Irma32 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Greven']W drodze... Zbliżenie na oczy, 4 doba po zabiegu, wg mnie super! My też już po ;) Potwierdzam co napisała Sandra ;) Jestem zdumiona reakcją mojego dziecka na Ritę (pozytywną) a Ritka jest rzeczywiście spokojna. Stresa miała ale mam wrażenie, że obie strony zachowały się ok. Quote
Cudak Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Irma32 napisał(a):dwa zdjęcia ale za to 2 razy ;-) a ja proszę o więcej ;) Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No już, już - musiałam pozabawiać moje stęsknione psy :lol: Zapoznanie i Rita z miną "Może już wrócimy do domu?" Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 W domu króluje Baset :lol: jego popisowy numer :lol: i Ritka pod stołem Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 "Wyjść, czy nie wyjść - oto jest pytanie!" zazdrosny Baset Quote
LAZY Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 My tez juz w domu. Musielismy jeszcze sprawdzić co nam w aucie podczas drogi powrotnej piszczało! Okazało sie, ze to jedynie klocki hamulcowe do wymiany. Rodzinka sympatyczna. Synowie extra (najstarszy był tylko przelotem, ale to ten wiek, kiedy ze starymi sie nie siedzi;). Za to Roch i Przemek (mam nadzieje, ze nie pomyliłam imienia) to fajne chłopaki. Roch rzeczywiście reagował na Ritę super. Rita owszem nieswoja, ale moja mama twierdzi, ze spodziewała sie, ze bedzie gorzej, wiec nie było źle. Lecę na obiad bo padam. Wpadnę jeszczę tutaj później na zdjęcia, bo tych to coś mało! Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 LAZY napisał(a): Musielismy jeszcze sprawdzić co nam w aucie podczas drogi powrotnej piszczało! Okazało sie, ze to jedynie klocki hamulcowe do wymiany. Dobrze, że tylko klocki, bo w pewnym momencie nieciekawie to brzmiało. Mało zdjęć?! 16 to mało??? :lol: Zaraz wstawię jeszcze kilka. Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Rita i Baset na podwórku - wg mnie Rita ładnie komponowała się z kamieniami i ceglanym murkiem Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Zostało mi jeszcze kilka z zapoznania z kotem - sołtysem. Quote
Irma32 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fajne zdjęcia. My oglądamy z Rochem - Roszek bardzo się cieszy do zdjęć i chyba poznaje Ritę. Ritka w ogóle dobrze się komponuje ;-) Podoba mi się :-) Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nadchodzi Sołtys. Misja samobójcza. Na szczęście Sołtys otrzeźwiał i już nie chciał się zaprzyjaźniać... Rzekłabym, że wkurzył się nawet :evil_lol: KONIEC Quote
Irma32 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Foto story superowe :loveu: małe sprostowanie - kot nie nazywa się sołtys tylko "czarny-po kocie sołtysa" - brzmi to jak nazwa rasowego psa :lol: Jego matka-biała- wyszła na podwórko jak tylko goście pojechali. Damy nie pchają się do nieznanego towarzystwa, a szkoda... Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Irma32 napisał(a):małe sprostowanie - kot nie nazywa się sołtys tylko "czarny-po kocie sołtysa" Sołtys brzmi bardziej swojsko :diabloti: łatwiej zapamiętać i wymówić. Quote
Freya73 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fotorelacja super i sadzac po zdjeciach, panowala rownie fajna atmosfera. Quote
Igiełka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Spędziłam miłe chwile oglądając te zdjęcia- najważniejsze że wszystko poszło dobrze. Rituni oczka wyglądają bosko jak na taki krótki czas po zabiegu. Quote
Cudak Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Super zdjęcia! Naprawdę miło się ogląda, a Sołtys jest uroczy :loveu: Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Freya73 napisał(a):sadzac po zdjeciach, panowala rownie fajna atmosfera. Bardzo miła. Wyjątkowo sympatyczne popołudnie. Tylko wiecie co? Z tego wszystkiego zapomniałam zjeść ciasto... i galaretki też nie spróbowałam :( Quote
LAZY Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Chyba dla nas wszystkich sytuacja była dość mocno stresująca. Były duże oczekiwania, wielka niewiadoma jak zachowa się Roch i Ritka i z tego wszystkiego w ogóle mało jedliśmy... Sandra nie udało Ci się zrobić Rocha z Ritką? Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 LAZY napisał(a):Sandra nie udało Ci się zrobić Rocha z Ritką? Mam, ale bardzo kiepskiej jakości, bo nie używałam lampy. Rita nie reaguje zbyt dobrze na flesz (stresuje się), a ja nie chciałam zniszczyć magii tej chwili. Mogę mimo to wstawić, jeśli chcecie. Quote
Recommended Posts