Elitesse Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181078-sA-odkie-krA-wki-dla-Dropsika-do-14-marca-2010 :loveu: zapraszam :loveu: Quote
malawaszka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Aga Dropsiątko dziękuje!!!!! :Rose: Quote
malawaszka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 przez to moje chorowanie zapomniałam napisac, że Dropsik już zdrowy, kaszel teraz mam ja :cry: chłopak bryka jak młody bóg, a nawet sam sobie poradził z ułamanym pazurem - albo go zgubił na spacerze albo nie wiem gdzie bo go nie ma, krew się nie lała :klacz: To kochany psiak naprawdę - na łąkach już go puszczam bez smyczy - pilnuje się bardziej niż moje baby :lol: szaleje, dostaje głupawek i w ogóle jest cudny! tylko gorzej z ludźmi :( ciągle się boi, ciągle się kuli jak ktoś obcy chce go dotknąć, nie wiem czy to się dużo da poprawić jeszcze. Drops zawojował Pepowe serce :lol: najlepsze jak rano o 7 najdzie ich na przepychanki i amory - wrrrrr Quote
zerduszko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 malawaszka napisał(a): tylko gorzej z ludźmi :( ciągle się boi, ciągle się kuli jak ktoś obcy chce go dotknąć, nie wiem czy to się dużo da poprawić jeszcze. A po co obcy mają macać psa? Ty siebie pozwalasz? :evil_lol: Quote
AnkaG Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Starej Pepuli na amory się zebrało :) no w końcu krew nie woda ... Quote
malawaszka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 zerduszko napisał(a):A po co obcy mają macać psa? Ty siebie pozwalasz? :evil_lol: hehe no niby nie, ale ja z daleka na obcych się nie wydzieram :lol: a Drops potrafi wgapiać się okna u moich rodziców i jak kogoś tam zobaczy to się drze :shock: :lol: czubek Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dropsik dzisiaj kurcze jak tak biega to jak całkiem normalny psiak... Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 żeby on był taki przy innych ludziach też to byłoby super Quote
malawaszka Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Pan Dostojny we wtorek za tydzień straci klejnoty rodowe :scared: oby nic do tego czasu nie wydumał... Możliwe, że w poniedziałek spotkamy się z behawiorystką bo potrzebuję porad co dalej robić, żeby było dobrze w Dropsikowej główce nie tylko w naszym towarzystwie Quote
AMIGA Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A co tu taka cisza? Czyżby Pan Dostojny się tak zmienił, że już nic o nimnie można powiedzieć?? Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 No własnie nie zmienia się ostatnio za wiele - no może jakieś minimalne postępy są - mniej szczeka jak ktoś przyjdzie - tzn szybciej przestaje więc uważam, że to postęp :lol: a tak - biega jak szalony, kręci młynki i mysli, ze jest u siebie :cry: Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 no nie ma racji bo wtedy koniec z tymczasami :( Quote
AMIGA Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ojoooj Dropsik - popraw się i szuruj do nowego domku, Nawet się nie wygłupiaj Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 we wtorek jak nic nie wymyslą głupiego Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 wiesci z forntu takie, ze przełożone na jutro wszystko - z winy i mojej i weta bo jak miałam wczoraj dzwonić żeby przełożyć bo nie mam samochodu dziś to zadzwoniła wetka, ze mają jakies wyjazdowe zlecenie i im też nie pasowało, więc kciuki jutro o 10 poprosimy Quote
malawaszka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 no to jesteśmy jakby się ktoś martwił wszystko poszło sprawnie - nawet asystowałam, szwy ma Dropsik rozpuszczalne więc nie będzie trzeba wyciągać, jedno jajuszko było albo uszkodzone od uderzenia :( albo niedorozwinięte - mam nadzieję że jednak to drugie... najlepsze - chip Dropsa jest zarejestrowany na kogoś!! nie jest to schronisko - jakaś kobita i wsie jej dane są ogólnie dostępne w bazie safe-animal :lol: kocham ten kraj po prostu... Quote
zerduszko Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Trzymałam kciuki ;) Ps. Kontaktowałaś się z ta kobietą?? Quote
AMIGA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Oczywiście, że wciąż o Was myślałam i czekałam na wieści. Suuuper, że wszystko poszło jak z płatka :-) Czy teraz, skoro już jest znany właściciel to coś zmienia? Quote
Elitesse Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 uff wlasnie mialam do ciebie pisac co tam :) Quote
Recommended Posts