Jump to content
Dogomania

MA DOM!!! Młoda suka ONka,dom-schronisko-dom-poniewierka...ZOSTAJE W DT :-)

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Greven']W drodze...

Zbliżenie na oczy, 4 doba po zabiegu, wg mnie super!

My też już po ;) Potwierdzam co napisała Sandra ;) Jestem zdumiona reakcją mojego dziecka na Ritę (pozytywną) a Ritka jest rzeczywiście spokojna. Stresa miała ale mam wrażenie, że obie strony zachowały się ok.

Posted

My tez juz w domu. Musielismy jeszcze sprawdzić co nam w aucie podczas drogi powrotnej piszczało! Okazało sie, ze to jedynie klocki hamulcowe do wymiany.
Rodzinka sympatyczna. Synowie extra (najstarszy był tylko przelotem, ale to ten wiek, kiedy ze starymi sie nie siedzi;). Za to Roch i Przemek (mam nadzieje, ze nie pomyliłam imienia) to fajne chłopaki. Roch rzeczywiście reagował na Ritę super. Rita owszem nieswoja, ale moja mama twierdzi, ze spodziewała sie, ze bedzie gorzej, wiec nie było źle.
Lecę na obiad bo padam. Wpadnę jeszczę tutaj później na zdjęcia, bo tych to coś mało!

Posted

LAZY napisał(a):
Musielismy jeszcze sprawdzić co nam w aucie podczas drogi powrotnej piszczało! Okazało sie, ze to jedynie klocki hamulcowe do wymiany.

Dobrze, że tylko klocki, bo w pewnym momencie nieciekawie to brzmiało.

Mało zdjęć?! 16 to mało??? :lol:
Zaraz wstawię jeszcze kilka.

Posted

Fajne zdjęcia. My oglądamy z Rochem - Roszek bardzo się cieszy do zdjęć i chyba poznaje Ritę. Ritka w ogóle dobrze się komponuje ;-) Podoba mi się :-)

Posted

Nadchodzi Sołtys. Misja samobójcza.

Na szczęście Sołtys otrzeźwiał i już nie chciał się zaprzyjaźniać... Rzekłabym, że wkurzył się nawet :evil_lol:

KONIEC

Posted

Foto story superowe :loveu: małe sprostowanie - kot nie nazywa się sołtys tylko "czarny-po kocie sołtysa" - brzmi to jak nazwa rasowego psa :lol: Jego matka-biała- wyszła na podwórko jak tylko goście pojechali. Damy nie pchają się do nieznanego towarzystwa, a szkoda...

Posted

Irma32 napisał(a):
małe sprostowanie - kot nie nazywa się sołtys tylko "czarny-po kocie sołtysa"

Sołtys brzmi bardziej swojsko :diabloti: łatwiej zapamiętać i wymówić.

Posted

Freya73 napisał(a):
sadzac po zdjeciach, panowala rownie fajna atmosfera.

Bardzo miła.
Wyjątkowo sympatyczne popołudnie.

Tylko wiecie co? Z tego wszystkiego zapomniałam zjeść ciasto... i galaretki też nie spróbowałam :(

Posted

Chyba dla nas wszystkich sytuacja była dość mocno stresująca. Były duże oczekiwania, wielka niewiadoma jak zachowa się Roch i Ritka i z tego wszystkiego w ogóle mało jedliśmy...

Sandra nie udało Ci się zrobić Rocha z Ritką?

Posted

LAZY napisał(a):
Sandra nie udało Ci się zrobić Rocha z Ritką?

Mam, ale bardzo kiepskiej jakości, bo nie używałam lampy. Rita nie reaguje zbyt dobrze na flesz (stresuje się), a ja nie chciałam zniszczyć magii tej chwili. Mogę mimo to wstawić, jeśli chcecie.