goldenka245 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 marymek napisał(a):http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1010-58-34_0121.jpg Ale słodkie pożegnanie :-( :loveu: Dokładnie:loveu: Quote
panienkabubu Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 A dzisiaj wyjeżdża Chłopiec........... :( Quote
marymek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 To wygłaszcz go ode mnie :loveu: Niech się zdrowo chowa. Pamiętaj że będzie w dobrych rękach ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 panienkabubu napisał(a): marymek, tak, Groszek będzie wystawiana:) no ;) Przynajmniej raz:) Tak powiedziała nowa właścicielka:) Zobaczymy, na razie dziewczynka ma 8 tygodni i musi się zaklimatyzować w nowym domku :) a Państwo mieszkają w góóóórach podkarpacie się kłania :) Ooo :multi: Mam bliziutko :evil_lol: :evil_lol: Oj tak zgadzam się, rozstania są ciężkie (w moim przypadku to ze zwierzakami z tymczasu ciezko bylo się rozstać), ale cale szczescie ze trafiają do Dobrych Ludzi :loveu: Słodziutkie :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1010-58-34_0121.jpg Quote
goldenka245 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Oj Kasiu ciężko Ci musi być, no cóż, taki los hodowcy ;-) Pamiętaj, że one jadą do dobrych domków wybranych przez Ciebie i niektóre będą wystawiane ;) A teraz pomyśl sobie jak wyglądał by twój dom po kilku miotach szczeniaków, które sobie zostawiłaś. 30 bernardynków?:cool3::loveu: Quote
eria Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 obawiam się że już by nie było domu :diabloti: z ziemią by zrównały :diabloti: Quote
marymek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No co wy? przecież bernardyny to takie słiit małe kuleczki, które NIGDY nie rosną :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Oj rozstania są ciężkie. Z jednej strony są łzy Hodowcy, który rozstaje się ze swoimi "dziećmi" i w przypadku chłopca - mogę go nigdy więcej nie zobaczyć, bo mieszka tak daleko, że to awykonalne. Z drugiej strony są łzy nowych właścicieli, kiedy odbierają szczeniaka - po części spełniają się ich marzenia. Wiem, że 3 szczenięta z 4-ch będą wystawiane i to jest na prawdę ogromny sukces. Jeszcze nie wiem jak z Piratką, bo ciągle jest wolna, ale jest na prawdę śliczną suczką i będę nalegać, żeby została wystawiana w przyszłości. Mam dużo zdjęć, ale pozwólcie mi odpocząć i oswoić się z myślą, że teraz mam tylko 4, a nie 6 psów. To smutne bardzo. W dodatku od 24 godzin mówiłam tylko in English, więc mam małe "spaczenie" i wszędzie mówię "ok, it's no problem" nawet do ludzi, którzy są Polakami. Wstawię może jeszcze dzisiaj kilka zdjęć, resztę jutro. Mam też Majora. Ja rozumiem, że bycie Hodowcą jest trudnym "zadaniem" do spełnienia, ale człowiek się przywiązuje i to nie jest fajne. Ale tak jak napisała mi Madzia w SMSie dzisiaj - będzie rozpierać Nas duma, że obie wraz z moim Marcinem i moimi rodzicami, mogliśmy wychować i wyhodować takie małe szkraby, które w przyszłości będą podbijać ringi nie tylko polskie, ale i europejskie i być może (w przypadku chłopca) światowe. To naprawdę jest bardzo budujące i pomaga w tych trudnych chwilach. Dzisiaj wieczorem, jak wróciłam z lotniska, przyniosłam tylko 2 małe zielone miseczki. Halszka smutna. Nie je. Szczeniaki piszczą. Tęsknią. Rodzice smutni. Tęsknią. O mnie wolę nie pisać. Miłej nocy, wstawię neibawem kilka zdjęć. Quote
panienkabubu Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Wczorajszy Groszek (swoją drogą ciekawe jak będzie mieć na imię :loveu:) Pożegnanie Quote
goldenka245 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1322-23-04_0144.jpg Powalające :mdleje: :loveu::loveu::loveu: Quote
