiego preparatu do usuwania złogów z jelit oraz e-papierosa.
A w dodatku pojawił jej się w domu "malutki członek" - wiesz, taka męska niedoskonałość może frustrować tipsową panienkę z wieczną sraczką rzucającą palenie...

hahahaha i już mamy portret psychologiczny lalki :evil_lol: i jeszcze dodałabym jedno - rzuciła palenie bo zaszła więc nerwowa się stała i na psie się wyładowała i go wyje...ła :oops: ale mega rym... idę spać

Posted

budzę się dziś rano patrzę na Dropsikowe legowisko - NIE MA.... patrzę na łóżko - NIE MA, patrzę na kanapę gdzie sypia Luna - NIE MA, patrzę na Pepowe legowsko - JEST!!!!! RAZEM Z PEPĄ!!!!! na małym legowisku :mdleje: i ona go nie wygnała!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
budzę się dziś rano patrzę na Dropsikowe legowisko - NIE MA.... patrzę na łóżko - NIE MA, patrzę na kanapę gdzie sypia Luna - NIE MA, patrzę na Pepowe legowsko - JEST!!!!! RAZEM Z PEPĄ!!!!! na małym legowisku :mdleje: i ona go nie wygnała!!!!!

Twoja Pepa bierze przykład z mojej?? Oszalały nam te suki :D