panienkabubu Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej!! Ale super fotki!:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja bym z chęcią wpadła... tylko kiedy :( i z kim? :/ kiedy tylko chcesz:) tylko uprzed mnie jakies pol godzny przed zebym sobie posprzatala w domu;) Quote
panienkabubu Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Cześć :cool3: Czemu nikt nas nie odwiedza? :cool3: Quote
marymek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Odwiedzamy, odwiedzamy, i na foty piratki czekamy :loveu: ale zrymowałam :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Kasiu, może jakoś mi się uda przybyć:cool3: Na ten obiecany spacerek ze szczeniątkami:eviltong::eviltong: Ale ja chce Bena i Halszke:diabloti::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 goldenka245 napisał(a):Kasiu, może jakoś mi się uda przybyć:cool3: Na ten obiecany spacerek ze szczeniątkami:eviltong::eviltong: Ale ja chce Bena i Halszke:diabloti::evil_lol: kochana, z Benem i Halszka to mozesz codziennie spacerowac, a spacer ze szczeniakami niebawem nie bedzie juz mozliwy ;) hehehe, zapraszam kiedy tylko chcesz:)Zdjecia beda jak Monika mi troche wysle bo to dzisiaj ona fociła :loveu: Quote
goldenka245 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 panienkabubu napisał(a):kochana, z Benem i Halszka to mozesz codziennie spacerowac, a spacer ze szczeniakami niebawem nie bedzie juz mozliwy ;) hehehe, zapraszam kiedy tylko chcesz:)Zdjecia beda jak Monika mi troche wysle bo to dzisiaj ona fociła :loveu: No postaram się:) Może marymka mnie kiedyś weźmie?:evil_lol::evil_lol::diabloti: żart:P Quote
goldenka245 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 panienkabubu napisał(a):kochana, z Benem i Halszka to mozesz codziennie spacerowac, a spacer ze szczeniakami niebawem nie bedzie juz mozliwy ;) hehehe, zapraszam kiedy tylko chcesz:)Zdjecia beda jak Monika mi troche wysle bo to dzisiaj ona fociła :loveu: No postaram się:) Może marymka mnie kiedyś weźmie?:evil_lol::evil_lol::diabloti: żart:P ona ma u mnie herbatę zaległą xP Może też wpadniesz?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 fotki poszły - pozmniejszane i gotowe do wstawiania :razz: małe bernusie są cuuuudneeeeeee :loveu::loveu::loveu: takie ciapciusie co to im wszystko jedno :evil_lol: przesłodkie :loveu:, ale ja jednak wolę psy, które mają więcej życia w sobie :lol: a ta pannica indywidualistka nie była zachwycona :evil_lol: ale i tak jest kochana :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 http://img367.imageshack.us/img367/8059/dsc0077jg7.jpg hahaha Monika bo ona kocha tylko mnieeeeee :loveu::loveu::loveu: dzięki za zrobienie testów dzieciakom, nie wyszły najgorzej po podliczeniu, Piratka i Chłopiec wypadły najlepiej :loveu: A ja już wstawiam zdjęcia, dzięki Monika jeszcze raz:loveu: od razu widać, że fajnym sprzętem były robioneee................ mój ciapek:loveu: Chłopiec:loveu: I .. ekhm ... :cool3: Quote
panienkabubu Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Piratka też robiła kupę:cool3: No i znowu Piratka :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Piratka:loveu: To też Piratka :cool3: Duuuupcia :loveu: I druga dupcia:loveu Chłopiec i moja Franca:loveu: Quote
panienkabubu Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 A co tam:cool3: Jeszcze raz Piratka :loveu: Groszek na żabę:loveu: Chłopiec:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ło matko :loveu: :loveu: Jak słodko hihi :iloveyou: http://img513.imageshack.us/img513/6944/dsc0073zd6.jpg Quote
panienkabubu Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 wyniki testu :cool3: Zdjęcie nr 1: Franca Zdjęcie nr 2: Piratka Zdjęcie nr 3: Chłopiec Zdjęcie nr 4: Groszek No i trochę jeszcze wczorajszych zdjęć :loveu: Quote
EveL_ Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Rozpływam siee :loveu: :loveu: :loveu: Chłopiec mi się podoba najbardziej :cool3: :cool3: Quote
marymek Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/DSC_0017-1.jpg moje małe mizi mizi :loveu: :loveu: http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/DSC_0051-1.jpg Na tym zdjęciu franca mi troszke Halszunie przypomina :loveu: :cool3: http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/DSC_0092.jpg to jest przee... boskie :loveu: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Bo Franca nawet charakter ma taki jak Halszka :loveu: to będzie jej kopia i to już widać :loveu: jeszcze w dodatku jak się okazało, że ona krótka, to już w ogóle :loveu: EveL - nooooo chłopiec jest cudowny :loveu: wczoraj się zablokował między takimi dwoma cięęęęzkimi belkami i nie mógł wyjść :evil_lol: tkwił tam i piszczał, hehe, cała akcja ratunkowa przebiegła sprawnie, a on se wyszedł stamtąd i olewka na wszystko :evil_lol: szkoda tylko, że Monika się zestresowała kobieta biedna :eviltounge: idę w końcu kąpać dzieci! tylko najpierw se sikną ;) Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 panienkabubu napisał(a): szkoda tylko, że Monika się zestresowała kobieta biedna :eviltounge: :mad::evil_lol: miałaś kąpać wieczorem :cool1: Quote
panienkabubu Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a)::mad::evil_lol: miałaś kąpać wieczorem :cool1: byłam zbyt zmęczona, zresztą szczeniaki padły o 20 i spały do rana :evil_lol: zaraz sobie wszystko przygotuję, naleję wody do misek i akurat będzie wieczór :evil_lol: Quote
marymek Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 o kici mamo ... znaczy tfu, o psia mamo :evil_lol: kąpanko będzie :loveu: właściwie to już Ci współczuje :mdleje: PS: weź tam kogoś żeby foty cykał :cool3: Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :placz::placz::placz: Kasiula w schronie w Jastrzębiu jest taki benuś - wrzuć go na jakieś bernardynie fora czy stronki :modla: Quote
goldenka245 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/DSC_0092.jpg O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Kasia!:multi::loveu: Quote
anetta Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Zobaczcie co jej wyszlo :evil_lol: http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/DSC_0014.jpg Serduszko :lol: :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Szczeniaki wykąpane, leżą teraz i mruczą :loveu: niestety rozładował mi się aparat i nie mam za dużo zdjęć, na Francę nie starczyło prądu :( cześć Wam wszystkim :loveu: później wstawię zdjęcia, bo dziś wraca mój TZ z pracki ze stolicy, to muszę upiec murzynka :loveu: Monika, podeślę to do Marki na www.bernardyny.net - chyba, że masz jakieś szczegóły psa, to jej wyślij, oki? ależ mnie krzyż rżnie, normalnie stara baba jestem!:evil_lol: Quote
Recommended Posts