marymek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2119-37-47_0149.jpg ona sie wita z ciocią Maryśką :loveu::loveu::loveu: śliczna jest :loveu: Kasiu daj jeszcze więcej jej zdjęć :modla: Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dobry wieczór :loveu: http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2119-37-34_0148.jpg Ło matkooo :loveu: Czy Ciocia Kasia tez ma taki "tik", ze caluje szczeniusie w brzusie? :evil_lol: Quote
eria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 boszeee przecudowne są te wszystkie fotki :loveu: :loveu: a gdzie jedzie chłopiec? bo ja o czymś nie wiem? Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 czesc marymek, gonia i eria :loveu: stałe bywalczynie jesteście :loveu::loveu: marymek, zaraz zgram zdjęcia z aparatu, to pokaże wam ulubioną zabawę szczeniaków :evil_lol: tylko to troszkę potrwa więc proszę o cierpliwość :cool3: gonia, eeeee... w brzuszek? Nie ;) Ale po noskach, łapkach i buźkach całuję przynajmniej 20 razy dziennie każdego :loveu::loveu::loveu: eria, a chłopiec jedzie do Finlandii :loveu: do profesjonalnej Hodowli Bernardynów, gdzie zapewne zostanie kiedyś użyty w Hodowli i będzie wystawiany, bo przyszła właścicielka ma bzika na tym punkcie :) To największy sukces mojej Hodowli zaraz po narodzinach szczeniąt :loveu::loveu: A w oczekiwaniu na fotki z zabawy, wstawiam inne :cool3: Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 A tego Pana to wy juz nie lubicie? :( Quote
marymek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 eria, a chłopiec jedzie do Finlandii :loveu: do profesjonalnej Hodowli Bernardynów, gdzie zapewne zostanie kiedyś użyty w Hodowli i będzie wystawiany, bo przyszła właścicielka ma bzika na tym punkcie :smile: To największy sukces mojej Hodowli zaraz po narodzinach szczeniąt :loveu::loveu: O matuniu :-o No to gratuluje :klacz: O chłopczyka możesz być spokojna :loveu: No to wkładaj go dziennie do lodówki, niech się przyzwyczaja :lol: :evil_lol: A tego Pana to wy juz nie lubicie? :-( My go kochamy :loveu::loveu::loveu: http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2119-42-16_0192.jpg pies widmo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Po pierwsze napijmy się za 300 stronkę :drinking::drinking::drinking: Po drugie, chłopiec do lodówki ciągnie, pewnie wie, co go czeka :evil_lol::evil_lol: Po trzecie, Ben w ogóle jest szurnięty, dzisiaj wieczorem, przed jedzeniem, wbiegł jak szalony do szczeniąt, stanął, zerknął i uciekł wtrymigi :evil_lol: Halszka się zdziwiła, przekrzywiła głowę i siadła z wrażenia :evil_lol: Po czwarte, zmniejszam nowe foty :cool3: Quote
marymek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 1. też se chlapne, a co :drinka::drinka::drinka: 2. znaczy on do zimna ciągnie, czy do jedzenia? :evil_lol: 3. Ben nie jest szurnięty, tylko w sumie nie wie kto i kiedy zdążył namnożyć tyle kluch :lol: 4. No to zmniejszaj szybciej, bo czekamy :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 No no, marymek, tylko Ty uwazaj z tym alkoholem, bo mnie Twoi rodzice zamordują :evil_lol::evil_lol: A chłopiec jak widzi miskę z jedzeniem, to jest taki koncert, że aż sąsiedzi słyszą :evil_lol: No i są zdjęcia :cool3: Dostojny Pan Pies! I biegać też umiem :cool3: Mleczarnia :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 No i nowa psia zabawa :evil_lol: na razie tylko w wykonaniu chłopca, bo reszta się zmniejsza :evil_lol: Tu się Halszka wyrywała :evil_lol: Quote
marymek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No no, marymek, tylko Ty uwazaj z tym alkoholem, bo mnie Twoi rodzice zamordują :evil_lol::evil_lol: a co Ty :lol: aż tak źle nie będzie :evil_lol: Tu się Halszka wyrywała :evil_lol: a mnie ten ogon wyglądał na ogon Bena :oops: ślicznie sie maluch bawi :loveu: http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2320-55-53_0073.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 marymek napisał(a):a mnie ten ogon wyglądał na ogon Bena a to Ty nie widzisz co jest pod ogonem? :cool3: moje cudo :loveu::loveu::loveu Quote
marymek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a to Ty nie widzisz co jest pod ogonem? :cool3: o pardom, nawet nie zajrzałam jej tam :oops: Następnym razem napewno popatrze, obiecuje! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to gdzie kolejne fotki? :mad: Ja scem popatrzeć jak piratka siem bawi :loveu: a tak nawiasem to Twoje cudo też śliczne :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 moja piękność:loveu: na dzisiaj koniec zdjęć :P Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 No to jeszcze wypijmy za 3000 post :drinking::drinking: Quote
marymek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2320-58-57_0092.jpg mnie sie wydaje, czy one piły czystą? :evil_lol: bobas z samego tyłu aż sie chwieje :lol: http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2321-00-20_0100.jpg moja mała bawi sie ogonkiem mamusi :loveu::loveu::loveu: Quote
kalina. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dawno tu nie byłam.Cudowne psiaki.Czy ja dobrze widze.My Lovely zoataje u Ciebie :). Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 marymek napisał(a):bobas z samego tyłu aż sie chwiejebuahahahahahaha:lol::lol::lol:buahahaha:lol::lol: rzeczywiscie:lol::lol: Dawno tu nie byłam.Cudowne psiaki.Czy ja dobrze widze.My Lovely zoataje u Ciebiewitam kochana :loveu::loveu: tak, My Lovely zostaje z nami :) Quote
marymek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 panienkabubu napisał(a):buahahahahahaha:lol::lol::lol:buahahaha:lol::lol: rzeczywiscie:lol::lol: och, do czego to dochodzi w dzisiejszym świecie? :shake: żeby takie małe potworki poić tak czystą WODĄ? I to ja Ci musiałam uświadmiać że one coś nie tak stoją :shake: Teraz juz wiem czemu Benem tak zarzuca na lewo, i prawo :roll: :biggrina: :biggrina: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 aaaaa już się nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu: booskiee są tfu tfu tfu a z Bena niezły kozak buuuahahahhahaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 malawaszka napisał(a):aaaaa już się nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu: booskiee są tfu tfu tfu a z Bena niezły kozak buuuahahahhahaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jutro moze będzie pierwsze ich spotkanie twarza-twarz:evil_lol:zobaczymy:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 koniecznie rób foty :evil_lol: albo kręć filmiki hahaha :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Wreszcie jest chłodniej i wieje wiatr i słońce zaszło...... O Matko kochana, czekałam na to tygodniami :evil_lol: szkoda tylko z drugiej strony, bo trochę za zimno na kąpiele dzieciaków, tzn. na kąpiele może nie, ale później po kąpieli jakby miały wyjść na dwór to już strach, no nic, to posiedzą w domu :evil_lol: Tylko najpierw Ben je wymizia :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Benio :cool3: jeszcze sprzed kilku dni, dzisiaj jak przestanie wiać, to biorę dzieci na dwór i focimy :cool3: ps. nadal mam błąd podczas pisania postów :( Quote
alive Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a to Benio jeszcze nie widział dzieci? :crazyeye: Quote
Recommended Posts