panienkabubu Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):super te fotki!!! a schron to Jastrzębie Zdrój a jakis numer telefonu do nich, adres, czy cos? dzieki, staram sie jak moge :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 KAsia tel do schronu : 507 066 393, 32- 4731080 Quote
marymek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/DSC_0099.jpg Mam tylko jedno pytanie - czy ona cały dzień na ten schodek się wdrapywała? :lol: Quote
panienkabubu Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='marymek']http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/DSC_0099.jpg Mam tylko jedno pytanie - czy ona cały dzień na ten schodek się wdrapywała? :lol: tak :evil_lol::evil_lol: a one łobuzy są straszne, dzisiaj dorwały reklamówkę z suchym chlebem... i obecnie nie ma już suchego chleba tylko bułka tarta :evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Uuu... Nikt nas nie odwiedza...... No to może zachęcę fotkami? Quote
EveL_ Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Uuu... Nikt nas nie odwiedza...... Odwiedza, odwiedza :razz: A kluchy są baardzo mniamniuśne... :sabber: :sabber: :loveu: Quote
moon_light Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 panienkabubu napisał(a):Uuu... Nikt nas nie odwiedza...... No to może zachęcę fotkami? Ja odwiedzam !! codziennie...tylko...zamykam oczy jak są zdjęcia..bo mnie serce boli jak patrze na te slodkosci..i wiem że do mieszkania nie upchnę bernardyna:shake: SĄ PRZECUDOWNE !! :loveu::loveu::loveu: ta pierwsza fotka (cala gromadka) mnie rozczulaa:loveu: Quote
panienkabubu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Hahaha moon wyobraziłam sobie mieszkanie jako wielkie pudło do którego na chama ktoś wciska bernardyna popychając go w zadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No niestety mieszkanie dla Bernardyna to troche niewygodne miejsce :( ale zawsze możesz liczyć na to, że jak będe w Wawie to zabiorę moją suńkę i wymiziasz :loveu::loveu: a we wrześniu pewnie będę :p Bo słyszałam, że jakies wystawy mają byc, także.... :) EveL, ale obiecaj, że mi ich nie zjesz!:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Mam trochę zdjęć :loveu::loveu: Frania Chłopiec Grosiu Frania i Grosiu Quote
eria Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 rozbrajające są te maluchy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 eria napisał(a):rozbrajające są te maluchy :loveu: :loveu: :loveu: a to dopiero początek!:evil_lol: idę na śniadanie, bo dopiero mam chwilę na to, nie ma to jak zasada, najpierw pies potem pańcia :evil_lol: Quote
moon_light Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 panienkabubu napisał(a):Hahaha moon wyobraziłam sobie mieszkanie jako wielkie pudło do którego na chama ktoś wciska bernardyna popychając go w zadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No niestety mieszkanie dla Bernardyna to troche niewygodne miejsce :( ale zawsze możesz liczyć na to, że jak będe w Wawie to zabiorę moją suńkę i wymiziasz :loveu::loveu: a we wrześniu pewnie będę :p Bo słyszałam, że jakies wystawy mają byc, także.... :) EveL, ale obiecaj, że mi ich nie zjesz!:evil_lol: Zostawiasz sobie suczkę ?:cool3: SUPER !!! Nooo przyjedz na Warszawską ! Fifior też będzie :) Chcialabym wyprzytulac takiego benka wystawowego, bo te co spotykalam w gorach byly smierdziuchy brudne:cool3:. Zakochalam sieeeeeee w tej suczce "kołami do góry":loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 moon_light napisał(a):Zostawiasz sobie suczkę ?:cool3: SUPER !!! Nooo przyjedz na Warszawską ! Fifior też będzie :) Chcialabym wyprzytulac takiego benka wystawowego, bo te co spotykalam w gorach byly smierdziuchy brudne:cool3:. Zakochalam sieeeeeee w tej suczce "kołami do góry":loveu::loveu::loveu: suczka krótkowłosa kołami do góry zostaje :loveu::loveu: zobaczymy czy uda mi się trafić na warszawskie (bo i molosów i krajowa mnie interesuje), jeszcze się pomyśli :loveu: a co? wy debiutujecie? :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 moon_light napisał(a):Zostawiasz sobie suczkę ?:cool3: SUPER !!! Nooo przyjedz na Warszawską ! Fifior też będzie :) Chcialabym wyprzytulac takiego benka wystawowego, bo te co spotykalam w gorach byly smierdziuchy brudne:cool3:. Zakochalam sieeeeeee w tej suczce "kołami do góry":loveu::loveu::loveu: suczka krótkowłosa kołami do góry zostaje :loveu::loveu: zobaczymy czy uda mi się trafić na warszawskie (bo i molosów i krajowa mnie interesuje), jeszcze się pomyśli :loveu: a co? wy debiutujecie? :loveu: Quote
moon_light Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 panienkabubu napisał(a):suczka krótkowłosa kołami do góry zostaje :loveu::loveu: zobaczymy czy uda mi się trafić na warszawskie (bo i molosów i krajowa mnie interesuje), jeszcze się pomyśli :loveu: a co? wy debiutujecie? :loveu: Przyjedz przyjedz !! My debiutujemy już w Toruniu:cool3: Będziesz?? :cool3: Quote
a_ga.isk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jaaaszz jakie one cuuudne ;) Fajnie że sobie malucha zostawiasz :loveu: Zazdrość mnie zżera :P Quote
panienkabubu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 moon - jesu gdzie jest Toruń :lol: taki hektar :lol: nie dam rady niestety sie tam pojawić, ale Warszawa brzmi kusząco :cool3: a pojawisz się w Chorzowie? :cool3: a_ga.isk - zazdrość? no coś Ty :evil_lol: w koncu "Dreams Become A Reality", no nie? :loveu: Quote
moon_light Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='panienkabubu']moon - jesu gdzie jest Toruń :lol: taki hektar :lol: nie dam rady niestety sie tam pojawić, ale Warszawa brzmi kusząco :cool3: a pojawisz się w Chorzowie? :cool3: Torun bardzo blisko warszawy:cool3: Do chrzowa na 100% nie jade, bo tydzien pozniej jest wystawa klubowa doga niemieckiego w Łodzi :). no to zobaczymy sie w wawie:) Quote
panienkabubu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='anetta']Grosio jest moim ulubiencem :loveu: oooooo :loveu: chociaż jedna Fanka Grosia :loveu::loveu::loveu: moon - to może Zabrze? :cool3: mam nadzieję na wyjazd do Warszawy, ale to jeszcze nie wiadome także nie daję 100% gwarancji. O, a może Kielce? :cool3: No a my tymczasem uciekamy śpiochać:loveu: Quote
Recommended Posts