Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Uuu... Nikt nas nie odwiedza......
No to może zachęcę fotkami?

Ja odwiedzam !! codziennie...tylko...zamykam oczy jak są zdjęcia..bo mnie serce boli jak patrze na te slodkosci..i wiem że do mieszkania nie upchnę bernardyna:shake:

SĄ PRZECUDOWNE !! :loveu::loveu::loveu:
ta pierwsza fotka (cala gromadka) mnie rozczulaa:loveu:

Posted

Hahaha moon wyobraziłam sobie mieszkanie jako wielkie pudło do którego na chama ktoś wciska bernardyna popychając go w zadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No niestety mieszkanie dla Bernardyna to troche niewygodne miejsce :( ale zawsze możesz liczyć na to, że jak będe w Wawie to zabiorę moją suńkę i wymiziasz :loveu::loveu: a we wrześniu pewnie będę :p Bo słyszałam, że jakies wystawy mają byc, także.... :)

EveL, ale obiecaj, że mi ich nie zjesz!:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
rozbrajające są te maluchy :loveu: :loveu: :loveu:

a to dopiero początek!:evil_lol:

idę na śniadanie, bo dopiero mam chwilę na to, nie ma to jak zasada, najpierw pies potem pańcia :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Hahaha moon wyobraziłam sobie mieszkanie jako wielkie pudło do którego na chama ktoś wciska bernardyna popychając go w zadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No niestety mieszkanie dla Bernardyna to troche niewygodne miejsce :( ale zawsze możesz liczyć na to, że jak będe w Wawie to zabiorę moją suńkę i wymiziasz :loveu::loveu: a we wrześniu pewnie będę :p Bo słyszałam, że jakies wystawy mają byc, także.... :)

EveL, ale obiecaj, że mi ich nie zjesz!:evil_lol:

Zostawiasz sobie suczkę ?:cool3: SUPER !!!
Nooo przyjedz na Warszawską ! Fifior też będzie :) Chcialabym wyprzytulac takiego benka wystawowego, bo te co spotykalam w gorach byly smierdziuchy brudne:cool3:.

Zakochalam sieeeeeee w tej suczce "kołami do góry":loveu::loveu::loveu:

Posted

moon_light napisał(a):
Nooo przyjedz na Warszawską ! Fifior też będzie :) Chcialabym wyprzytulac takiego benka wystawowego, bo te co spotykalam w gorach byly smierdziuchy brudne:cool3:.

suczka krótkowłosa kołami do góry zostaje :loveu::loveu: zobaczymy czy uda mi się trafić na warszawskie (bo i molosów i krajowa mnie interesuje), jeszcze się pomyśli :loveu: a co? wy debiutujecie? :loveu:

Posted

moon_light napisał(a):

suczka krótkowłosa kołami do góry zostaje :loveu::loveu: zobaczymy czy uda mi się trafić na warszawskie (bo i molosów i krajowa mnie interesuje), jeszcze się pomyśli :loveu: a co? wy debiutujecie? :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Przyjedz przyjedz !!
My debiutujemy już w Toruniu:cool3: Będziesz?? :cool3:

Posted

moon - jesu gdzie jest Toruń :lol: taki hektar :lol: nie dam rady niestety sie tam pojawić, ale Warszawa brzmi kusząco :cool3: a pojawisz się w Chorzowie? :cool3:

a_ga.isk - zazdrość? no coś Ty :evil_lol: w koncu "Dreams Become A Reality", no nie? :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']moon - jesu gdzie jest Toruń :lol: taki hektar :lol: nie dam rady niestety sie tam pojawić, ale Warszawa brzmi kusząco :cool3: a pojawisz się w Chorzowie? :cool3:
Torun bardzo blisko warszawy:cool3:
Do chrzowa na 100% nie jade, bo tydzien pozniej jest wystawa klubowa doga niemieckiego w Łodzi :).
no to zobaczymy sie w wawie:)

Posted

[quote name='anetta']Grosio jest moim ulubiencem :loveu:

oooooo :loveu: chociaż jedna Fanka Grosia :loveu::loveu::loveu:

moon - to może Zabrze? :cool3: mam nadzieję na wyjazd do Warszawy, ale to jeszcze nie wiadome także nie daję 100% gwarancji. O, a może Kielce? :cool3:

No a my tymczasem uciekamy śpiochać:loveu: