Jump to content
Dogomania

Sznaucer mini - przerażony Dropsik srajek i lejek szuka ... albo i nie szuka...

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
A mieliście to spotkanie ze specjalista??

nie mieliśmy bo się nie możemy zgrać :( jak Ewa mogła to ja nie mogłam i odwrotnie :( teraz jesteśmy umówione na poniedziałek/wtorek

Posted

Dropsik i Kruszynka:multi:- piękna z nich para rozrabiaków :evil_lol:. Miała szczęście maleńka, że ocaliła życie i trafiła do Ciebie :loveu:

Posted

[quote name='zerduszko']Ty leniuchu, nowy temacik dawaj :P Śliczne łobuzy :)

hahah po co nowy - kolejny temat, na którym będziemy tylko my jak oni i tak razem na fotkach :lol:

Drops sportowiec

biegacze kurka wodna :lol:

Posted

Powiedz, ze dzwoniłas do naszej bajkopisarki :razz:

Zaraz go Damianowi pokarzę. Jak brałyśmy chłopaków, to mu pokazałam też Dropsa i stwierdził, że "nasz" ładniejszy. Typowy laik :lol:
Nie do poznania aniołek z Dropsa :loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Weź mi tego nie rób. Wyjdę na idiotkę, ja tu mieszkam :lol:

spoko spoko - napiszę do niej maila tylko muszę pomyśleć co napisać - jak masz jakieś pomysły to dawaj...

Posted

malawaszka napisał(a):
spoko spoko - napiszę do niej maila tylko muszę pomyśleć co napisać - jak masz jakieś pomysły to dawaj...

Ty kłamliwa sko!! :evil_lol: Czy taki początek może być?

Posted

Drops wykąpany, a właściwie kąpaliśmy sie razem :mdleje: polewałam go wodą trzymając na kolanach :lol: jutro spróbuję go obciąć, ale nie wiem czy mi się to uda bez stołu trymerskiego, a konkretniej bez tej cholernej szubienicy i innych podtrzymywaczy :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
Drops wykąpany, a właściwie kąpaliśmy sie razem :mdleje: polewałam go wodą trzymając na kolanach :lol: jutro spróbuję go obciąć, ale nie wiem czy mi się to uda bez stołu trymerskiego, a konkretniej bez tej cholernej szubienicy i innych podtrzymywaczy :roll:

Jak moja Klucha jeszcze nie rozumiała, że obcinanko to fajna sprawa, to ją do kozła do cięcia drewna przywiązałam :lol: Może uda Ci się coś wymyślić.

Posted

no ale i tak nie wiem co to za kozioł? ja planuję pomolestować TZ żeby mi zrobił taką szubienicę.... kiedyś... na pewno nie będzie tego na to dzisiejsze obcinanie :lol: do klamki przywiążę