Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

goldenka245 napisał(a):
Hej!! Ale super fotki!:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja bym z chęcią wpadła... tylko kiedy :( i z kim? :/

kiedy tylko chcesz:) tylko uprzed mnie jakies pol godzny przed zebym sobie posprzatala w domu;)

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goldenka245 napisał(a):
Kasiu, może jakoś mi się uda przybyć:cool3: Na ten obiecany spacerek ze szczeniątkami:eviltong::eviltong: Ale ja chce Bena i Halszke:diabloti::evil_lol:

kochana, z Benem i Halszka to mozesz codziennie spacerowac, a spacer ze szczeniakami niebawem nie bedzie juz mozliwy ;) hehehe, zapraszam kiedy tylko chcesz:)Zdjecia beda jak Monika mi troche wysle bo to dzisiaj ona fociła :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
kochana, z Benem i Halszka to mozesz codziennie spacerowac, a spacer ze szczeniakami niebawem nie bedzie juz mozliwy ;) hehehe, zapraszam kiedy tylko chcesz:)Zdjecia beda jak Monika mi troche wysle bo to dzisiaj ona fociła :loveu:
No postaram się:) Może marymka mnie kiedyś weźmie?:evil_lol::evil_lol::diabloti: żart:P

Posted

panienkabubu napisał(a):
No postaram się:) Może marymka mnie kiedyś weźmie?:evil_lol::evil_lol::diabloti: żart:P ona ma u mnie herbatę zaległą xP Może też wpadniesz?:evil_lol:

Posted

fotki poszły - pozmniejszane i gotowe do wstawiania :razz:

małe bernusie są cuuuudneeeeeee :loveu::loveu::loveu: takie ciapciusie co to im wszystko jedno :evil_lol: przesłodkie :loveu:, ale ja jednak wolę psy, które mają więcej życia w sobie :lol:

a ta pannica indywidualistka nie była zachwycona :evil_lol:

ale i tak jest kochana :loveu:

Posted

http://img367.imageshack.us/img367/8059/dsc0077jg7.jpg
hahaha Monika bo ona kocha tylko mnieeeeee :loveu::loveu::loveu:

dzięki za zrobienie testów dzieciakom, nie wyszły najgorzej po podliczeniu, Piratka i Chłopiec wypadły najlepiej :loveu:

A ja już wstawiam zdjęcia, dzięki Monika jeszcze raz:loveu: od razu widać, że fajnym sprzętem były robioneee................

mój ciapek:loveu:

Chłopiec:loveu:

I .. ekhm ... :cool3:

Posted

Bo Franca nawet charakter ma taki jak Halszka :loveu: to będzie jej kopia i to już widać :loveu: jeszcze w dodatku jak się okazało, że ona krótka, to już w ogóle :loveu:

EveL - nooooo chłopiec jest cudowny :loveu: wczoraj się zablokował między takimi dwoma cięęęęzkimi belkami i nie mógł wyjść :evil_lol: tkwił tam i piszczał, hehe, cała akcja ratunkowa przebiegła sprawnie, a on se wyszedł stamtąd i olewka na wszystko :evil_lol: szkoda tylko, że Monika się zestresowała kobieta biedna :eviltounge:

idę w końcu kąpać dzieci! tylko najpierw se sikną ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad::evil_lol:

miałaś kąpać wieczorem :cool1:

byłam zbyt zmęczona, zresztą szczeniaki padły o 20 i spały do rana :evil_lol: zaraz sobie wszystko przygotuję, naleję wody do misek i akurat będzie wieczór :evil_lol:

Posted

o kici mamo ... znaczy tfu, o psia mamo :evil_lol:

kąpanko będzie :loveu:
właściwie to już Ci współczuje :mdleje:

PS: weź tam kogoś żeby foty cykał :cool3:

Posted

Szczeniaki wykąpane, leżą teraz i mruczą :loveu: niestety rozładował mi się aparat i nie mam za dużo zdjęć, na Francę nie starczyło prądu :(

cześć Wam wszystkim :loveu: później wstawię zdjęcia, bo dziś wraca mój TZ z pracki ze stolicy, to muszę upiec murzynka :loveu:

Monika, podeślę to do Marki na www.bernardyny.net - chyba, że masz jakieś szczegóły psa, to jej wyślij, oki?

ależ mnie krzyż rżnie, normalnie stara baba jestem!:evil_lol: