moon_light Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='panienkabubu']oooooo :loveu: chociaż jedna Fanka Grosia :loveu::loveu::loveu: moon - to może Zabrze? :cool3: mam nadzieję na wyjazd do Warszawy, ale to jeszcze nie wiadome także nie daję 100% gwarancji. O, a może Kielce? :cool3: No a my tymczasem uciekamy śpiochać:loveu: Aż tak daleko z planami nie wybiegam;) U mnie wszystko jest na tzw- spontan- bo im wczesniej planuje, tym większe prawdopodobienstwo ze nie wypali:evil_lol: Wole nie ryzykowac;) Quote
EveL_ Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 panienkabubu napisał(a):EveL, ale obiecaj, że mi ich nie zjesz!:evil_lol: Prosisz o coś takiego, a następnie dajesz kolejną porcję smacznych zdjątek? :cool3: Oszalałaś? :cool3: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-07-3018-35-34_0070.jpg to moj faworyt!!! Jeny jakie slodziak!Choc ten piegusek ( albo ta peguska) tezniezla. W ogole to kazdy psiak miod!!! Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='sota36']http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-07-3018-35-34_0070.jpg to moj faworyt!!! Jeny jakie slodziak!Choc ten piegusek ( albo ta peguska) tezniezla. W ogole to kazdy psiak miod!!! Na zdjęciu to chłopiec:) A Pieguska to dziewczynka, która wczoraj znalazła ludzi, którzy pokochali ją do szaleństwa i nie mogą się już jej doczekać :) Jeszcze tylko Piratka została na sprzedaż, no Fan Club Piratki - do roboty :cool3: Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hmmm Piratka powiadzasz.... Gut mialby kumpele chodzaca w jego wadze.... Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 sota36 napisał(a):Hmmm Piratka powiadzasz.... Gut mialby kumpele chodzaca w jego wadze.... Jolu :cool3: a co Ty masz na myśli? :cool3: Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No kumpele to zabaw, tyle zemoje serce w briardach pozostanie!1 No i cale mieszkanie chce miec!:) Ale pomarzyc mozna Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 sota36 napisał(a):No kumpele to zabaw, tyle zemoje serce w briardach pozostanie!1 No i cale mieszkanie chce miec!:) Ale pomarzyc mozna hehe! ta waga to by została Gutkowa tak do 6tego miesiąca, później byłoby 2 razy tyle ! :lol: ale przyjaciółek do zabaw będzie duuuużo, Gaja, Halszka, Frania :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Piratka łaaaa :loveu: :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-07-2723-48-19_0175.jpg Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Trzymam za slowo!!! Kiedy i gdzie i jeszcze zuzole scioagniemy! I Foxi, bo z Kreosiem to ciezko... Quote
eria Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 tak, my sie z Foxi piszemy, Kreoś zostanie w domu i posłucha radia :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='eria']tak, my sie z Foxi piszemy, Kreoś zostanie w domu i posłucha radia :cool3: :mdleje: to Kreoś słucha radia????? :mdleje: nieźle,ale czad!:lol: Jolu, jak już wszystko się uspokoi ze szczeniaczkami, to na pewno zaprosimy na spacer!:loveu: Szkoda, ze bez Bena, bo pewnie Gutek go nie polubi :cool3: a tymczasem prezentuję chłopca :loveu: przepięknie wyszedł na tych zdjęciach :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 No i jeszcze Frania :loveu::loveu: Wierna kopia mamusi:loveu: A to jeszcze chłopiec:loveu: Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 A co tam jeszcze wam dzieciaki pokażę :loveu: Grosiu:loveu: Piraciątko:loveu: Nuuuuuuuuuuuuuuda Quote
sylrwia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witaj przyczłapałam tutaj bo u Czuszki przeczytałam, że zostawiasz sobie jednego ze szkrabów. :lol: W sumie ta krótkowłosa sunia mi się bardzo podoba, jakoś kudłacze do mnie nei przemawiaja. Ile taki dorosły beniu zjada karmy? Mojej mamy znajoma hodowała nowofunlandy i jezdziła małym fiatem. W porywach miała 3 niufki na raz i upychała je w maluchu jadac na wystawe. Jak Ty sie przemieszczasz z Halszka? Quote
