Jump to content
Dogomania

Bokser mix Pedro- bez palca, bez brody, bez domku... Czeka znów na dom w Milanówku...

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']łał, na zdjęciach hotelik wygląda fantastycznie(znalazłam na fb)[/QUOTE]

[quote name='agnieszka32']Też zerknęłam - wygląda wspaniale i świetne zdjęcia :)[/QUOTE]

I zwierzaki dostają mnóstwo miłości i opieki. Mamy tam też nasze boksie z Fundacji- każdy jeden odżywa u Marty ;)

Posted

A z hotelowych wieści ;)

"Pedro poczuł zew wolności i za wszelką cenę chce opuścić kojec,a nawet mały wybieg,dalej nie wiemy,ale ryzykować nie chcemy.Jest w swym postanowieniu bardzo wytrwały i konsekwentny,do tego stopnia,że zastosował wspinaczkę wręcz wysokogórską po kratach..."

Posted

A to łobuz! Super wygląda, pod koniec mies. postaram się ponowić pakiecik, ktoś Go w końcu MUSI pokochać.
Czy mogłabym prosić o jakieś info nt. hoteliku? Ceny, warunki itp. pliz? Czy trza dzwonić?

Posted

Amazonka71 napisał(a):
A to łobuz! Super wygląda, pod koniec mies. postaram się ponowić pakiecik, ktoś Go w końcu MUSI pokochać.
Czy mogłabym prosić o jakieś info nt. hoteliku? Ceny, warunki itp. pliz? Czy trza dzwonić?

Amazonka! Najlepiej zadzowonić ;)

• 2 weeks later...
Posted

bakusiowa napisał(a):
Proszę o numer konta na pw. Chciałam dać pieniądze na jedzonko dla chłopaka.

Pięknie dziękuję Cioteczko! Dam Ci swój nr konta, dodam do tego jeszcze parę wpłat z bazarków na Pedra i przeleję wszystko do Reetje.

Posted

[SIZE="6"]Dla kochanego Pedrusia, specjalne zamówienie z dogo poczty od Bakusiowej.

[SIZE="6"]Pedrusiu ,życze Ci ,abyś w Nowym Roku 2012 ,znalazł najcudowniejszy domek na ziemi i ludzi ,którzy Cię pokochają. .

[SIZE="5"][FONT="Arial Black"][SIZE="5"]Bakusiowa.[/FONT]