EveL_ Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Trzeba popatrzeć na to z innej strony- wychowało się cudowne szczeniaki, które trafiły do kochających domów, trzeba być dumnym! Trzymaj się Kasia :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 EveL, dokładnie, masz rację. Ale duma zacznie mnie rozpierać, jak staną na ringach i zaczną zgarniać wszystko co najlepsze :cool3: A tak będzie na pewno! ;) Bo to moje szczeniaki! ;) Cieszę się, że udało im się znaleźć dobre domki, Państwo od Groszka są tak zakręceni, urzekła ich od razu :) Chłopiec jest w doskonałych rękach, doświadczonego Hodowcy, a przy okazji Trenera Obiedence, więc będzie cudownie mu tam, gdzie teraz mieszka :loveu: I przy okazji będę miała możliwość wyjechania do Skandynawii, zawsze chciałam tam pojechać :loveu: Frania oczywiście zostaje:loveu:, jest taaaaka kochana, nie ma mi kto przytrzymać aparatu, jak robię zdjęcia u niej, takie "wystawowe", wiec takich na razie nie mam :p ale jak wrócą z wczasów, to już będą duuuużo większe, to wtedy będzie łatwiej robić zdjęcia:) Bo szczeniaki jadą na wakacje, a co im będę żałować :loveu: Przy okazji i ja będę mieć chwilę, żeby móc się opalić i wypocząć:loveu: Na razie zostaje Piratka, ale czeka nadal na swojego właściciela, a nam się nie spieszy, bo ona ma taaaki cudowny charakter, jak widzę jej śmigło na końcu pupci, to aż się wzruszam :loveu::loveu: No nic, idę dalej aktualizować stronę:cool3: zdjęcia później:cool3: Quote
zuzolandia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Hejka ;-) nooooooo przeurocze te babelki;-) takie mniamusne heheeh i nie martw sie dobrze ze znalazły kochające domki a to jest NAJWAZNIEJSZE;-) poza tym na koniec swiata nie jada wiec zawsze bedziesz miałą mozliwosc zeby je spotkac i przy okzaji do skandynawi pojechac;-) wymiziaj te grubaski sliczniutkie !!!! Quote
panienkabubu Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Zuzka, wybacz, ale Finlandia to dla mnie koniec świata :evil_lol::evil_lol: Trochę zdjęć :loveu: Tym razem Majorson Quote
eria Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1322-19-22_0116.jpg matkooo jaka ona jest cudowna:loveu: :loveu: <mdleje> Quote
panienkabubu Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='eria']http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1322-19-22_0116.jpg matkooo jaka ona jest cudowna:loveu: :loveu: <mdleje> taka żaba hihihi :loveu::loveu: ciekawe jak tam u niej.......:hmmmm: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Maleństwo :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1322-19-22_0116.jpg Quote
marymek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1322-16-37_0098.jpg :mdleje: Piękne, chlip chlip :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 alive napisał(a):oj bidulko :( pusto się u Ciebie robi :( Ano pusto strasznie:( ale takie życie, niestety..... Dzisiaj byłam z Franią i Piratką na pierwszym spacerze na smyczy :loveu: ale były grzeczniutkie :) ślicznie chodziły, Piratka miała jakieś opory trochę :evil_lol: ale później biegała zadowolona :) Jutro jadą na wakację do cioci Asi pod Krakowem :cool3: ale będą rozrabiać :cool3: Dostałam maila od właścicieli Groszka :) Groszek to teraz Sabinka i jak twierdzi jej właścicielka - jest bardzo wychowana, śpi po nocach i jak chce na dwór to piszczy :) jesu ależ ją wychowałam no hihihihi :loveu: Quote
marymek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 panienkabubu napisał(a):Dostałam maila od właścicieli Groszka :) Groszek to teraz Sabinka i jak twierdzi jej właścicielka - jest bardzo wychowana, śpi po nocach i jak chce na dwór to piszczy :) jesu ależ ją wychowałam no hihihihi :loveu: Osobiście imię Groszek mi się bardziej podobało, ale Sabinka tez ładne :loveu: A może będą jakieś fotki z nowego domu? :modla: :loveu: Quote
goldenka245 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1322-13-56_0081.jpg Ale radary:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts