Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie wiem jak Ty sie z nimi rozstaniesz
czy mozemy o tym nie pisac? :(

Jak tylko znowu wyjdzie słońce (bo coś mi grzmieć zaczyna), to lecę robić nowe, prawdopodobnie ostatnie fotki całej czwórki :loveu: w pięknych kolorowych obróżkach :loveu: (szkoda, że nie lubią chodzić na smyczy :evil_lol:)

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']czy mozemy o tym nie pisac? :(

Jak tylko znowu wyjdzie słońce (bo coś mi grzmieć zaczyna), to lecę robić nowe, prawdopodobnie ostatnie fotki całej czwórki :loveu: w pięknych kolorowych obróżkach :loveu: (szkoda, że nie lubią chodzić na smyczy :evil_lol:)

Of kors, wiem ze to bedzie trudne, wiec ... zmieniamy temat :eviltong:

Czekam na fotki całej czwóreczki w kolorowych obróżkach, ze zbliżeniem na obróżke piratki :loveu::loveu::loveu:

PS: U nas też zaczyna grzmieć, i leje deszcz :shake:

Posted

[quote name='goldenka245']http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-07-3018-38-12_0099.jpg
Ojej:loveu: Buzi w ten pysio:loveu:
http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-07-2723-47-40_0168.jpg
Spójrz jaka jestem gibka:diabloti:

http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-07-3018-38-22_0101.jpg
BRZUSIO:crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

miałaś przyjsć na spacer i co? :cool3: a ja czekałam, czekałam i specjalnie nie uczyłam szczeniaków chodzić na smyczy, a dzisiaj jak próbowałam to był cyrk na kółkach :cool3::cool3: wstydź się :obrazic:

:evil_lol: :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
miałaś przyjsć na spacer i co? :cool3: a ja czekałam, czekałam i specjalnie nie uczyłam szczeniaków chodzić na smyczy, a dzisiaj jak próbowałam to był cyrk na kółkach :cool3::cool3: wstydź się :obrazic:

:evil_lol: :loveu:

Nie miałam jak przyjechać, chyba, że po mnie przyjedziesz? :p

Posted

[quote name='goldenka245']Nie miałam jak przyjechać, chyba, że po mnie przyjedziesz? :p

wsiadaj w pociąg, odbiore Cie z dworca!:cool3:

U nas pogrzmiało, Halszka spała :loveu:, szczeniaki też się nie bały :) Jestem z nich dumna :)

No i trochę zdjęć, które miałam wgrać przed burzą:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Jakie one już duuuże...
A wydaje się to tak niedawno temu się urodziły...
Ahhh, chciałabym takie kulki mieć w domu :loveu:

rosną jak na drożdzach:loveu:
Niestety nadal leje i nadal są grzmoty i jest ciemno strasznie, także dzisiaj nie będzie zdjęć już więcej :p Ale może jutro...... oby oby :loveu:

Ech i jeden dzień bliżej do rozstania...

Posted

goldenka245 napisał(a):
Ale fajne zdjęcia:loveu::loveu::loveu:
Wsiąde, wsiąde... Ale kiedy?:eviltong:

no czasu coraz mniej :cool3:

marymek, nikt mnie nie zamierza gryźć, przynajmniej ja się nie dam :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
marymek, nikt mnie nie zamierza gryźć, przynajmniej ja się nie dam :cool3:

Wiesz, jak Frania spojrzy na Ciebie maślanymi oczkami to nawet jej pogryźć sie dasz :loveu::loveu::loveu:

Posted

Już jestem :cool3: wczoraj miałam straaaaasznie zagoniony dzień, musiałam przygotować szczeniaki i Halszke na przegląd hodowlany i od rana biegałam między wanną, szczeniakami a Halszką, jeszcze po drodze musiałam sprzątnać dom i w ogóle, mówię Wam sajgon :evil_lol:
Mam kilka zdjęć z środy, wczoraj miałam zrobić, jak były wypięknione, ale lało i nie zdążyłam, a dzisiaj znowu są CZARNE. Aż wstyd je pokazywać, ale nie ma to jak puścić stado młodzieży na mokrą trawę, dzisiaj wyglądają jak nowofundlandy :lol:
W każdym razie jak zgram fotki to Wam tu wstawię moje "małe" 12-to kilowe potwory:)