eria Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-07-3018-56-30_0246.jpg Groszek wymiata!!! jest cudowna!! :loveu: :loveu: szczęściarze z tych jej nowych właścicieli :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 sylrwia napisał(a):Witaj przyczłapałam tutaj bo u Czuszki przeczytałam, że zostawiasz sobie jednego ze szkrabów. :lol: W sumie ta krótkowłosa sunia mi się bardzo podoba, jakoś kudłacze do mnie nei przemawiaja. Ile taki dorosły beniu zjada karmy? Mojej mamy znajoma hodowała nowofunlandy i jezdziła małym fiatem. W porywach miała 3 niufki na raz i upychała je w maluchu jadac na wystawe. Jak Ty sie przemieszczasz z Halszka? Witamy :loveu: To, że mała jest krótka, to wyszło dopiero po 4-5 tygodniach, także to była zupełna niespodzianka :loveu: Do przed ciążą Halszka spokojnie mieściła się w moim malutkim Seicento, przy złożonych siedzeniach, nie miała problemów z wysiadaniem i wsiadaniem, ale jak już jej się przytyło i przybrała na wadze, niestety się tam nie mieści, dlatego inwestujemy w samochód KOMBI :cool3: Ale mamy jeszcze Peugeota Partnera, takiego 2 osobowego i tam psiaki mają raj jak podróżują, zmieszczą się nawet 4 bernardyny i nie trzeba upychać :) Na szczęście wystarczy mi kombi, bo przy wyjazdach na wystawy będę zabierać co najwyżej dwa psy, tzn suczki :loveu: a w przyszłości, jak już Halszka odejdzie na emeryturę, to tylko jedną, także nie będzie z tym problemów :) Ona nawet pociągiem na wystawę dwa razy jechała w przedziale między ludźmi :cool3: i się zmieściła :cool3: eria, mam nadzieję, że taki uśmiech zostanie na jej pyszczku do ostatnich dni, Państwo wydają się baaaaardzo mili, będę miała okazję poznać ich osobiście przed zakupem szczeniaczka, także zarządzimy wraz z rodziną czy Groszek 'pojdzie' czy nie :cool3: Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, w razie czego, daleko nie mam, zeby sprawdzać:cool3: Quote
sylrwia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :crazyeye: jak upchałas Halszke do przedzialu:roll: Quote
Paulina_mickey Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ale śliczne dzieciaczki:loveu: zwłaszcza chłopiec:multi: :loveu: Quote
anetta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 panienkabubu napisał(a):oooooo :loveu: chociaż jedna Fanka Grosia :loveu::loveu::loveu: :p:p :loveu: Wlasnie, JAK upchalas ja w przedziale? :hmmmm: Czy kazalas ludziom podwijac nozki na siedzonka? :lol: Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Ale z tym naprawdę nie było problemu. Halszka była tak mała i wąska w pasie, że mieściła się bez problemu w przedziale, mimo, że nie jeździliśmy z większą ilością osób :cool3: jak jechaliśmy na Światówkę, to w przedziale nie było nikogo, a jak tylko ktoś chciał się dosiąść, to stwierdzali, że raczej nie:cool3: A w drodze powrotnej np. dosiadła się dziewcyzna, która wymiziała Halszkę i baaaardzo była zadowolona, nawet ze smrodku :cool3: Halszka naprawdę nie była duża, teraz już by się nie zmieściła do przedziału, bo już jest za duża, jak się roztyła i w końcu normalnie wygląda, to miałaby problem żeby się np. obrócić w przedziale ;) Dlatego teraz na wystawy podróżujemy tylko autem :cool3: Quote
alive Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 halo gdzie podziały się te śliczne, małe, włochate kulki?? wchodzę a tu całe stado dużych, włochatych kul! :lol: Quote
panienkabubu Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 :cool3: znalazłam jeszcze duuuużo zaległych zdjęć, np. z kąpieli :cool3::cool3: Mam chłopca i Piratkę, reszta nie wiem gdzie się podziała :cool3: A pod koniec będzie Groszek, no i bijąca biel od szczeniaków, szkoda, ze to przeszłość:lol: Chłopiec przed kąpielą:cool3: w trkacie:lol: Quote
Recommended Posts