Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
nic nie wiadomo o nim - to zdjęcia robione przez Clockwork potajemnie bo tam w schronie zakaz oczywiście :angryy:

to może chociaż płeć? mniej więcej w jakim wieku? Wydaje się być młody, tak do 3 lat ... :(

Niebawem wstawię zdjęcia, ciasto się piecze :cool3:

Posted

Uch w końcu nabrałam trochę sił na wstawienie zdjeć :cool3:

A ostatnio działo się u nas co nie miara :evil_lol:

Wczoraj przyjechał Major, szczeniaki chciały się bawić, a on uciekał:evil_lol: Ale z tego spotkania też mam zdjęcia, najpierw Groszek i jej kąpiel :cool3:

Groszek przed kąpielą

W trakcie:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
jakie cudowne wykąpane szczeniorkii :loveu: :loveu: :loveu:

o cześć :cool3: wróciłaś:cool3: jak było?:loveu:
Szczeniaki są.. a raczej BYŁY wykąpane :evil_lol: dzisiaj znowu całeeeeee czarne :(:(:(

Mam dziś Gościa, także zdjęcia pewnie dopiero wieczorem :cool3:

Posted

Trochę zdjęć, jeszcze tych od Moniki :cool3:
Zdjęc mi ciągle przybywa i jakoś nie jestem w stanie ich wszystkich ogarnąć i wszystkich dodać.... Jesu :evil_lol: brak mi czasu po prostu :evil_lol:
Dzieciaki niebawem mnie opuszczają, trzeba się teraz cieszyć jak najdłużej nimi :loveu: dlatego przesiaduję z nimi całyyyymi dniami :loveu::loveu:

Halszka :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa napad na mamusiny ogon rewelacja :loveu::loveu::loveu: to one jednak czasem coś broją poza rozłażeniem się w 4 strony świata? :evil_lol:

one tylko przy Was jakieś takie nieśmiałe się stały :p normalnie to one tyle życia w sobie mają, że wszystko trzeba przed nimi chować :loveu::loveu:

Swoją drogą, dobrze, że się odezwałaś - mam prośbę o namiar na to schronisko, gdzie jest ten bernardyn :(

ostatnie dwa i uciekam spaaaaaaaaać